CW The Flash 3. Sezon Yorumları

S03B06

Geçen hafta seçim vardı dimi :F unutmuşum neden çok ara vermişiz gibi hissine kapıldım. Yokluguna katlamadiğim dizilerden olmuş:X

Başlarda Wally'nin kıskançlık bölümünü mızmızlanmasını mı izleyecez derken sona doğru naptı öyle? Harikaydı bölüm kesinle...

Wally o şeye dokuntu yeniden Flash olarak doğacak heralde?

Hız Tanrısı denen şey daha geçen sezon Barry'e (hız kazanması için pohpohlamıyor mu?) rüya sahnelerinde gibi tavsiyeler veriyordu.

@mrt-06 senin dediğin heralde Gorilla'nın yollandiği yer mi? Bilmem o kadar çok evren var ki:F

8.5/10

3x6

Bu sezonun yayınlanan bölümler arasında açık ara en iyisiydi. Aradan çok iyi döndük. 😱

Alcahemy herkesi mahvetti, safoz oğlan yerdeki taşı alıp değişik bir şeye dönüştü. :F

Sonda hız tanrısı geldi acaba Barry'nin güçlerini yeniden mi geri alacak? 😱

Catlien'in sırrı ortaya çıktı, Cisco geleceğine baktı ve ikisinin düşman olduğunu gördü bakalım nasıl birbirlerine düşman hale gelecekler çok merak ediyorum. :D

Sinema sahnesi de çok iyiydi ama başlangıcı biraz aceleye gelmişti, bu arada bay West'in yeni sevgilisi ile arasındaki boy farkı kalp ben. :A

Doktor Wells'in kahve bağımlılığından ileriki bölümlerde kesinlikle şok olacağımız bir gerçek çıkacak bence. :A

Size bir sorum var bu bölümle ilgili değil;

Hatırlarsanız ilk ya da 2. sezon finalinde bölümün sonunda bir sahne görmüştük böyle uçsuz bucaksız orman olan bir yerdi acaba yeni doktor Wells o Dünyadan mı geldi? Çünkü bu bölümde bizim dünyamızda çok goril var demişti, acaba Dünya 19 orası mıydı? (b)

Puanım; 10/10

@Çiğdem- @Forumdash @cookies
6.bölüm evet katılıyorum @mrt-06 1.sezon havasında bir bölümdü özellikle son 10 dakıkası falan bu arada 8.bölümler yine ortak olucakmış arrowla sanırım hatta bu sefer 4 dizi birden ortak olucakmış sanırım flash , arrow , Legends Of Tomorrow – Supergirl 8.bölümde bu 4 dizi ortakbölüm çekicekmiş :Z @Forumdash @cookies
spoi yorumum ve senin sorunada cevap vereyim atacan :F
aa evet king kong gibi bir goril vardı onun geldiği yerden gelmiş olabilir west çünkü bölüm başlarken geçmiş bölümelrden kesit veriyorlar o gorilin olduğu bölümdende kesit verdiler tesadüf değildir sanırım :F

doktor alcmy juan büyük ihtimalle yanı herry potterdakı çocuk ama farkındamı çift kişiliklide olabilir :F hız tanrısı çok gerilim yarattı gerçekten 😱

barrıy en hızlı adam benim diyor her sezon ondan hızlısı geliyor ayol ters flash , zoom şimdide hız tanrısı :F

6.bölüm evet katılıyorum @mrt-06 1.sezon havasında bir bölümdü özellikle son 10 dakıkası falan bu arada 8.bölümler yine ortak olucakmış arrowla sanırım hatta bu sefer 4 dizi birden ortak olucakmış sanırım flash , arrow , Legends Of Tomorrow – Supergirl 8.bölümde bu 4 dizi ortakbölüm çekicekmiş :Z @Forumdash @cookies
spoi yorumum ve senin sorunada cevap vereyim atacan :F
aa evet king kong gibi bir goril vardı onun geldiği yerden gelmiş olabilir west çünkü bölüm başlarken geçmiş bölümelrden kesit veriyorlar o gorilin olduğu bölümdende kesit verdiler tesadüf değildir sanırım :F

doktor alcmy juan büyük ihtimalle yanı herry potterdakı çocuk ama farkındamı çift kişiliklide olabilir :F hız tanrısı çok gerilim yarattı gerçekten 😱

barrıy en hızlı adam benim diyor her sezon ondan hızlısı geliyor ayol ters flash , zoom şimdide hız tanrısı :F
Barry'nin en hızlı adam demesi bence gelecekten:X biliyorsun ilk sezonlar 2035 yılınmı ne hani gazetelere bakardı.Barry şuan tum en hızlıları temizliyor:A

