CW The Flash 3. Sezon Yorumları

Iyyy yine rezil bölümler izletecekler. .ss Dizinin son sahnesi hakkında yazdığıma ne diyorsun? O vasatlığı sen de hissettin mi? :D

Bu felsefe taşı Harry Potter'dakinin aynısı demi. :F
Barry ilk bölümler görünmezse işkenceye hazırlan cnm :A gerçi görünse bile diğer boyutu gösterirler ilk bölümelr yine çocuk flash kurtarır şehri :F

cailtin dısında bir kötü oyunculuk vardı bencede barryde yorulmus :A ama cailtinin bu kötü hallerini seviyorum :A cisko çok yapmacık geldi bana nedense bu bölüm :A

vlla harry ile aynımı hiç fikrim yokki cnm umarım o konu devam eder :A

Barry ilk bölümler görünmezse işkenceye hazırlan cnm :A gerçi görünse bile diğer boyutu gösterirler ilk bölümelr yine çocuk flash kurtarır şehri :F

cailtin dısında bir kötü oyunculuk vardı bencede barryde yorulmus :A ama cailtinin bu kötü hallerini seviyorum :A cisko çok yapmacık geldi bana nedense bu bölüm :A

vlla harry ile aynımı hiç fikrim yokki cnm umarım o konu devam eder :A
Artık hızlı hızlı izleriz. :F Eee The 100'e ne zaman başlayalım Flash bitti? :A

Catlien'im zaten muhteşem çok seviyorum onu :Z

Bence de şehre yayıldı yeni bir mutasyon durumu oluşabilir :A

Artık hızlı hızlı izleriz. :F Eee The 100'e ne zaman başlayalım Flash bitti? :A

Catlien'im zaten muhteşem çok seviyorum onu :Z

Bence de şehre yayıldı yeni bir mutasyon durumu oluşabilir :A
aa bilmiyorumkı bu ramazanda izleyebliriz :A

ramazan yarın gecemi başlıyordu :A

S03B22 ve B23
Harika bölümlerdi. Gözlerim ara ara dolmadı değil. Savitar olan Barry de çok iyiydi yaaa
Özellikle Iris'ın karşısında ezik kaldığı sahnelerde.
H.R'ın ölmesine üzülmedim laa. O kadar uzun hızlı ve boş konuşmaları varıdıki kapatasım geliyordu. Diziden soğutacaktı :F @mrt-06

Iris'ı sevmezdim ama bu bölümlerde yürekcağızlarım sızım sızım sızladı.
Kid Flash'a da üzüldüm. Bacağı kırılınca felç kalacak sandım. Neyseki ne Cisco'nun elleri gidecek ne de kid sakat kalacak. @Çiğdem- İris ölmediği için Cisconun el mevzusu gerçekleşmeyecek.

Caitlen mıdır nedir. Böyle hem güçle kalacak hem de soğuk ve izlenebilir hal alacak. Normal hali çekilmiyor bence:F

Ya anlamadiğim şey kötü flashın boşluğunu yaşlı flash doldursaydı ne var :F emekli olsaydı.

10/10

Kız abla o dizide de çok müstehcen sahneler oluyordu acaba bayram sonrasına mı ertelesek koca yaz. Ya da Ramazan'ın sonuna doğru. :A Sen yıllık çay arasını ne zaman vercen?
akşamları izleriz cnm :A gündüz izlediğindede geçersin :A

çay arası fındıkmı diyorsun :F temmuzun son haftası 20 sinden itibaren herhangi bir gün gider ağustosun 1 yada 2.günü gibi geliriz bu sefer hiç girmeyeblirim foruma akşamlaır çok yorgun oluyorum sabah 6 gibi gidiyoruz akşam 7 gibi geliyoruz .F allahtan eskisi gibi oruca denk gelmiyor eskiden canımız çkıyordu :A

akşamları izleriz cnm :A gündüz izlediğindede geçersin :A

çay arası fındıkmı diyorsun :F temmuzun son haftası 20 sinden itibaren herhangi bir gün gider ağustosun 1 yada 2.günü gibi geliriz bu sefer hiç girmeyeblirim foruma akşamlaır çok yorgun oluyorum sabah 6 gibi gidiyoruz akşam 7 gibi geliyoruz .F allahtan eskisi gibi oruca denk gelmiyor eskiden canımız çkıyordu :A
Çay demişim ablacım fındık pardon. :F

Akşam sorun olmaz demi? Yani sonuçta Ramazan içindeyiz. :A