Bu bölüm az olunca daha da güzelleşti Dünya 19'a dehleyelim.Çocuk flashla batırmıslardı barry nerdeyse emekli olucaktı yerine o geçiyordu
Bu bölüm az olunca daha da güzelleşti Dünya 19'a dehleyelim.Çocuk flashla batırmıslardı barry nerdeyse emekli olucaktı yerine o geçiyordu
diğer bölümlerdede yok gibi zaten merak etme cnmBu bölüm az olunca daha da güzelleşti Dünya 19'a dehleyelim.
aaa evet peruk ok yakışmış cnm yorumumda bende belirtmiştim3x19
Yine çok güzel bir bölümdü Barry 2024'e gitti ekibin hepsi dağılmıştı ancak geçmişten gelen Flash herkesi yeniden toparladı ve 2024'deki haline çeki düzen verdi.
Bu arada Barry'nin 2024'deki hali çok daha karizmatik değil mi ya? @Çiğdem- @Forumdash
Abla Kid Flash'a ölsün ölsün dedik adamı felç bırakmışız.
Sonda Sevatar ortaya çıktı ancak yüzünü göremedik, fakat ipucu verdiler ilk başta Catlien sana nasıl güvenicem dedi sonra yüzünü görünce tamam ne yapıyoruz dedi bence Sevatar Catlien'in ölen eski kocası.
10/10
İzledim 20. bölümü demin bitti. 😱 Aslında bu ihtimali de tahmin etmiştik, Sevetar;aaa evet peruk ok yakışmış cnm yorumumda bende belirtmiştim
çocuk flasha beddularımız işlemiş ayoll
Savitarı görmeye kaldı 1 bölüm 20.bölüm şuana kadar izlediğin en iyi bölüm olucak cnm kalp haplarını içip öyle izle
sen bölümü izlemeden spoi olucak birşey demiyeyim tahminin doğruysa bile kendin gör cnm ronnieydi adı eski kocasının
aa tam zamanında gelmişimİzledim 20. bölümü demin bitti. 😱 Aslında bu ihtimali de tahmin etmiştik, Sevetar;
Gelecekteki Flash/Barry imiş. 😱
Fakat neden Irıs'i öldürmek istiyor??
3x20'ye puanım 10/10
Birde çok çirkin bir şeymiş acaba kaç yılından gelme bu Flash.aa tam zamanında gelmişim
ara sıra o son sahneyi izliyorum hala gerçekten inanılmaz bir sahne müziği olsun sahnesi olsun çok etkileyiciydi 😱😱😱
21.bölümde az biraz bilgi sahibi olucaksın ama daha detaylısınıda birlikte kalan 2 bölümde görürüz artık yalnı 18 ile birlikte çok farklı bölümler izlemeye basladık savitar olayını bence en süprizli şekilde yaptılar
çarşambaya yeni bölüme yetişmiş olucaksın cnmBirde çok çirkin bir şeymiş acaba kaç yılından gelme bu Flash.
Evet Flash'ın zaten dizi müzikleri çok güzel izlerken süper kahraman filmi izliyormuşsun havası yaratıyor.
21. bölümü de yarın izlerim.
Kesin yetişirim yarın 21'i izleyeyim.çarşambaya yeni bölüme yetişmiş olucaksın cnm
hahah aa yakmış suratını galiba manyak tabi sebeplerini bizde bilmiyoruz henüz bakalım ama normalinden ayırmak adına iyi olmuş
kötü flash a uygun bir tipte hazırlamıslar bence kötü örümcek adam geldi aklımaKesin yetişirim yarın 21'i izleyeyim.
Bir değişikti demi sanki renk atmış gibiydi.
Evet çok mantıklı kötü Örümcek Adam da böyle siyahımsıydı. Gözaltları falan.kötü flash a uygun bir tipte hazırlamıslar bence kötü örümcek adam geldi aklıma
aaa şu gırık ırızı gebertir inş haftaya belli olucakEvet çok mantıklı kötü Örümcek Adam da böyle siyahımsıydı. Gözaltları falan.
ahhaha aa ama cailtin hep kötü kalsın o buzdan yol yaptı gökyüzünde çok güzel sahnelerdi baya hareketlilik kattı bölüme
Bölüm yorumlarında da herkes Ronnie'dir diyordu, hepimiz tersköşe olduk.ahhaha aa ama cailtin hep kötü kalsın o buzdan yol yaptı gökyüzünde çok güzel sahnelerdi baya hareketlilik kattı bölüme
savitar olayı zaten en çok şok yaşadım olay ronnie tahminini bizde yapmıstık okadar emindimki çocuğu görürken ronnieye benzetmeye çalısıyorum sonra aa baktım o değil kim bu dedim suratından ilk hemen anlayamadım şok oldum ilk gördüğümde birazda ürktüm
heyecan açısından en ters kşe bu oldu sanırım cnm ters flashın wells oldunu zoomun garrick oldunu tahmin ediyorduk bu sefer ters köşe olduk gerçekten öyle olmasa tatminde olmucaktım @cookiesBölüm yorumlarında da herkes Ronnie'dir diyordu, hepimiz tersköşe olduk.
fallafoş dizisi benlik değil pilli çocuğun fanları @Forumdash la @Çiğdem- di
hahah aa 1.bölümüne bakmıstın aslında ayoll devam etmeyerek çok şey kaçırdın @mrtfallafoş dizisi benlik değil pilli çocuğun fanları @Forumdash la @Çiğdem- di
bizim izlediğimiz hanı sizin diziye konuk gelen oyuncu kimdi unuttum şimdihahah aa 1.bölümüne bakmıstın aslında ayoll devam etmeyerek çok şey kaçırdın @mrt
süpergilimi diyorsunbizim izlediğimiz hanı sizin diziye konuk gelen oyuncu kimdi unuttum şimdi