7.bölüm çok güzel bir bölümdü ayoll ilk 10 dakıkası bilim kurgusu üst düzeydi :F @Billy Kane @mrt-06 @cookies
savitar çok ilgi çekici gerçekten ve çok hızlı bu arada doktor alcmy juan çıktı tahmin ettiğimiz gibi ve savitarın adamı :F

aa bakın çocuklar bu yeni doktor wells savitar çıkmasın ayoll ciskolarla konusurken dikkat çekici bakışlar attı benden kaçmaz :A

İlk sezonun hatırına izliyorum iyice saçmaladılar özellikle Wally çok gereksiz ve itici bir karakter. :D Harry'nin görsel ikizi de keza öyle boş boş espriler Wells reyiz geri gelir umarım. :D

Bu crossover meselesi iyi güzel ama çok ani olmadı mı ya? Yine de Supergirl çok tatlı ya. Diziler hep böyle devam etse ne olur...

7.bölüm çok güzel bir bölümdü ayoll ilk 10 dakıkası bilim kurgusu üst düzeydi :F @Billy Kane @mrt-06 @cookies
savitar çok ilgi çekici gerçekten ve çok hızlı bu arada doktor alcmy juan çıktı tahmin ettiğimiz gibi ve savitarın adamı :F

aa bakın çocuklar bu yeni doktor wells savitar çıkmasın ayoll ciskolarla konusurken dikkat çekici bakışlar attı benden kaçmaz :A
Bende izledim şimdi. 7. bölüm harikaydı ama bir sahne çok komik olmuş, kozalağı testere ile kesmek nedir. :F Çok saçma bir sahneydi.

Şu sahne de dizinin en başından beri hayalimdi, gerçek oldu. :bhr:

Anm7NL.png

Ekli dosyalar

• upload_2016-11-30_23-8-9.png
    upload_2016-11-30_23-8-9.png
    665.9 KB · Hit: 271
S03B08

Muhteşem ötesi bir bölüm oldu :Z Geçen hfatki bölümde şahaneydi ama bu da. önumuzdeki 3gün süper geçecek. Arrow izlemeyen @mrt-06 da arrow izleyecek @Çiğdem-

Flash, Supergirl, Arrow ve Legends ortak bölümler yayınlanıyor uzaylılarla savaşıyoruz:A herkes kaçırıldı bölüm sonunda Flash hariç. Bakalım Arrow bölümünde Flash'ın görevi nolcak :Z

9/10

Bu arada 4milyon izlenmişiz en son 2.7m'de bırakmiştim :X Arrow'da reyting artırırsa harika gider sonraki bölümleri :Z

S03B08

Muhteşem ötesi bir bölüm oldu :Z Geçen hfatki bölümde şahaneydi ama bu da. önumuzdeki 3gün süper geçecek. Arrow izlemeyen @mrt-06 da arrow izleyecek @Çiğdem-

Flash, Supergirl, Arrow ve Legends ortak bölümler yayınlanıyor uzaylılarla savaşıyoruz:A herkes kaçırıldı bölüm sonunda Flash hariç. Bakalım Arrow bölümünde Flash'ın görevi nolcak :Z

9/10

Bu arada 4milyon izlenmişiz en son 2.7m'de bırakmiştim :X Arrow'da reyting artırırsa harika gider sonraki bölümleri :Z
Bende izledim şimdi. 7. bölüm harikaydı ama bir sahne çok komik olmuş, kozalağı testere ile kesmek nedir. :F Çok saçma bir sahneydi.

Şu sahne de dizinin en başından beri hayalimdi, gerçek oldu. :bhr:

Anm7NL.png
8.bölüm süperdi gerçekten @mrt-06 4 diziyi birden birleştirdik ayoll tüm süperkahramanlar aynı anda ve bilim kurgusu inanılmaz yüksek bir bölümdü özellikle atacan senin çok hoşuna gidicek bir bölüm oldu ve bu hafta flashı 2 defa görücez yarınki arrow bölümünde bu bölümün devamı var yanı flash 8.bölümü izledikten sonra arrow 5.sezon 8.bölümüde izle @mrt-06 :A :A :A

3x8

O neydi gız. 😱

Bu nasıl bir bölümdü böyle? 😱 Bir saniye aksiyon bitmedi en son bu heyecanı The 100'ün sezon finalinde yaşamıştım bu bölüm onu da geçti, çok emek harcamışlar cidden bu bölümü bile eleştirenler var anlamıyorum daha ne olsun resmen filmi gibi bir bölümdü.

