CW The Flash 2. Sezon Yorumları

Bi sezonu bitireyim de tekrar başa alıp izlerim, zaten çok aralıklı izlemiştim ama kabul et ilk sezonki tadı yok. :D
ters flash senaryosu daha ilgi çekiciydi tabi cnm doktor weelsin 1.sezonki hali daha iyiydi :F
ama kalan bölümlerden emnun kalacağını düşünüyoırum daha bir çok olay olacak :F

Aynen ya kötü Wells daha iyi değil miydi? :( @Forumdash @Titanium @HeisenBerg

Bu Wells konuştukça içim parçalanıyor, kızım da kızım. :(
Ya onu bırak bak yine aklıma gelince sinirlendim. Black Siren'ın Sonic Wave'inden kaçamadı ya o Flash. Sonra arabaya falan bindi. Rezillik. O sahne çok büyük bir kara leke Flash adına. Kaç yıllık Barry Allen'a yazık be.

Yeni sezonda Flashpoint bence iyi işlenmeyecek umudum yok ama izleyecek miyim evet. :D

Ya onu bırak bak yine aklıma gelince sinirlendim. Black Siren'ın Sonic Wave'inden kaçamadı ya o Flash. Sonra arabaya falan bindi. Rezillik. O sahne çok büyük bir kara leke Flash adına. Kaç yıllık Barry Allen'a yazık be.

Yeni sezonda Flashpoint bence iyi işlenmeyecek umudum yok ama izleyecek miyim evet. :D
Flashpoint o çizgifilm gibi olmayacakmiş yeniden yazılacakmiş:X

Flashpoint o çizgifilm gibi olmayacakmiş yeniden yazılacakmiş:X
Olamaz da zaten. :D Birçok yeni karakter eklenmeli diziye öyle olursa değişimi aktarmak için. Mesela Warner Bros Superman'in dizi evreninde olmasına izin verdi ama Batman'in olmasına izin vermiyorlar, iyi de yapıyorlar. Supergirl dizisindeki Superman'i oldukça beğendim ama o dizide iş yok. Batman'i CW gibi bir kanal harcar o yüzden Batman hiç diz işlerine sokulmasın. :D

Olamaz da zaten. :D Birçok yeni karakter eklenmeli diziye öyle olursa değişimi aktarmak için. Mesela Warner Bros Superman'in dizi evreninde olmasına izin verdi ama Batman'in olmasına izin vermiyorlar, iyi de yapıyorlar. Supergirl dizisindeki Superman'i oldukça beğendim ama o dizide iş yok. Batman'i CW gibi bir kanal harcar o yüzden Batman hiç diz işlerine sokulmasın. :D
3-5 seneye Batman'i de sokarlar eğer Flash'ın film versiyonu gişede başarılı olursa:X Nasılsa Gotham var, Bruce'un nasıl Batman oldugunu aşama aşama görmek ister izleyici:X

Supergirldeki superman @Çiğdem- in favorisi Taylor Hoeclin yani Teen wolftaki derek demem o ki kimse Çiğdem kadar beğenemez :A

Yok dizi ayrıdan devam etsin demişler:X Aynen dizideki flash olsaydı keşke:X
O ne tuhaf bi karar :X
İkisinden biri diğerini gölgeler :) Warner yeni kadro için masrafa girmesin bence bu kadroyla film yapabilirdi Danielle Panabaker olmayacaksa ne anladım beno filmden :)

@Forumdash yine başrol kızı çirkin seçmişler çizgiromanda baya çirkin galiba (b)

Justice League filmindede varmış barry :)