Sen bana bu hafta içi olmayacak diziler dememişmiydinS04B14
Pek keyif alamadım bu bölümden@Çiğdem-
Devooe yine vucut değiştirdiFlash tarafında bi gelişme yoktu benim için:
Sen bana bu hafta içi olmayacak diziler dememişmiydinS04B14
Demiştim galibaSen bana bu hafta içi olmayacak diziler dememişmiydin
Aaa Supernatural süper olurDemiştim galibaBlacki izlerken gördüm. Hemen çıkardım aradan. Lucifer da gelmiş. Yarın spn var mı bakarım
Hint filmlerine sarmiş. Hayatını renklendiriyormuşAaa Supernatural süper olur
Lucifer gelmiş demek Salı olmadan izlemek lazım @destere ama destere yine kayıplara karıştı ayoll
Ben böyle olacağını tahmin ediyordum ama kandırdı biziHint filmlerine sarmiş. Hayatını renklendiriyormuş
Gelir gelir evham yapmaBen böyle olacağını tahmin ediyordum ama kandırdı bizi
Aaa teşekkürler birazdan bende kaçacam sanada cicili bicili rüyalarGelir gelir evham yapmaNeyse benim bugece erken çıkmam gerek. Bu gece de ben diyim "cicili bicili rüyalar" diye
14.BölümS04B14
Aynen ben de bekliyorum14.Bölüm
Sanırım Kadın olmayı sevdi bir kere tadını aldı artık hep kadın oluyor
Sadece karısına yazık ayollİhanet bekliyorum ondan sezon finaline doğru
Arrow dizisini Dafidak gelip batırmıştı ve dahada eskisi gibi olmadı bu sezon da Flashın en etkisiz düşmanı bence bu oldu Flash da eski tadı kaybetti inş Arrow gibi diğer sezonlarada bu yansımazAynen ben de bekliyorumİyice azıttı. Bari esnek cocugu yakalasın da eski vucuduna dönsün. Ne zenci Devooe'yu ne de kadın devoouları sevmedim. yaşlı olan çok daha iyiydi. İnşallah esnek çocugu yakalr da eskisi gibi olur
Yok flash bu sezon sevdim akıl oyunları entrikalar girdi ama erkek karakteri sırf lezbiyen ilişki yaşatmak için kadın baş düşman yaptılarArrow dizisini Dafidak gelip batırmıştı ve dahada eskisi gibi olmadı bu sezon da Flashın en etkisiz düşmanı bence bu oldu Flash da eski tadı kaybetti inş Arrow gibi diğer sezonlarada bu yansımaz
Bu düşman öncekilerin yanından bile geçemez benceYok flash bu sezon sevdim akıl oyunları entrikalar girdi ama erkek karakteri sırf lezbiyen ilişki yaşatmak için kadın baş düşman yaptılarBari karısının bedenine geçiş yapsaydı
Robot Savitar'lı bölümlerden iyi benceBu düşman öncekilerin yanından bile geçemez bence
Tek numarası sezon finalinde olmuştu
Aaa bilmiyorum ama Dafidak hissi uyandırmaya başladı bu bendeRobot Savitar'lı bölümlerden iyi bence
Şartlama kendini bacım şartlamaAaa bilmiyorum ama Dafidak hissi uyandırmaya başladı bu bende
15.Bölüm gıcık olduğum bir bölüm dahaŞartlama kendini bacım şartlama
Yorumlayasım bile gelmedi15.Bölüm gıcık olduğum bir bölüm daha
Şu koşucu kız yine geldiIrız yine günü kurtardı 😕
Son sahnede yine o esmer kız göründü kesin Barry ile Irızın kızı çıkacak hep öyle düşünüyorum nedense
Barrın arkdslarını tanıyor sanırımYorumlayasım bile gelmediO yuzden burdan izlediğimi not edeyim kendime(15)
Killer Forest'la ilgili galiba? Onların masasında ne işi vardı?
Sus şartlama beniBarrın arkdslarını tanıyor sanırım
16.Bölüm bu bölümden çok daha kötü haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?