CW The Flash 3. Sezon Yorumları

22.Bölüm Sezon finaline 1 bölüm kala çok efsane bir bölümdü 😱😱😱 @mrt-06 @cookies @Forumdash izlemeyen yetişsin ayoll :Z:Z:Z
Snartı yanı captan coldu tekrar görmek güzeldi :Z barry e bası sıkıstıkça yine yardım eden o oldu ayoll :A cailtin cisko savası başladı bakalım ne olucak geleceğe gitmişti barrıy ve ciskonun ellerini cailtinin yok ettiğini görmüştü yinemi öyle olucak :(

Savitar güzel dövdü çocuk flashı :Z ırız gıcığı öldü ayoll sezon finaline bırakmadan öldürmelerine çok sevindim :Z:Z:Z

22.Bölüm Sezon finaline 1 bölüm kala çok efsane bir bölümdü 😱😱😱 @mrt-06 @cookies @Forumdash izlemeyen yetişsin ayoll :Z:Z:Z
Snartı yanı captan coldu tekrar görmek güzeldi :Z barry e bası sıkıstıkça yine yardım eden o oldu ayoll :A cailtin cisko savası başladı bakalım ne olucak geleceğe gitmişti barrıy ve ciskonun ellerini cailtinin yok ettiğini görmüştü yinemi öyle olucak :(

Savitar güzel dövdü çocuk flashı :Z ırız gıcığı öldü ayoll sezon finaline bırakmadan öldürmelerine çok sevindim :Z:Z:Z
Ölmemiş diyolar lo Hr. yüzünü değiştirmiş ve ölen Hr imiş :)

23.Bölüm Sezon Finali ahh çok güzeldi sizlerde izleyip yorumlayın @mrt-06 @cookies @Forumdash :Z:Z:Z
ahh şu salak ırız ölmemiş wers öllmüş :( ama yeni welse alışamamıştık :F

cailtin içindeki iyilik ile savitara ihanet etti eskiye dönmesindense böyle güçleriyle kalması iyi oldu :A

ahh barry kendini feda etti ayol sanırım 4.sezonda çocuk flash başrol ağırlıklı olucak ilk bölümlerde eşhir ona kaldı :( @mrt-06

3x23 Sezon Finali

Göz yaşları içinde izledim. :T

Zaten Irıs'ın öldüğüne hiç inanmamıştım H.R. kendini feda etti bari öbür soğuk herif ölseydi bu Wells daha iyidi ya. :(

Son sahneyi tam anlamadım neden gitti şimdi, öldü mü? :F Kid FLash'ı ön plana çıkarma çabaları. :T:

Felsefe taşı patladı ondan neler çıkacak bakalım. (b)

Fakat son sahneler biraz zayıf kalmış bence, oyunculukları pek beğenmedim sanki bitse de tatile çıksak havasıyla oynamışlar. :D

Puanım; 9/10

@Çiğdem- @Forumdash @cookies

Bu arada @xemrexxx @destere PLL'nin yeni bölümü çıkmış haberiniz olsun. :D

3x23 Sezon Finali

Zaten Irıs'ın öldüğüne hiç inanmamıştım H.R. kendini feda etti bari öbür soğuk herif ölseydi bu Wells daha iyidi ya. :(

Son sahneyi tam anlamadım neden gitti şimdi, öldü mü? :F Kid FLash'ı ön plana çıkarma çabaları. :T:

Fakat son sahneler biraz zayıf kalmış bence, oyunculukları pek beğenmedim sanki bitse de tatile çıksak havasıyla oynamışlar. :D

Puanım; 9/10

Pll kizlArina hakarettir pilli oglanin konusunda adlarinin geçmesi .ss bence özür dile:A

3x23 Sezon Finali

Puanım; 9/10

ben sandım fallafoşa etiketleyip beni çileden çıkarmaya çalışıyor görümcek :)
ama verdiğin haber güzelmiş akşama hannoşa dalış yaparım :)

ben sandım fallafoşa etiketleyip beni çileden çıkarmaya çalışıyor görümcek :)
ama verdiğin haber güzelmiş akşama hannoşa dalış yaparım :)
Pll kizlArina hakarettir pilli oglanin konusunda adlarinin geçmesi .ss bence özür dile:A
3x23 Sezon Finali

Puanım; 9/10

Amann bunları buraya çağırmasanda olurmus evet cw kıskanclarını :A :A :A
@mrt-06

3x23 Sezon Finali

Puanım; 9/10

Yok ölmedi cnm ama kötü flash ölünce ondan çıkan boşluğu doldurmak için bir güçe ihtiyac varmıs yoksa şehir yıkılıcaktı barry bir boyutmı ne haspssetti kendisini kötü flashın bosluğubu doldurdu :(

senin sevmediğin wels öldü zaten cnm sen bu yeni geleni sevmiyordun sanırım o öldü bizim diğer normal wels yasıyor :A

Yok ölmedi cnm ama kötü flash ölünce ondan çıkan boşluğu doldurmak için bir güçe ihtiyac varmıs yoksa şehir yıkılıcaktı barry bir boyutmı ne haspssetti kendisini kötü flashın bosluğubu doldurdu :(

senin sevmediğin wels öldü zaten cnm sen bu yeni geleni sevmiyordun sanırım o öldü bizim diğer normal wels yasıyor :A
Sevmiyordum ama ölünce üzüldüm demekki seviyormuşum. :(

olurmu emoşla, alison bidonu ortak doğurmaya karar verdiler :) bölümün en çarpıcı yeri orasıydı :)
Çiğdem'in sorgu odasına baksana bir foto paylaştım. :A

Yeni sezon çocuk flashın şehri kurtarmasını izleriz cnm :A :A :A

aa yeni düşman o felsefe tasından çıkabilir :F
Iyyy yine rezil bölümler izletecekler. .ss Dizinin son sahnesi hakkında yazdığıma ne diyorsun? O vasatlığı sen de hissettin mi? :D

Bu felsefe taşı Harry Potter'dakinin aynısı demi. :F