Bu diziyi izleyecenmi korku istiyorum diyordunCenaze bile düzenledik ayoll Bu devirde kim yapar böyle @destere
Bu diziyi izleyecenmi korku istiyorum diyordunCenaze bile düzenledik ayoll Bu devirde kim yapar böyle @destere
Kiz onları bahçede yanlız bırakma sakin(ben forumu terkedeyim onlar sevinçten totolarıyla daldan fındık toplamaya başlarlar )
Bu yaz yine gitde @Harunnn60 @serhatt bizim köye getirelim bahçede işimize yararlar ozaman @xemrexxx
Amelelik yapmaya hiç niyetim yok(ben forumu terkedeyim onlar sevinçten totolarıyla daldan fındık toplamaya başlarlar )
Bu yaz yine gitde @Harunnn60 @serhatt bizim köye getirelim bahçede işimize yararlar ozaman @xemrexxx
Sana destere dadansin
Sana destere dadansin
İlgileniyor işte çocuk senle Bizden tamamen ilgisini alıp tamamen sana yoğunlaşsa ilgi istiyordun zaten herkes rahat eder
Sende başından atmaya çalışıyorsunİlgileniyor işte çocuk senle Bizden tamamen ilgisini alıp tamamen sana yoğunlaşsa ilgi istiyordun zaten herkes rahat eder
Temsili cenaze törenini beğendin mi bakayımbilmezmiyim hiç? ben forumu terkedeyim onlar sevinçten totolarıyla daldan fındık toplamaya başlarlar
aha bak şimdiden üzüntüden baskülleriyle trampet çalmaya başlamışlar bile
Elite dizisini bitirdim bile @xemrexxx sağolsun Tepedeki Ev dizisinden önce izleyip bitirdim 1 haftadailk yarıyı geçmişsin diziyi bitireceğine olan inancım iki misli arttı biraz daha gayretle önümüzdeki yaza kadar halledeceksin gibi ama diziyi beğenmiş olman harika zaten bizden kimseye kötü dizi tavsiyesi gelmez bu bitince elite dizisine başla
Afferin Hogatha, fok balığı ve harun ablanın önerdiklerini izleme amaElite dizisini bitirdim bile @xemrexxx sağolsun Tepedeki Ev dizisinden önce izleyip bitirdim 1 haftada
40 Yılın başı işe yaramışsınAfferin Hogatha, fok balığı ve harun ablanın önerdiklerini izleme ama
İlk bölüm hakkındaki yorumumu değiştirdim, zaman geçişleri çok güzel.1x1 - 1x2
Benim beklentim çok daha yüksekti , gerek puanı gerek övgü dolu yorumlar ama ilk 2 bölüm çok normal geldi gözüme, o canavar makyajları ve efektleri pek beğenmedim daha iyi olabilirdi..
onun dışında klasik netflix dizisi olduğu için ilk bölümler yavaş olur her daim.. daha asıl bölümlere gelmedik o yüzden güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.
Bazı oyunculardan tanıdık yüzler olması hoşuma gitti. Mesela başrolde ki anne.
3.Bölümden itibaren ayrıntılı yorum yaparım artık.
Yok bitireceğim zaten. Hiç korku dizim yoktu bu iyi oldu.İlk bölüm hakkındaki yorumumu değiştirdim, zaman geçişleri çok güzel.
Her dizi gibi 4-5 bölümle açılıyor buda en bile bu türü sevmedim halde diziyi sevdim1x1 - 1x2
Benim beklentim çok daha yüksekti , gerek puanı gerek övgü dolu yorumlar ama ilk 2 bölüm çok normal geldi gözüme, o canavar makyajları ve efektleri pek beğenmedim daha iyi olabilirdi..
onun dışında klasik netflix dizisi olduğu için ilk bölümler yavaş olur her daim.. daha asıl bölümlere gelmedik o yüzden güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.
Bazı oyunculardan tanıdık yüzler olması hoşuma gitti. Mesela başrolde ki anne.
3.Bölümden itibaren ayrıntılı yorum yaparım artık.
Bugün 3 ve 4. bölümleri de yorumlarım.Her dizi gibi 4-5 bölümle açılıyor buda en bile bu türü sevmedim halde diziyi sevdim
Bu dizinin ana teması şu öcüler yatak dibinde bekliyor
Aaa izle cnm benim çözümlemem şuydu yatakları evden atsalar olay kapanacak @MasacRE- @Maskeli Fedai @destereBugün 3 ve 4. bölümleri de yorumlarım.
Spoiler verme daha bakalım ne olacak Anlamadığım yerleri sorarım sizeAaa izle cnm benim çözümlemem şuydu yatakları evden atsalar olay kapanacak @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere