Yarın değil hemen izlesinaaa ilk kezsüpergirlde başladılar ama bölümün son 15 saniyesinde barrıy ve cisko geldi bitmişti bölüm ama o kısmı flash bölümünde gösterdiler barrıy ve cisko süpergirlin evrenine gittiya sadece o kısım vardı süperlg bölümündede
ayyy vlla o profosor sezinleme olayı tomorrowda geçmedi şuana kadar yani yeni birşey ben bölümü izlerken şöyle anladım onunda hayatı değişmiş diye anladım kızı küçükken ölmüş olabilir barrıy zamanı değiştirince onunda kızı büyümüş halde gelmiş olabilir çünkü profosor flashta ilk göründüğü bölümde kızı falan yoktu sadece eşi vardı kızı büyümüş halde yeniden dirilmiş galiba
@mrt-06 arrowun 8.bölümünü izle ayoll yarında hikaye aynı şekilde tomorrow dizindede devam edecek yine süpergl barrıy arrow falan
Oha tomorrow dizisi ne zaman yayınlanıyor 😱aaa ilk kezsüpergirlde başladılar ama bölümün son 15 saniyesinde barrıy ve cisko geldi bitmişti bölüm ama o kısmı flash bölümünde gösterdiler barrıy ve cisko süpergirlin evrenine gittiya sadece o kısım vardı süperlg bölümündede
ayyy vlla o profosor sezinleme olayı tomorrowda geçmedi şuana kadar yani yeni birşey ben bölümü izlerken şöyle anladım onunda hayatı değişmiş diye anladım kızı küçükken ölmüş olabilir barrıy zamanı değiştirince onunda kızı büyümüş halde gelmiş olabilir çünkü profosor flashta ilk göründüğü bölümde kızı falan yoktu sadece eşi vardı kızı büyümüş halde yeniden dirilmiş galiba
@mrt-06 arrowun 8.bölümünü izle ayoll yarında hikaye aynı şekilde tomorrow dizindede devam edecek yine süpergl barrıy arrow falan