Dizi nasıl bırak şimdi benialakası yok gaganın hiç bir haltını özlemedik böyle kandırıyorsun gagayı boşu boşuna sevindiriyorsun
Dizi nasıl bırak şimdi benialakası yok gaganın hiç bir haltını özlemedik böyle kandırıyorsun gagayı boşu boşuna sevindiriyorsun
Ahaha Yorumsuz kalp ata ata gidiyorum
Oo iki bölüm daha izlemişsin bu ne hızAhaha Yorumsuz kalp ata ata gidiyorum
9'da bittiOo iki bölüm daha izlemişsin bu ne hız
sekizinci bölümdeki arabada geçen korkunç sahneyi paylaşmadığına göre sen atlata atlata dizi izliyorsun burası kesin @Çiğdem- @MasacRE- bundan sonra bizde dizilerin son iki bölümünü izleyelim9'da bitti
Sonu çok duygusal bitti Liv'in son sahnede bensiz yapabilirsiniz deyip Hugh'un sensiz nasıl yapabiliriz sözü duygulandırdı
Yapmasam olmazdı Kadını delirtmiş vicdansızlar
yarında sezon finalini izledim der kurtulur işin içinden böyle dizi yorumumu olur
Yapmasam olmazdı Kadını delirtmiş vicdansızlar
Sezon finalinin ardından bir makale yazsın maskeli, öyle yaparsa kabul eder miyizyarında sezon finalini izledim der kurtulur işin içinden böyle dizi yorumumu olur
Genel yorumum gelecek bittikten sonrayarında sezon finalini izledim der kurtulur işin içinden böyle dizi yorumumu olur
Castle Rock daha güzeldi bundan En azından gizem falan işi kotarıyorduSezon finalinin ardından bir makale yazsın maskeli, öyle yaparsa kabul eder miyiz
Ben bunu daha çok beğendim vallaCastle Rock daha güzeldi bundan En azından gizem falan işi kotarıyordu
neyse bu sefer oldu gibi ama sahneyi ayrıntısıyla anlat desek sana güvenmediğimiz sonucunu çıkarmazsın umarımO sahne dizinin zirvesiydi yani Küfürlü tepki verdim izlerken
Genel yorumum gelecek bittikten sonra
Neyse spoilere geçeyim
bu sefer olduNeyse spoilere geçeyim
Şu Shirley olayı çok abarttı yani yok kitabın parasını nasıl alırsınız diye vs sanırsın nedir Theo'ya da gereksiz trip attı Önce evden kovacaktı da kapıya vurma seslerini duyunca vazgeçti. Yumuşar dedik bu seferde arabada konuşmaya başladı. Yüksek sesle konuşunca aslında başlarına bir şey geleceğini tahmin ettim de arkadan öcünün çıkması sesli tepki verdirtti Sonra Theo arabadan indi de ablasını ikna etmeyi başardı
Oldu mu?
Neyse spoilere geçeyim
Şu Shirley olayı çok abarttı yani yok kitabın parasını nasıl alırsınız diye vs sanırsın nedir Theo'ya da gereksiz trip attı Önce evden kovacaktı da kapıya vurma seslerini duyunca vazgeçti. Yumuşar dedik bu seferde arabada konuşmaya başladı. Yüksek sesle konuşunca aslında başlarına bir şey geleceğini tahmin ettim de arkadan öcünün çıkması sesli tepki verdirtti Sonra Theo arabadan indi de ablasını ikna etmeyi başardı
Oldu mu?
Kütük kardeşim benim güvenimi boşa çıkartmamış bak gördünüz mü @Çiğdem- şimdi özür dileyin bakayım ona inanmadığınız içinbu sefer oldu
o sahnede ben arkadan kafanın uzanacağını tahmin etmediğim için bayağı bir irkilmiştim kızlar arasındaki tartışmaya tamamen odaklanmıştık
Senin yorumuna katılıyorum Nabzı bayağı bir arttırıyorbu sefer oldu
o sahnede ben arkadan kafanın uzanacağını tahmin etmediğim için bayağı bir irkilmiştim kızlar arasındaki tartışmaya tamamen odaklanmıştık