CW The Flash 2. Sezon Yorumları

aaa şimdi v1 dekı hunter zoloman olan carrick var sonra ölen caarick zoom olan caarick ve orda esir tutulanında carrick olduğunu söylüyorlar 4 tane ediyor v3 değil v4 falanda var galiba ayy kafam karıştı ayol

zolomon dizide gösterildimiydi
ben hiç hatırlamıyorum

zolomon dizide gösterildimiydi
ben hiç hatırlamıyorum
hunter zolomunu gösterdiler caarickin v1 dünyadakı ikizi hunter zolonmuş ismini öyle değiştirmiş biz oradan anlamıştık carrcin zoom olduğunu çünkü çizgi romanda hunter zolomon zoomdu

Alla alla ben niye hatırlamıyorum
nasıldı ki rolü filan? Görsellerde aratıyorum çıkmıyor bile hep çizgi romondan cıkıyor
hatta
sarı kıyafetli olan cıkıyor.

Carrick o sarı kıyafeti giyen adama hiç benzemiyor bile

pilli çocukla benim dostluğumu hiç sorma? pilliyle aramızdaki dostluğu görenlerin gözleri yaşarıyor
)

all cnm senin için fotosunu çektim 11.bölümde son dakıkalarında gözüküyor

Saol....

Kıııııııızzz bomba bi spoi teorisi verecem resimlere bak
Barrynin babası zoom olabilirmiş

aaa bilmiyorumki cnm ama carrick olduğunu gösterdiler aa acaba barryın babasıda carricinmi kılığına girdi 1.sezondada bize doktor welsi ters flash diye yutturmuşlardı sonra anladıkki eobard trowne ters flashmış onun kılığına girmiş aa belki aynı ters köse burdada olurmu bilmem ama carricikin v1 de hunter zolomon ismini taşımasıda carrick olayını güçlendiriyor gibi ama yine şaşırtmaca olabilir
1.sezondada doktor wellsle bizi kandırmışlardı

yok yok en mantıklısı Garrick'in 2 dunyada da ikizleri var
ancak böyle çözülür bu olay

ayy şimdide orda tutulan kişi kim onu çözmemiz lazım oda carrick çıkarsa bu adamdan kaç tane var ayoll
Tama işte ben çzödüm diyorum ya
v1'de de v2'de de bunlar ikizler. Toplamda 4 kişiler
karakter özellikleride birisi iyi diğeri kötüler
v2'nin iyi olanı tutsak kötüsü zoom. V1'nin iyisi Garrickse kötüsü kim şimdi

aa yok cnm v1 in kötü carricikini gördük o fotosunu gösterdiğim gözlüklü olan v1 in kötü caricciki olmalı çünkü ismi hunter zolomon zoomunda o olduğunu düşünüyorum v2 deki iyi olanda bizim ölen carrick bence tutsak olan carrickse eğer oda v3 ten gelme diye düşünüyorum 3 tane olmaları bu şekilde daha mantıklı gibi ama tutsak olanın barrıyın babası yada eddi olma ihtimalleride var o ikisinden biriside çıkabilir

S02B16
Harika bir bölümdü.Tahminler boşa gerçekler açiğa çıktı @Çiğdem-
Zoom aslında Jay'miş..
Barry'nin "bir hızcı 2 yerde de olabilir, gördük" dediği bölüme benzer bir bölüm izlemişmiydik? @Çiğdem- Barry Jay için çok ugraşıyordu. Bir darbe daha yemiş oldu. Şimdi Zoom Jay'i öldürdükten sonra kucağında taşımıştı. Özette de gösterdiler. Onun acıklamalarını bekliyorum

Bu arada Harrison'un kızı kaçtı
iyi oldu adama ayak bağıydı resmen
8.5/10

reytingler düşmüş ama 16.bölüm çok güzeldi soruna gelirsek eğer 🙂
wells bu numarayı yapmıştı kendisi 9.bölümdü galiba 1.sezon barrıyların yanındayken aynı anda ters flash olmuştu hani onu kapatmışlardı bir yere sonra ters flash doktor weelsi dövmüştü kendi kendini dövmüştü yanı