CW The Flash 2. Sezon Yorumları

ayy bende çok korktum vlla laurel canlanıcak diye :F

final fragmanı bana çok birşey ifade etmedi ben diğer dünyadakı kafesteki adamın kim olucağını göstermelerini bekliyorum hatta o kişiyi görelek bile sezon finali ypabşliriz bence :F:F:F
Ben bakmamiştim fragmana :X yenisi de cıkar bu hafta:Z

Hayret @Çiğdem- @Forumdash yok ortalarda. :A

Yani bölüm hakkında ne desem bilemedim.

Şimdi 2 senedir yaşadığımız herşey olmamış gibi mi olacak. :(
23.sezon finali sonu iyimi kötümü bitti anlayamadım vlla sanki 1.sezona göre sönükmü kaldı
@Forumdash 🙂🙂🙂
zoom'da gitti reverse flash da durduruldu barııy ikisinide halleti bu sezon finalinde
:F:F:F bakalım 3.sezon neler olucak 🙂🙂🙂
aaa birde herkes yorumlara Flash Point Paradox işlenecek 3.sezon diyor ama bukadar mariyetli bir işe cw girişemez bence pek sanmıyorum:F

Son düzenleme:
S02B23
Kız @Çiğdem- sonunu neden beğenmedin? Ben bölümü değil sonunu beğenmedim :X
Flash'ın babasının eski Flash dizisinde flash oldugunu biliyormuydunuz @Çiğdem- @Titanium
Bu arada Çiğdem- sana bi ara Zoom maskesinin altından kim çıkacak derken sana bir resim atmiştim hatırladın mı? Barry'nin babası olabilir demiştim ama hapis tuttuğu adam çıktı:F neyse adam eski flash olduğu için illa onu o kıyafete sokacaklardı.

Ben annesini kurtarmasına sevindim. Ama geçmişte değişiklik yaparsan neler olur neler:X Irıs'da öptü oysa boşuna öpmüş oldu artık onu tanımaz bile bi dahaki sezonda:F Merakla bekliyorum:Z
Sırf sonu için 9.5/10 ama normal bölümdü yani :X

S02B23
Kız @Çiğdem- sonunu neden beğenmedin? Ben bölümü değil sonunu beğenmedim :X
Flash'ın babasının eski Flash dizisinde flash oldugunu biliyormuydunuz @Çiğdem- @Titanium
Bu arada Çiğdem- sana bi ara Zoom maskesinin altından kim çıkacak derken sana bir resim atmiştim hatırladın mı? Barry'nin babası olabilir demiştim ama hapis tuttuğu adam çıktı:F neyse adam eski flash olduğu için illa onu o kıyafete sokacaklardı.

Ben annesini kurtarmasına sevindim. Ama geçmişte değişiklik yaparsan neler olur neler:X Irıs'da öptü oysa boşuna öpmüş oldu artık onu tanımaz bile bi dahaki sezonda:F Merakla bekliyorum:Z
Sırf sonu için 9.5/10 ama normal bölümdü yani :X
eee sonunu sende beğenmemişsinya ayoll bence 1.sezon finaline göre sönüktü :F

Flash Point Paradox konusuna ne diyorsun işlenirmi 3.sezon pek sanmıyorum ama
:F

eee sonunu sende beğenmemişsinya ayoll bence 1.sezon finaline göre sönüktü :F

Flash Point Paradox konusuna ne diyorsun işlenirmi 3.sezon pek sanmıyorum ama
:F
Evet bölüm düşüktü ama final sonu iyiydi:X O dediğin pardoxu bilmiyorum ki:X dün baktım çizgi film olarak cıktı karşıma. Batman filan vardı sanki. Batman olması için gothamın bitmesi gerek(b) tabi gorhamın hangi zamanda geçtiğini bilmiyoruz hala:F batman kötü filan diyor ekşide meraklandım. İzleyelim bi ara hatta hafta sonu yorumlaşalım :A Ama bence çekilmez net fikrim :A

Evet bölüm düşüktü ama final sonu iyiydi:X O dediğin pardoxu bilmiyorum ki:X dün baktım çizgi film olarak cıktı karşıma. Batman filan vardı sanki. Batman olması için gothamın bitmesi gerek(b) tabi gorhamın hangi zamanda geçtiğini bilmiyoruz hala:F batman kötü filan diyor ekşide meraklandım. İzleyelim bi ara hatta hafta sonu yorumlaşalım :A Ama bence çekilmez net fikrim :A
adalet takımı cnm süperman, batman ve birkç ünlü süperkahrman daha var yenilmezler filmi gibi düşün :F ama sanmıyorum o karakterleri flashta işlemezler sanırım yinede biz çıtamızı yüksek tutalım tabi :F

@Çiğdem- @cookies ben izledim paradox bölümü konu olarak güzel ama çizgi filmdeki karakterin çizilmesini pek sevemedim. Japonların ellerinin üstüne su dökemezler:X
Neyse linki de spo içinde vereyim
Barry zaman kırdığı için annesi yaşiyor. Gotham'dan Bruce'un babası yaşıyor ama Bruce ölmüş, annesi delirmiş joker gibi gülüyor sanırım joker olmuş. Ve ne filmleri olan ne de dizileri olan diğer süper kahramanların kavgası vardı.

Bu dizileri filmleri olmayan kahramanları seneye Flash'ta kullanırlar mı şüpheliyim. Süperman yerine süpergirl kullanır cw:X Yada smallville'deki oğlanı kullanırlar? Arrow filan yoktu o yuzden dizinin arrowu etkileyeceğini düşünmüyorum ama etkilese keşke:X aquaman yerine arrow olsa süper olurdu umarım yaparlar:XBatman beni şüphelendirdi. Bruce ve Barry aynı yaştalarsa Bruce seneye değil sonraki sezon yada 5.sezonda batman olursa şaşmam:Z oyuzden dizide batman görürüz belki?@Çiğdem-

En komiği de Barry eşcinsel olmuştu :F
Neyse sizde izleyin
http://www.filmifullizle.org/justice-league-the-flashpoint-paradox-2013-turkce-altyazili-izle.html/2

Flashpoint olayını iyi işlerlerse güzel bir sezon bizi bekliyor demektir ama hiç sanmıyorum. Black Flash sezon finalinde gözükür herhalde.

Devam ediyorum da sanki ilk sezonki tadı yok gibi, her şey bir anda olup bitiyor, tüm olayları basitçe çözüyorlar, hani izlerken önceden ne olacağını tahmin ediyorsun. İlk sezonki gibi şok yaşadığım sahneler olmuyor artık.

Devam ediyorum da sanki ilk sezonki tadı yok gibi, her şey bir anda olup bitiyor, tüm olayları basitçe çözüyorlar, hani izlerken önceden ne olacağını tahmin ediyorsun. İlk sezonki gibi şok yaşadığım sahneler olmuyor artık.
aa bende bunu sorucktım sana ne yaptın flashı diye :F kaçıncı bölümdesin şuan cnm :F