CW The Flash 3. Sezon Yorumları

3x3

Kötü bir bölümdü, birkaç sahne dışında izlerken çok sıkıldım. Bu sezon kötü başladık umarım toparlarız, ilk 2 sezondaki gibi ilginç konular bulmaları lazım. Alcahemi de gelecek bölümlerde açılacak gibi.

Birde başımıza bayan Flash çıktı, bölümün güzel yanı Barry ve Irıs'ın öpüşmesiydi. Onun dışında vasat sahneler izledik reytinglerine de baktım yine 1'de takılı kalmış. :T:

Puanım; 6/10

@Çiğdem- @Forumdash

3.bölüm bu bölüm biraz sönük kaldı ama ilk 2 bölüm iyidi bence @mrt-06 @Forumdash @cookies ama şu koşuculardan bende sıkıldım welsin kızı sinir etti beni ayol :F yalnız bu Alchemi biraz umut vad ediyor bence çünkü zoom gibi koşucu bir düşman değil bu bölümde olan kız gibi diğer insanlarıda farklı meta insanlar olarak flashın karsısına çıkartmaya devam ederse eğer 1.sezon havasını görebiliriz bence 1.sezonun en büyük özelliği her bölüm farklı güçlere sahip düşmanlardı bence açıkcası flash dışında tek koşucu ters flashı görmeye tahalmulum var başka kosucu görmek istemiyorum midem bulanıyor :A :A :A

3.bölüm bu bölüm biraz sönük kaldı ama ilk 2 bölüm iyidi bence @mrt-06 @Forumdash @cookies ama şu koşuculardan bende sıkıldım welsin kızı sinir etti beni ayol :F yalnız bu Alchemi biraz umut vad ediyor bence çünkü zoom gibi koşucu bir düşman değil bu bölümde olan kız gibi diğer insanlarıda farklı meta insanlar olarak flashın karsısına çıkartmaya devam ederse eğer 1.sezon havasını görebiliriz bence 1.sezonun en büyük özelliği her bölüm farklı güçlere sahip düşmanlardı bence açıkcası flash dışında tek koşucu ters flashı görmeye tahalmulum var başka kosucu görmek istemiyorum midem bulanıyor :A :A :A
Haklısın cnm bıktım artık koşuculardan o zaman girişide düzeltsinler en hızlı olan Barry değil dizide :A
Önüne gelen hızlı oluyor :F

Bakalım biricik Catlinimin meta gücü nolcak bi ara eli sallanıyordu :A

S03B03

Dun izledim ama @mrt-06 nın yorumunu görmüştüm izlemeden modum düşük izledim.
Ben de begenmedim pek Wells'in geri dönmesine sevindim sadece..
7/10

3x4

Geçen haftaki sıkıcı bölümden sonra gayet güzel bir bölümdü. :)

Ayna olayını aslında uzatabilirlerdi ilgi çekici bir konuydu. :T: Doktor Wells'in yeni sürümü diziye dahil oldu, gerzek birine benziyor ama dizide Wells olsun yeter umarım kötüdür bu da. Kötü Wells'i daha çok seviyorduk. :A

Catlien'im bu bölüm süperdi özellikle duş aldığı sahne. :love1: Meta özelliklerini artık iyiden iyiye göstermeye başladı Barry'i kurtardığı için de Wells hemen anladı ve Ramon'u uyardı.

Birde Wells ne diyecekti acaba? Sözü yarım kaldı. (b) Barry ve Irıs sahneleri de yine güzeldi.

Puanım; 8.5/10

@Çiğdem- @Forumdash @cookies

3x4

Ayna olayını aslında uzatabilirlerdi ilgi çekici bir konuydu. :T: Doktor Wells'in yeni sürümü diziye dahil oldu, gerzek birine benziyor ama dizide Wells olsun yeter umarım kötüdür bu da. Kötü Wells'i daha çok seviyorduk. :A

Catlien'im bu bölüm süperdi özellikle duş aldığı sahne. :love1: Meta özelliklerini artık iyiden iyiye göstermeye başladı Barry'i kurtardığı için de Wells hemen anladı ve Ramon'u uyardı.

Birde Wells ne diyecekti acaba? Sözü yarım kaldı. (b) Barry ve Irıs sahneleri de yine güzeldi.

Puanım; 8.5/10

Hepinizin canı cehenneme piss insanlar size yeni düşman gönderiyorum hadi byü diycekti bence :F
@Çiğdem-

Hepinizin canı cehenneme piss insanlar size yeni düşman gönderiyorum hadi byü diycekti bence :F
@Çiğdem-
3x4

Puanım; 8.5/10

Yeni weelste kesinlikle birşey çıkıcak doktor weels onu istemedi bunda bir sakınca görüyorum dedi bence onu söyleyecekti oan yeni wells zaten biraz panikledi ne diyecekti acaba diye lafa girdi birşey çıkıcak ondan :A :A :A

Yeni weelste kesinlikle birşey çıkıcak doktor weels onu istemedi bunda bir sakınca görüyorum dedi bence onu söyleyecekti oan yeni wells zaten biraz panikledi ne diyecekti acaba diye lafa girdi birşey çıkıcak ondan :A :A :A
Aman sanki geri dönemez Wells :A

