Keşke söylemeseydin sırlı olacaktı ne güzel.hahah evet bu sezonki düşmanımız o çocuk canlandırıyor barrıyıde iyi dövdü vlla
Keşke söylemeseydin sırlı olacaktı ne güzel.hahah evet bu sezonki düşmanımız o çocuk canlandırıyor barrıyıde iyi dövdü vlla
ayoll senden baska bilmeyen yoktur aylar öncesinden duyulurdu zaten diziye katıldığıKeşke söylemeseydin sırlı olacaktı ne güzel.
Haklısın cnm bıktım artık koşuculardan o zaman girişide düzeltsinler en hızlı olan Barry değil dizide3.bölüm bu bölüm biraz sönük kaldı ama ilk 2 bölüm iyidi bence @mrt-06 @Forumdash @cookies ama şu koşuculardan bende sıkıldım welsin kızı sinir etti beni ayol yalnız bu Alchemi biraz umut vad ediyor bence çünkü zoom gibi koşucu bir düşman değil bu bölümde olan kız gibi diğer insanlarıda farklı meta insanlar olarak flashın karsısına çıkartmaya devam ederse eğer 1.sezon havasını görebiliriz bence 1.sezonun en büyük özelliği her bölüm farklı güçlere sahip düşmanlardı bence açıkcası flash dışında tek koşucu ters flashı görmeye tahalmulum var başka kosucu görmek istemiyorum midem bulanıyor
Hepinizin canı cehenneme piss insanlar size yeni düşman gönderiyorum hadi byü diycekti bence3x4
Geçen haftaki sıkıcı bölümden sonra gayet güzel bir bölümdü.
Ayna olayını aslında uzatabilirlerdi ilgi çekici bir konuydu. Doktor Wells'in yeni sürümü diziye dahil oldu, gerzek birine benziyor ama dizide Wells olsun yeter umarım kötüdür bu da. Kötü Wells'i daha çok seviyorduk.
Catlien'im bu bölüm süperdi özellikle duş aldığı sahne. Meta özelliklerini artık iyiden iyiye göstermeye başladı Barry'i kurtardığı için de Wells hemen anladı ve Ramon'u uyardı.
Birde Wells ne diyecekti acaba? Sözü yarım kaldı. Barry ve Irıs sahneleri de yine güzeldi.
Puanım; 8.5/10
@Çiğdem- @Forumdash @cookies
Hepinizin canı cehenneme piss insanlar size yeni düşman gönderiyorum hadi byü diycekti bence
@Çiğdem-
Yeni weelste kesinlikle birşey çıkıcak doktor weels onu istemedi bunda bir sakınca görüyorum dedi bence onu söyleyecekti oan yeni wells zaten biraz panikledi ne diyecekti acaba diye lafa girdi birşey çıkıcak ondan3x4
Geçen haftaki sıkıcı bölümden sonra gayet güzel bir bölümdü.
Ayna olayını aslında uzatabilirlerdi ilgi çekici bir konuydu. Doktor Wells'in yeni sürümü diziye dahil oldu, gerzek birine benziyor ama dizide Wells olsun yeter umarım kötüdür bu da. Kötü Wells'i daha çok seviyorduk.
Catlien'im bu bölüm süperdi özellikle duş aldığı sahne. Meta özelliklerini artık iyiden iyiye göstermeye başladı Barry'i kurtardığı için de Wells hemen anladı ve Ramon'u uyardı.
Birde Wells ne diyecekti acaba? Sözü yarım kaldı. Barry ve Irıs sahneleri de yine güzeldi.
Puanım; 8.5/10
Aman sanki geri dönemez WellsYeni weelste kesinlikle birşey çıkıcak doktor weels onu istemedi bunda bir sakınca görüyorum dedi bence onu söyleyecekti oan yeni wells zaten biraz panikledi ne diyecekti acaba diye lafa girdi birşey çıkıcak ondan
O değilde @xemrexxx konu açmıştı laurel 3 dizide birden oynuycak diye.Nerde kaldı kızcağız hortlasın artık .ss4.Bölüm @Forumdash @mrt-06 @cookies
güzel bir bölümdü geçen hafta söylediğim gibi değişik meta güçte düşmanlar çıkmaya başladı 1.sezon gibi bu şekilde bölümler daha iyi oluyor captan coldu gördük acaba dedim bu diziye döndümü çünkü tomorrow dizisinde ölmüştü ama bu bölümdede eski zamanı göstermişler
wells yeni versionunu zaten sevmedi bundan birşey var dedi evine giderkende birşey söyleyecekti durdu bakalım bu yeni weelsten kesin birşey çıkıcak ayoll ama şu wellsin kızının gitmesine çok sevindim koşucu olması midemi kaldırıyordu artık
caitlen killer frost olma yolunda o konudan iyi ekmek çıkar diziye
Laurel hala ölü görünüyor @xemrexxx haberleri zaten uydurma inş bu kadın tekrar hortlamaz @Forumdash hiÇ gerek yokO değilde @xemrexxx konu açmıştı laurel 3 dizide birden oynuycak diye.Nerde kaldı kızcağız hortlasın artık .ss
Flashpoint oldu ya illa bi yerlerden cıkar meymenetsiz hatunLaurel hala ölü görünüyor @xemrexxx haberleri zaten uydurma inş bu kadın tekrar hortlamaz @Forumdash hiÇ gerek yok
ben hala izleyemedim ayoll yarışmaya bakmaktan birzdan forumdan çıkıp bir bardak çay ile izleyecem inş3x6
Bu sezonun yayınlanan bölümler arasında açık ara en iyisiydi. Aradan çok iyi döndük. 😱
Alcahemy herkesi mahvetti, safoz oğlan yerdeki taşı alıp değişik bir şeye dönüştü.
Sonda hız tanrısı geldi acaba Barry'nin güçlerini yeniden mi geri alacak? 😱
Catlien'in sırrı ortaya çıktı, Cisco geleceğine baktı ve ikisinin düşman olduğunu gördü bakalım nasıl birbirlerine düşman hale gelecekler çok merak ediyorum.
Sinema sahnesi de çok iyiydi ama başlangıcı biraz aceleye gelmişti, bu arada bay West'in yeni sevgilisi ile arasındaki boy farkı kalp ben.
Doktor Wells'in kahve bağımlılığından ileriki bölümlerde kesinlikle şok olacağımız bir gerçek çıkacak bence.
Size bir sorum var bu bölümle ilgili değil;
Hatırlarsanız ilk ya da 2. sezon finalinde bölümün sonunda bir sahne görmüştük böyle uçsuz bucaksız orman olan bir yerdi acaba yeni doktor Wells o Dünyadan mı geldi? Çünkü bu bölümde bizim dünyamızda çok goril var demişti, acaba Dünya 19 orası mıydı?
Puanım; 10/10
Çabuk izle gerçekten 1 saniye aksiyon eksik olmadı. İzledikten sonra spoilerime de cevap verirsen sevinirim, iyi seyirler iyi geceler.ben hala izleyemedim ayoll yarışmaya bakmaktan birzdan forumdan çıkıp bir bardak çay ile izleyecem inş