CW The Flash - 4. Sezon Yorumları

(polis kadın , Hurdacı kadın) Senide kendime benzettim :A :A :A @destere

Bölüm iyiydi şu hapishanede goril kılıklı adamın hapisten çıkmasına sevindim :A Barrıy i ele geçirdiler ama :(
bi ton superkaraman var adı mı ezberlicem :F Zaten isim hafızam yok. Yaş olmuş kaç :F

Ben hep oyuncuları tarif ederek anlatıyordum şimdi @Forumdash da polis kadın hurdacı kadın diye anlatmaya baslamıs :F Dark konusunda senle birlik olmuş benle dalga geçiyordu :A
la casa dizisinde öyle bir vatandaş var bende onun ismini öğrenemedim bazen gözlüklü polis diyorum bazen gözlüklü şirin diyorum harbiden o raquel in yancısı şişko polisin ismi nedir bilen açıklasın :)

la casa dizisinde öyle bir vatandaş var bende onun ismini öğrenemedim bazen gözlüklü polis diyorum bazen gözlüklü şirin diyorum harbiden o raquel in yancısı şişko polisin ismi nedir bilen açıklasın :)
Hahahahah Aaa boş verin ayoll tarif edin daha kolay :A Senle eş zamanlı 1-2 dizi izledik sizide kendime benzettim :A :A :A Gözlüklü şişko kadın de :F

1x12. Bölüm

son sahnesi yine harikaydı aralarda sıkıcı sahnelerde vardı ama idare etti bir şekilde :)

arturo denen kazmayı başta öldürseler bunların başı bu kadar belaya girmezdi , adam tek başına 15 kişiyi dışarı çıkarmış oldu yalnız beyinsiz aşık arturo, monica nın denverla olan çiftleşmesine şahit olunca kaçmayı unuttu :)
şişko polisin kaza geçirmesi iyi oldu ama ölmemesi kötüye işaret :)
prof da raquelle işi pişirirken soygundaki görevini unuttu, az kalsın pahalıya patlıyordu çiftleşme seansı :) .. yinede profun durumu tehlikede parmak izi ortaya çıktı bakalım ordan nasıl kurtulacak :)
tokyo bir kaç bölümdür sinirimi oynatmaya başlamıştı ama bu bölüm makinalı tüfeğin başına geçince yine kalbimdeki köşküne terfi etti :)
Flash burası flash :F Bi de bizle dalga geçiyor yaşlandınız diye @Çiğdem- şunun yorumunu diğer konuya taşı sana zahmet :F

Flash burası flash :F Bi de bizle dalga geçiyor yaşlandınız diye @Çiğdem- şunun yorumunu diğer konuya taşı sana zahmet :F

kabahat sizde :))
beni pilli oğlanın sayfasına niye çağırıyorsunuz :) neyse bari konuya bire kalite gelmiş oldu la casa kalitesi bulaştı pilli çocuğa :)
Aaa Soygun dizisi sanmıs burayı demek :F

Benle dalga geçenin başına aynısı geliyor Sen Anlat Karadenizde benle dalga geçmiş burda kendiside pot kırmış daha nerde olduğunu bilmiyor :A :A :A

Aaa Soygun dizisi sanmıs burayı demek :F

Benle dalga geçenin başına aynısı geliyor Sen Anlat Karadenizde benle dalga geçmiş burda kendiside pot kırmış daha nerde olduğunu bilmiyor :A :A :A
kırk yerden sana seslenelim bulamazsın ama hatamı nasılda buşmuşsun hogatha:) allah seni benimle bir yastıkta kocatsın inşallah :)
bedduam bile güzel :)

S04B13

Güzel bölümmüydü bilemedim @Çiğdem- ama
Barry Allah'tan kurtuldu :Z Esnek oğlan kurtardı dicem de o esniyordu filan ama ne ara şekil değiştiren oldu:F Azcık saçmalamişlar.
Devooe hafızasını kaybedecek bence @Çiğdem- Bazı şeyleri hatırlamıyor gibi artık:X Yada zor hatırlıyor.
7/10

S04B13

Güzel bölümmüydü bilemedim @Çiğdem- ama
Barry Allah'tan kurtuldu :Z Esnek oğlan kurtardı dicem de o esniyordu filan ama ne ara şekil değiştiren oldu:F Azcık saçmalamişlar.
Devooe hafızasını kaybedecek bence @Çiğdem- Bazı şeyleri hatırlamıyor gibi artık:X Yada zor hatırlıyor.
7/10
13.Bölüm
Yorumlarda çizgi romanda da şekil değştiriyordu demişler :A

Şu kadına acıyorum ayoll kocası kadın oldu :F Şimdi kız kıza takılsınlar :A

Bölümün en kayda değer yanı Barry serbest kalmasıydı bencede :A

13.Bölüm
Yorumlarda çizgi romanda da şekil değştiriyordu demişler :A

Şu kadına acıyorum ayoll kocası kadın oldu :F Şimdi kız kıza takılsınlar :A

Bölümün en kayda değer yanı Barry serbest kalmasıydı bencede :A
O kadına ben de üzüldüm:F Ayrı bi dizi yapsalar izlerimF Ne acılar çekti filan:F

Sonda ne kattı onun içeceğine onu anlamadım :A

Arrowuda burda konuşalım :F İlk 3 sezon iyiydi 4.sezon Dafidak gelip diziyi bozdu sonrada şu yeni ekip üstüne tüy dikti ayoll :A :A :A
Hani döverek gözyaşı alınan çocuk vardı ya... Onun gözyaşini döktü. Tekrardan aşık olsun diye sanırım(b)
Arrowun konuşalacak neyi kaldı :F Beter oldu çıktı:FŞimdi lucifer bakayım. Gidersen iyi geceler :A

Hani döverek gözyaşı alınan çocuk vardı ya... Onun gözyaşini döktü. Tekrardan aşık olsun diye sanırım(b)
Arrowun konuşalacak neyi kaldı :F Beter oldu çıktı:FŞimdi lucifer bakayım. Gidersen iyi geceler :A
İzle oda fena bölüm değildi :A

Aaa tabi kadın lezbiyen olmayınca ne yapsın aşk tozu döktü sanırım haklısın :F

S04B14

Pek keyif alamadım bu bölümden:T: @Çiğdem-
Devooe yine vucut değiştirdi:T: Flash tarafında bi gelişme yoktu benim için:T :