4.Bölüm @Forumdash @mrt-06 @cookies
güzel bir bölümdü geçen hafta söylediğim gibi değişik meta güçte düşmanlar çıkmaya başladı 1.sezon gibi bu şekilde bölümler daha iyi oluyor captan coldu gördük acaba dedim bu diziye döndümü çünkü tomorrow dizisinde ölmüştü ama bu bölümdede eski zamanı göstermişler :(

wells yeni versionunu zaten sevmedi bundan birşey var dedi evine giderkende birşey söyleyecekti durdu bakalım bu yeni weelsten kesin birşey çıkıcak ayoll :F ama şu wellsin kızının gitmesine çok sevindim koşucu olması midemi kaldırıyordu artık :(

caitlen killer frost olma yolunda o konudan iyi ekmek çıkar diziye :Z

4.Bölüm @Forumdash @mrt-06 @cookies
güzel bir bölümdü geçen hafta söylediğim gibi değişik meta güçte düşmanlar çıkmaya başladı 1.sezon gibi bu şekilde bölümler daha iyi oluyor captan coldu gördük acaba dedim bu diziye döndümü çünkü tomorrow dizisinde ölmüştü ama bu bölümdede eski zamanı göstermişler :(

wells yeni versionunu zaten sevmedi bundan birşey var dedi evine giderkende birşey söyleyecekti durdu bakalım bu yeni weelsten kesin birşey çıkıcak ayoll :F ama şu wellsin kızının gitmesine çok sevindim koşucu olması midemi kaldırıyordu artık :(

caitlen killer frost olma yolunda o konudan iyi ekmek çıkar diziye :Z
O değilde @xemrexxx konu açmıştı laurel 3 dizide birden oynuycak diye.Nerde kaldı kızcağız hortlasın artık .ss

S03B05
Fena olmayan bir bölümdü.
Diyorum Flash'ın konseptinde canavarlı olaylar olmazdı bu nasıl s*sonic bölüm diye derken sonunda acıkladılar ki hologrammış. Hologramla 3-5 sene sonra gerçek hayatta yok melek indi gökten yok deccal geldi dşye bişeyler yapılabilir :F @Çiğdem- @mrt-06

Caitlin'in anası tanıdık çıktı @Çiğdem- :F umarım bi kaç bölüm daha görürüz.
Barry'nin yanında çalişan Harry Potter'dan fırlama velet pardon kazulet bence Barry'i kandırıyor.

8/10

5.bölüm güzel birbölümdü bence @Forumdash @cookies @mrt-06 :Z:Z:Z
hahahah aa flashın canavarı görünce canavar gördüm diye korkması çok komikti anne diye kaçacak sandım demekki süperkahramanda olsan bu canavarlardan korkmanı engelleyemiyor hahaha :F çocukken godzilla izlediğim günleri hatırladım :( :( :(

şu şarısın dedektif kandırıyor barrıyı evet @Forumdash çünkü maskeli düşman o çocuk çıkıcak aslında barrıy düşmanları hep yakınında arasa bukadar uğraşmaz sorun çözülür 1.sezon ters flash barrıyle çalısan doktor wellsti 2.sezon zoom yine barrıyla çalısan birisiydi şarısın adam şimdide o maskeli adam yine barrıyle çalışan o dedektif çocuk :F

3x6

Bu sezonun yayınlanan bölümler arasında açık ara en iyisiydi. Aradan çok iyi döndük. 😱

Alcahemy herkesi mahvetti, safoz oğlan yerdeki taşı alıp değişik bir şeye dönüştü. :F

Sonda hız tanrısı geldi acaba Barry'nin güçlerini yeniden mi geri alacak? 😱

Catlien'in sırrı ortaya çıktı, Cisco geleceğine baktı ve ikisinin düşman olduğunu gördü bakalım nasıl birbirlerine düşman hale gelecekler çok merak ediyorum. :D

Sinema sahnesi de çok iyiydi ama başlangıcı biraz aceleye gelmişti, bu arada bay West'in yeni sevgilisi ile arasındaki boy farkı kalp ben. :A

Doktor Wells'in kahve bağımlılığından ileriki bölümlerde kesinlikle şok olacağımız bir gerçek çıkacak bence. :A

Size bir sorum var bu bölümle ilgili değil;

Hatırlarsanız ilk ya da 2. sezon finalinde bölümün sonunda bir sahne görmüştük böyle uçsuz bucaksız orman olan bir yerdi acaba yeni doktor Wells o Dünyadan mı geldi? Çünkü bu bölümde bizim dünyamızda çok goril var demişti, acaba Dünya 19 orası mıydı? (b)

Puanım; 10/10

3x6

Bu sezonun yayınlanan bölümler arasında açık ara en iyisiydi. Aradan çok iyi döndük. 😱

Alcahemy herkesi mahvetti, safoz oğlan yerdeki taşı alıp değişik bir şeye dönüştü. :F

Sonda hız tanrısı geldi acaba Barry'nin güçlerini yeniden mi geri alacak? 😱

Catlien'in sırrı ortaya çıktı, Cisco geleceğine baktı ve ikisinin düşman olduğunu gördü bakalım nasıl birbirlerine düşman hale gelecekler çok merak ediyorum. :D

Sinema sahnesi de çok iyiydi ama başlangıcı biraz aceleye gelmişti, bu arada bay West'in yeni sevgilisi ile arasındaki boy farkı kalp ben. :A

Doktor Wells'in kahve bağımlılığından ileriki bölümlerde kesinlikle şok olacağımız bir gerçek çıkacak bence. :A

Size bir sorum var bu bölümle ilgili değil;

Hatırlarsanız ilk ya da 2. sezon finalinde bölümün sonunda bir sahne görmüştük böyle uçsuz bucaksız orman olan bir yerdi acaba yeni doktor Wells o Dünyadan mı geldi? Çünkü bu bölümde bizim dünyamızda çok goril var demişti, acaba Dünya 19 orası mıydı? (b)

Puanım; 10/10

ben hala izleyemedim ayoll yarışmaya bakmaktan birzdan forumdan çıkıp bir bardak çay ile izleyecem inş :A