O kadar hafta izlemedim 4 bölüm kaçırmışım işe bak.18 yayınlandı cnm şimdi 3-4 bölüm kaldıya cw dizileri mayıs 20 gibi bitiyor oyüzden aralar verelek denk getirmeye çalısıtyorlar yoksa 3-4 bölüm hemen biter
O kadar hafta izlemedim 4 bölüm kaçırmışım işe bak.18 yayınlandı cnm şimdi 3-4 bölüm kaldıya cw dizileri mayıs 20 gibi bitiyor oyüzden aralar verelek denk getirmeye çalısıtyorlar yoksa 3-4 bölüm hemen biter
Aynen lo artık bitsede gitse havasında izliyorum bende ama en son3x14
Grodd'u eve gönderdik bölüm aksiyonluydu ama artık tat vermiyor bana, hep aynı şeyler. Sondaki çıkan robot neydi? @Çiğdem-
8.5/10
Niye söylüyorsun peki. .ssAynen lo artık bitsede gitse havasında izliyorum bende ama en sonO değilde bu dizi ve arrow kaç haftadır yoklar - @Çiğdem noldu bunlaraBizim Caitlin kötü kadına tamamıyla dönüştü
Meraklıyım işte baktım. Kaçıncı bölümde dönüşüyor peki.Spoi içine aldım ama
Geçen bölümde dönüşmüştü Ölcekti onu engellemek için yaptılarMeraklıyım işte baktım. Kaçıncı bölümde dönüşüyor peki.
Geçen bölümde dönüşmüştü Ölcekti onu engellemek için yaptılar
hhahah daha soru sorma cnm herşeyi açıklayacak yoksaMeraklıyım işte baktım. Kaçıncı bölümde dönüşüyor peki.
Alper beni mahvetti, iyi ki The 100'ü izlemiyorsun kanka yoksa ikimiz de hapı yutmuştuk. @cookieshhahah daha soru sorma cnm herşeyi açıklayacak yoksa
18 ve 19.bölümlerde bu 2 bölüme hayran kalıcaksın atacan sende 19.bölüme hayran kalıcaksın cookies önemli gelişmeler oldu
Alper beni mahvetti, iyi ki The 100'ü izlemiyorsun kanka yoksa ikimiz de hapı yutmuştuk. @cookies
Ablacım tat vermiyor umarım dediğin gibi olur.
benim önerim belli cnm 18 den başla izlemeye 18 ve 19 u izle yanı o kaybettiğin heyecanı geri kazanıcaksın aradakı bölümleri izlemeyince birşey kaçırmazsın 17 zaten süperglr ile ortak olmustu bence direk 18 19 izle haftaya gelecek bölümü iple çekeceksin cnmAlper beni mahvetti, iyi ki The 100'ü izlemiyorsun kanka yoksa ikimiz de hapı yutmuştuk. @cookies
Ablacım tat vermiyor umarım dediğin gibi olur.
Ben öyle yapamıyorum ya aradaki bölümleri tamamlamam lazım ablacım, ramazanda izlerim artık 15. bölümde kaldım. Sana güveniyorum.benim önerim belli cnm 18 den başla izlemeye 18 ve 19 u izle yanı o kaybettiğin heyecanı geri kazanıcaksın aradakı bölümleri izlemeyince birşey kaçırmazsın 17 zaten süperglr ile ortak olmustu bence direk 18 19 izle haftaya gelecek bölümü iple çekeceksin cnm
Ramazan 1 ay sonra hemen git izle 😱Ben öyle yapamıyorum ya aradaki bölümleri tamamlamam lazım ablacım, ramazanda izlerim artık 15. bölümde kaldım. Sana güveniyorum.
O bölüm olduğunu bile unutmusum 15 de cnm3x15
@Çiğdem- ablacım neden bu bölümü atla dedin. 😱 Harikaydı bence. İlk 2 sezonun tadını aldım.
Bölümün sonunda gelen şey Sevetar'mış ilk görünce hatırlayamamıştım kid flash her şeyi mahvetti.
Cisco'nun geleceğe gitmesi, hız denemeleri, Julian'ın içine iki defa Sevetar girmesi, Kid Flash'ın annesi sanıp Sevetar ile konuşması harikaydı heyecan bir saniye durmadı.
Bölüme puanım; 9/10
@cookies
@Forumdash sen izliyor musun sesin çıkmıyor.
Hepsini bir çırpıda bitirmiyim diyorum ablacım ama The 100 var nasıl olsa biraz hızlanabilirim.O bölüm olduğunu bile unutmusum 15 de cnm
15 di demek ozaman güzel bölümdü evet savitarın gizemi dahada merak uyandırıcı olucak izlemeye hız kesmeden devam cnm çarşambaya kadar yetişirsin 4 bölüm var
oda aradan dönmüştür bitir ayoll yazın the 100 izlicez flashı zamanında bitir bu sezonHepsini bir çırpıda bitirmiyim diyorum ablacım ama The 100 var nasıl olsa biraz hızlanabilirim.
The 100'ün de 9. bölümü yayınlanmış en son ne kadar yavaş ilerliyorlar.
Ben de izledim de artık dizilere yorum yapasım gelmiyorSon bölümlerde yorum yapmamısım birlikte izleyemedimiz için 19.bölüme yorum yapayım özellikle son sahnesiyle efsane bitti çarşamba hemen gelse
19.bölüm
@mrt-06 @cookies @Forumdashbarrıy 2024 yılına gitti ırısın öldüğü zamana orada olgun barrıyı gördük saçı yakısmıs oradakı bölümler çok güzeldi cailtin saviter ile birlik olmus
son sahnede savitarın kim olduğunu bakıcam 20.bölümde bakalım kim çıkıcak
Ben de izledim de artık dizilere yorum yapasım gelmiyor
Savitar için şey diyorlar......
RONNİE