Niye bu kadar bu bölüme yüklenmişler acaba 50. bölüm mü diye düşündüm ama 54. bölümmüş. 2 haftalık ara tatili mi olacak acaba. (b)

Bu arada ince bir detay fark ettim doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama sizin fikriniz nedir?

Yaşlı doktor tıpkı zaman çizgisinden etkilenmiş gibi anımsamalar görüyordu yani Barry'nin gördükleri gibi acaba bu adam da mı zaman çizgisiyle oynadı? Kızını görebilmek için? (b) Eğer böyle bir şey olduysa Barry'e yıkılan suçlardan kurtulmuş olacak. Belki de asıl suçlu bu yaşlı doktordur.

Puanım; 10/10

Şimdi bu bölümün devamını izlemek için Arrow'u daha sonra Legends Of'u daha sonra Super Girl'ü mü izleyecez anladım. :F

3x8

O neydi gız. 😱

Bu nasıl bir bölümdü böyle? 😱 Bir saniye aksiyon bitmedi en son bu heyecanı The 100'ün sezon finalinde yaşamıştım bu bölüm onu da geçti, çok emek harcamışlar cidden bu bölümü bile eleştirenler var anlamıyorum daha ne olsun resmen filmi gibi bir bölümdü.

Niye bu kadar bu bölüme yüklenmişler acaba 50. bölüm mü diye düşündüm ama 54. bölümmüş. 2 haftalık ara tatili mi olacak acaba. (b)

Bu arada ince bir detay fark ettim doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama sizin fikriniz nedir?

Yaşlı doktor tıpkı zaman çizgisinden etkilenmiş gibi anımsamalar görüyordu yani Barry'nin gördükleri gibi acaba bu adam da mı zaman çizgisiyle oynadı? Kızını görebilmek için? (b) Eğer böyle bir şey olduysa Barry'e yıkılan suçlardan kurtulmuş olacak. Belki de asıl suçlu bu yaşlı doktordur.

Puanım; 10/10

Şimdi bu bölümün devamını izlemek için Arrow'u daha sonra Legends Of'u daha sonra Super Girl'ü mü izleyecez anladım. :F
Supergirl'ü bu hafta olaylar spergirl'de başladı sanırım? ben izlemedim. bişey kaçırdıgımızı sanmıyorum @Çiğdem- anlatır bize :A Supergirlde baslasaydı Barry kızı almaya gittiğinde lafı geçerdi ama geçmedi :F

O yaşlı adam olayını bilmiyorum Legends'i izleyen @Çiğdem- anlatsın bize. ama adam tuhaf hareketler sergiledi o kesin.

Supergirl'ü bu hafta olaylar spergirl'de başladı sanırım? ben izlemedim. bişey kaçırdıgımızı sanmıyorum @Çiğdem- anlatır bize :A Supergirlde baslasaydı Barry kızı almaya gittiğinde lafı geçerdi ama geçmedi :F

O yaşlı adam olayını bilmiyorum Legends'i izleyen @Çiğdem- anlatsın bize. ama adam tuhaf hareketler sergiledi o kesin.
Bütün sorular @Çiğdem-'e çıkıyor gelmesini bekleyecez artık. :A

Reytinglerde de uçtuk CW akıllılık yaptı şimdi bu sayede tüm dizileri yükselecek. :A

Bütün sorular @Çiğdem-'e çıkıyor gelmesini bekleyecez artık. :A

Reytinglerde de uçtuk CW akıllılık yaptı şimdi bu sayede tüm dizileri yükselecek. :A
vuhu supergirl aldigimiz iyi oldu o zaman :A

arrow kaç aldi onu biliymusun :A

aaa ilk kezsüpergirlde başladılar ama bölümün son 15 saniyesinde barrıy ve cisko geldi bitmişti bölüm ama o kısmı flash bölümünde gösterdiler barrıy ve cisko süpergirlin evrenine gittiya sadece o kısım vardı süperlg bölümündede :F

ayyy vlla o profosor sezinleme olayı tomorrowda geçmedi şuana kadar yani yeni birşey ben bölümü izlerken şöyle anladım onunda hayatı değişmiş diye anladım kızı küçükken ölmüş olabilir barrıy zamanı değiştirince onunda kızı büyümüş halde gelmiş olabilir çünkü profosor flashta ilk göründüğü bölümde kızı falan yoktu sadece eşi vardı kızı büyümüş halde yeniden dirilmiş galiba :F

@mrt-06 arrowun 8.bölümünü izle ayoll yarında hikaye aynı şekilde tomorrow dizindede devam edecek yine süpergl barrıy arrow falan :F