CW The Flash 3. Sezon Yorumları

18 yayınlandı cnm şimdi 3-4 bölüm kaldıya cw dizileri mayıs 20 gibi bitiyor oyüzden aralar verelek denk getirmeye çalısıtyorlar yoksa 3-4 bölüm hemen biter :A :A :A
O kadar hafta izlemedim 4 bölüm kaçırmışım işe bak. :F

3x14

Grodd'u eve gönderdik bölüm aksiyonluydu ama artık tat vermiyor bana, hep aynı şeyler. :bilmem: Sondaki çıkan robot neydi? (b) @Çiğdem-

8.5/10

3x14

Grodd'u eve gönderdik bölüm aksiyonluydu ama artık tat vermiyor bana, hep aynı şeyler. :bilmem: Sondaki çıkan robot neydi? (b) @Çiğdem-

8.5/10
Aynen lo artık bitsede gitse havasında izliyorum bende ama en son
Bizim Caitlin kötü kadına tamamıyla dönüştü :Z
O değilde bu dizi ve arrow kaç haftadır yoklar - @Çiğdem noldu bunlara :F

hhahah daha soru sorma cnm herşeyi açıklayacak yoksa :A

18 ve 19.bölümlerde bu 2 bölüme hayran kalıcaksın atacan sende 19.bölüme hayran kalıcaksın cookies önemli gelişmeler oldu :A :A :A
Alper beni mahvetti, iyi ki The 100'ü izlemiyorsun kanka yoksa ikimiz de hapı yutmuştuk. :A @cookies

Ablacım tat vermiyor umarım dediğin gibi olur. :(

Alper beni mahvetti, iyi ki The 100'ü izlemiyorsun kanka yoksa ikimiz de hapı yutmuştuk. :A @cookies

benim önerim belli cnm 18 den başla izlemeye 18 ve 19 u izle yanı o kaybettiğin heyecanı geri kazanıcaksın aradakı bölümleri izlemeyince birşey kaçırmazsın 17 zaten süperglr ile ortak olmustu bence direk 18 19 izle haftaya gelecek bölümü iple çekeceksin cnm :A

benim önerim belli cnm 18 den başla izlemeye 18 ve 19 u izle yanı o kaybettiğin heyecanı geri kazanıcaksın aradakı bölümleri izlemeyince birşey kaçırmazsın 17 zaten süperglr ile ortak olmustu bence direk 18 19 izle haftaya gelecek bölümü iple çekeceksin cnm :A
Ben öyle yapamıyorum ya aradaki bölümleri tamamlamam lazım ablacım, ramazanda izlerim artık 15. bölümde kaldım. :A Sana güveniyorum. :bhr:

3x15

@Çiğdem- ablacım neden bu bölümü atla dedin. 😱 Harikaydı bence. İlk 2 sezonun tadını aldım. :Z

Bölümün sonunda gelen şey Sevetar'mış ilk görünce hatırlayamamıştım kid flash her şeyi mahvetti. :T:

Cisco'nun geleceğe gitmesi, hız denemeleri, Julian'ın içine iki defa Sevetar girmesi, Kid Flash'ın annesi sanıp Sevetar ile konuşması harikaydı heyecan bir saniye durmadı. :D

Bölüme puanım; 9/10

@cookies

@Forumdash sen izliyor musun sesin çıkmıyor. (b)

3x15

@Çiğdem- ablacım neden bu bölümü atla dedin. 😱 Harikaydı bence. İlk 2 sezonun tadını aldım. :Z

Bölümün sonunda gelen şey Sevetar'mış ilk görünce hatırlayamamıştım kid flash her şeyi mahvetti. :T:

Cisco'nun geleceğe gitmesi, hız denemeleri, Julian'ın içine iki defa Sevetar girmesi, Kid Flash'ın annesi sanıp Sevetar ile konuşması harikaydı heyecan bir saniye durmadı. :D

Bölüme puanım; 9/10

@cookies

@Forumdash sen izliyor musun sesin çıkmıyor. (b)
O bölüm olduğunu bile unutmusum 15 de cnm :A :A :A

15 di demek ozaman güzel bölümdü evet savitarın gizemi dahada merak uyandırıcı olucak izlemeye hız kesmeden devam cnm çarşambaya kadar yetişirsin 4 bölüm var :A

O bölüm olduğunu bile unutmusum 15 de cnm :A :A :A

15 di demek ozaman güzel bölümdü evet savitarın gizemi dahada merak uyandırıcı olucak izlemeye hız kesmeden devam cnm çarşambaya kadar yetişirsin 4 bölüm var :A
Hepsini bir çırpıda bitirmiyim diyorum ablacım ama The 100 var nasıl olsa biraz hızlanabilirim. :A

The 100'ün de 9. bölümü yayınlanmış en son ne kadar yavaş ilerliyorlar. :F

Hepsini bir çırpıda bitirmiyim diyorum ablacım ama The 100 var nasıl olsa biraz hızlanabilirim. :A

The 100'ün de 9. bölümü yayınlanmış en son ne kadar yavaş ilerliyorlar. :F
oda aradan dönmüştür :A bitir ayoll yazın the 100 izlicez flashı zamanında bitir bu sezon :A

Son bölümlerde yorum yapmamısım birlikte izleyemedimiz için 19.bölüme yorum yapayım özellikle son sahnesiyle efsane bitti çarşamba hemen gelse :Z:Z:Z

19.bölüm
barrıy 2024 yılına gitti ırısın öldüğü zamana orada olgun barrıyı gördük saçı yakısmıs :A oradakı bölümler çok güzeldi cailtin saviter ile birlik olmus :A

son sahnede savitarın kim olduğunu bakıcam 20.bölümde bakalım kim çıkıcak :A
@mrt-06 @cookies @Forumdash

Son bölümlerde yorum yapmamısım birlikte izleyemedimiz için 19.bölüme yorum yapayım özellikle son sahnesiyle efsane bitti çarşamba hemen gelse :Z:Z:Z

19.bölüm
barrıy 2024 yılına gitti ırısın öldüğü zamana orada olgun barrıyı gördük saçı yakısmıs :A oradakı bölümler çok güzeldi cailtin saviter ile birlik olmus :A

son sahnede savitarın kim olduğunu bakıcam 20.bölümde bakalım kim çıkıcak :A
@mrt-06 @cookies @Forumdash
Ben de izledim de artık dizilere yorum yapasım gelmiyor :T:

Savitar için şey diyorlar......

RONNİE:A

Ben de izledim de artık dizilere yorum yapasım gelmiyor :T:

Savitar için şey diyorlar......

RONNİE:A
cailtinden dolayı aklıma geldi aslında ama tanınmamıs biri olmasıındanda ronni olsa keşke :A

süpernaturalı izledinmi son bölümünü ordada baya karıştı ortalık :A