Kar yağmadan kış olmaz gerçi geçen yıl hiç yağmadıAyol ne gelmemesi yılbaşı geldi
Kar yağmadan kış olmaz gerçi geçen yıl hiç yağmadıAyol ne gelmemesi yılbaşı geldi
Kar mı kaldı o eskidendiKar yağmadan kış olmaz gerçi geçen yıl hiç yağmadı
BİZİM BURALARA YAĞMIYOR ARTIK Bende çok severimKar yağmazsa kış demem
Karadenize bile yağmadı 😱 Bu kış yağar herhalde yoksa dengeler bozulacakBİZİM BURALARA YAĞMIYOR ARTIK Bende çok severim
İnş. kele bacımKaradenize bile yağmadı 😱 Bu kış yağar herhalde yoksa dengeler bozulacak
3. ve 4. Bölümü izledim.
3.bölüm anlaşılmaz geldi ama 4.bolumde her şey yerine oturdu. 4.bolum gerilimliydi, korku kısmı ön plandaydı. Nell vakasından bakalım neler çıkacak? Luke da (garibim) Nell morgda yatıyor diye üşüyordu herhalde :/
1×5
Güzel bir bölümdü. Ani korku sahneleri (öd koparan cinsten) vardı
Spoiler
Küçük Nelly önceki bölümlerde yatağında bir kadına bağırıyordu. Meğerse kendi büyüklüğündeki haliymiş o korktuğu, bu bölümde öğrenmiş olduk. @destere
@Maskeli Fedai bir solukta bitirdi öyle bir diziye kaptırmışki kendini yorum yapmaya bile fırsat bulamadı ama lafa gelince hep bir işi naza çekme olayı var insanlarımızda hanı istemez yan cebime koy durumları bir daha bu karpuz kafaya dizi falan önermeyelimNe güzel beğenmişsin işte niye bir daha dizi istemiyorsun
Gitti galiba ay hadi inş.
serhatt kertenkelelerine inat, hiçbir yere gitmiyorum her zaman burdayım
hogathamı terketmek bana yakışmaz
2 Gün gelmedin diye @serhatt @Harunnn60 davul zurna çalıyordu ayoll tam zamanında hortlamışsın yine @xemrexxx @MasacRE-serhatt kertenkelelerine inat, hiçbir yere gitmiyorum her zaman burdayım
hogathamı terketmek bana yakışmaz
2 Gün gelmedin diye @serhatt @Harunnn60 davul zurna çalıyordu ayoll tam zamanında hortlamışsın yine @xemrexxx @MasacRE-
2 Gün gelmedin diye @serhatt @Harunnn60 davul zurna çalıyordu ayoll tam zamanında hortlamışsın yine @xemrexxx @MasacRE-
@serhatt @Harunnn60 da sever seni aslında gitsen en çok onlar üzülür davul zurna çalmalarınada aldanmamak lazımonlar totolarıyla trampet çalmaya devam etsin ben arada bir kaybolsamda devamlı burda olmaya devam edeceğim hemde baskın şeklinde
gitse kına yakacam o derece çok seviyom@serhatt @Harunnn60 da sever seni aslında gitsen en çok onlar üzülür davul zurna çalmalarınada aldanmamak lazım
Cenaze bile düzenledik ayoll Bu devirde kim yapar böyle @destere@serhatt @Harunnn60 da sever seni aslında gitsen en çok onlar üzülür davul zurna çalmalarınada aldanmamak lazım
@serhatt @Harunnn60 da sever seni aslında gitsen en çok onlar üzülür davul zurna çalmalarınada aldanmamak lazım
gitse kına yakacam o derece çok seviyom
Cenaze bile düzenledik ayoll Bu devirde kim yapar böyle @destere
(ben forumu terkedeyim onlar sevinçten totolarıyla daldan fındık toplamaya başlarlar )bilmezmiyim hiç? ben forumu terkedeyim onlar sevinçten totolarıyla daldan fındık toplamaya başlarlar
aha bak şimdiden üzüntüden baskülleriyle trampet çalmaya başlamışlar bile