hıı süper portakala konuk olmuştu sanırımsüpergilimi diyorsun
hıı süper portakala konuk olmuştu sanırımsüpergilimi diyorsun
22.Bölüm Sezon finaline 1 bölüm kala çok efsane bir bölümdü 😱😱😱 @mrt-06 @cookies @Forumdash izlemeyen yetişsin ayoll
Snartı yanı captan coldu tekrar görmek güzeldi barry e bası sıkıstıkça yine yardım eden o oldu ayoll cailtin cisko savası başladı bakalım ne olucak geleceğe gitmişti barrıy ve ciskonun ellerini cailtinin yok ettiğini görmüştü yinemi öyle olucak
Savitar güzel dövdü çocuk flashı ırız gıcığı öldü ayoll sezon finaline bırakmadan öldürmelerine çok sevindim
Tövbe de beeÖlmemiş diyolar lo Hr. yüzünü değiştirmiş ve ölen Hr imiş
Ama başrol yani ölmesi imkansız zaten
gebermesini bekliyorduk ama sezon finalinde bekliyorduk şimdi 1 bölüm onsuz izleyecez
Pll kizlArina hakarettir pilli oglanin konusunda adlarinin geçmesi .ss bence özür dile3x23 Sezon Finali
Göz yaşları içinde izledim.
Zaten Irıs'ın öldüğüne hiç inanmamıştım H.R. kendini feda etti bari öbür soğuk herif ölseydi bu Wells daha iyidi ya.
Son sahneyi tam anlamadım neden gitti şimdi, öldü mü? Kid FLash'ı ön plana çıkarma çabaları.
Felsefe taşı patladı ondan neler çıkacak bakalım.
Fakat son sahneler biraz zayıf kalmış bence, oyunculukları pek beğenmedim sanki bitse de tatile çıksak havasıyla oynamışlar.
Puanım; 9/10
@Çiğdem- @Forumdash @cookies
Bu arada @xemrexxx @destere PLL'nin yeni bölümü çıkmış haberiniz olsun.
ben sandım fallafoşa etiketleyip beni çileden çıkarmaya çalışıyor görümcek3x23 Sezon Finali
Zaten Irıs'ın öldüğüne hiç inanmamıştım H.R. kendini feda etti bari öbür soğuk herif ölseydi bu Wells daha iyidi ya.
Son sahneyi tam anlamadım neden gitti şimdi, öldü mü? Kid FLash'ı ön plana çıkarma çabaları.
Fakat son sahneler biraz zayıf kalmış bence, oyunculukları pek beğenmedim sanki bitse de tatile çıksak havasıyla oynamışlar.
Puanım; 9/10
ben sandım fallafoşa etiketleyip beni çileden çıkarmaya çalışıyor görümcek
ama verdiğin haber güzelmiş akşama hannoşa dalış yaparım
Pll kizlArina hakarettir pilli oglanin konusunda adlarinin geçmesi .ss bence özür dile
Amann bunları buraya çağırmasanda olurmus evet cw kıskanclarını3x23 Sezon Finali
Puanım; 9/10
hannoşumu izledim biraz önce uyku falan kalmadı bende bu heyecanla sabahlarım artıkAmann bunları buraya çağırmasanda olurmus evet cw kıskanclarını
@mrt-06
Lucifer yeni bölüme hala bakamadım yarın bakacam sen sabahlıcaksan bak ayoll ama spoi vermehannoşumu izledim biraz önce uyku falan kalmadı bende bu heyecanla sabahlarım artık
Sen bölüm yorumuma cevap versene.Amann bunları buraya çağırmasanda olurmus evet cw kıskanclarını
@mrt-06
Ben de izledim pek güzel değildi bu bölüm.hannoşumu izledim biraz önce uyku falan kalmadı bende bu heyecanla sabahlarım artık
Yok ölmedi cnm ama kötü flash ölünce ondan çıkan boşluğu doldurmak için bir güçe ihtiyac varmıs yoksa şehir yıkılıcaktı barry bir boyutmı ne haspssetti kendisini kötü flashın bosluğubu doldurdu3x23 Sezon Finali
Puanım; 9/10
olurmu emoşla, alison bidonu ortak doğurmaya karar verdiler bölümün en çarpıcı yeri orasıydıSen bölüm yorumuma cevap versene.
Ben de izledim pek güzel değildi bu bölüm.
Sevmiyordum ama ölünce üzüldüm demekki seviyormuşum.Yok ölmedi cnm ama kötü flash ölünce ondan çıkan boşluğu doldurmak için bir güçe ihtiyac varmıs yoksa şehir yıkılıcaktı barry bir boyutmı ne haspssetti kendisini kötü flashın bosluğubu doldurdu
senin sevmediğin wels öldü zaten cnm sen bu yeni geleni sevmiyordun sanırım o öldü bizim diğer normal wels yasıyor
Çiğdem'in sorgu odasına baksana bir foto paylaştım.olurmu emoşla, alison bidonu ortak doğurmaya karar verdiler bölümün en çarpıcı yeri orasıydı
Yeni sezon çocuk flashın şehri kurtarmasını izleriz cnmSevmiyordum ama ölünce üzüldüm demekki seviyormuşum.
Çiğdem'in sorgu odasına baksana bir foto paylaştım.
Iyyy yine rezil bölümler izletecekler. .ss Dizinin son sahnesi hakkında yazdığıma ne diyorsun? O vasatlığı sen de hissettin mi?Yeni sezon çocuk flashın şehri kurtarmasını izleriz cnm
aa yeni düşman o felsefe tasından çıkabilir