Bi sezonu bitireyim de tekrar başa alıp izlerim, zaten çok aralıklı izlemiştim ama kabul et ilk sezonki tadı yok.o bölümdendemi etkilenmedin ayoll sen konsantre olamadığın için bence
Bi sezonu bitireyim de tekrar başa alıp izlerim, zaten çok aralıklı izlemiştim ama kabul et ilk sezonki tadı yok.o bölümdendemi etkilenmedin ayoll sen konsantre olamadığın için bence
ters flash senaryosu daha ilgi çekiciydi tabi cnm doktor weelsin 1.sezonki hali daha iyiydiBi sezonu bitireyim de tekrar başa alıp izlerim, zaten çok aralıklı izlemiştim ama kabul et ilk sezonki tadı yok.
Aynen ya kötü Wells daha iyi değil miydi? @Forumdash @Titanium @HeisenBergters flash senaryosu daha ilgi çekiciydi tabi cnm doktor weelsin 1.sezonki hali daha iyiydi
ama kalan bölümlerden emnun kalacağını düşünüyoırum daha bir çok olay olacak
şukadar söyliyeyim sana cnm 17.bölümde 1.sezona dahil hasret duyduğun herşeye kavusucaksın 17.bölümü izleyip yorumunuda bekliyorum ona göreAynen ya kötü Wells daha iyi değil miydi? @Forumdash @Titanium @HeisenBerg
Bu Wells konuştukça içim parçalanıyor, kızım da kızım.
Ya onu bırak bak yine aklıma gelince sinirlendim. Black Siren'ın Sonic Wave'inden kaçamadı ya o Flash. Sonra arabaya falan bindi. Rezillik. O sahne çok büyük bir kara leke Flash adına. Kaç yıllık Barry Allen'a yazık be.Aynen ya kötü Wells daha iyi değil miydi? @Forumdash @Titanium @HeisenBerg
Bu Wells konuştukça içim parçalanıyor, kızım da kızım.
Flashpoint o çizgifilm gibi olmayacakmiş yeniden yazılacakmişYa onu bırak bak yine aklıma gelince sinirlendim. Black Siren'ın Sonic Wave'inden kaçamadı ya o Flash. Sonra arabaya falan bindi. Rezillik. O sahne çok büyük bir kara leke Flash adına. Kaç yıllık Barry Allen'a yazık be.
Yeni sezonda Flashpoint bence iyi işlenmeyecek umudum yok ama izleyecek miyim evet.
Olamaz da zaten. Birçok yeni karakter eklenmeli diziye öyle olursa değişimi aktarmak için. Mesela Warner Bros Superman'in dizi evreninde olmasına izin verdi ama Batman'in olmasına izin vermiyorlar, iyi de yapıyorlar. Supergirl dizisindeki Superman'i oldukça beğendim ama o dizide iş yok. Batman'i CW gibi bir kanal harcar o yüzden Batman hiç diz işlerine sokulmasın.Flashpoint o çizgifilm gibi olmayacakmiş yeniden yazılacakmiş
3-5 seneye Batman'i de sokarlar eğer Flash'ın film versiyonu gişede başarılı olursa Nasılsa Gotham var, Bruce'un nasıl Batman oldugunu aşama aşama görmek ister izleyiciOlamaz da zaten. Birçok yeni karakter eklenmeli diziye öyle olursa değişimi aktarmak için. Mesela Warner Bros Superman'in dizi evreninde olmasına izin verdi ama Batman'in olmasına izin vermiyorlar, iyi de yapıyorlar. Supergirl dizisindeki Superman'i oldukça beğendim ama o dizide iş yok. Batman'i CW gibi bir kanal harcar o yüzden Batman hiç diz işlerine sokulmasın.
Supergirldeki superman @Çiğdem- in favorisi Taylor Hoeclin yani Teen wolftaki derek demem o ki kimse Çiğdem kadar beğenemezOlamaz da zaten. Birçok yeni karakter eklenmeli diziye öyle olursa değişimi aktarmak için. Mesela Warner Bros Superman'in dizi evreninde olmasına izin verdi ama Batman'in olmasına izin vermiyorlar, iyi de yapıyorlar. Supergirl dizisindeki Superman'i oldukça beğendim ama o dizide iş yok. Batman'i CW gibi bir kanal harcar o yüzden Batman hiç diz işlerine sokulmasın.
Flashın filmimi geliyor 😱3-5 seneye Batman'i de sokarlar eğer Flash'ın film versiyonu gişede başarılı olursa Nasılsa Gotham var, Bruce'un nasıl Batman oldugunu aşama aşama görmek ister izleyici
Evet 2018de sanırım superman vs batman filminde gösterdiler flashıFlashın filmimi geliyor 😱
Aman o neydi öyle .ssEvet 2018de sanırım superman vs batman filminde gösterdiler flashı
Yok dizi ayrıdan devam etsin demişler Aynen dizideki flash olsaydı keşkeAman o neydi öyle .ss
Suicide squatta görmüştüm barryciğim yoksa bende yokum dizi bitiyormu yani o zamana ? Dizi bitsin veya bitmesin baryciğim oynamalı flashı .ss
O ne tuhaf bi kararYok dizi ayrıdan devam etsin demişler Aynen dizideki flash olsaydı keşke
Barry değişmesin gerisi neyse neO ne tuhaf bi karar
İkisinden biri diğerini gölgeler Warner yeni kadro için masrafa girmesin bence bu kadroyla film yapabilirdi Danielle Panabaker olmayacaksa ne anladım beno filmden
Hiç bi fikrim yok o konuda@Forumdash yine başrol kızı çirkin seçmişler çizgiromanda baya çirkin galiba
Justice League filmindede varmış barry
Ben grantın yerinde olsaydım yapımcıyla kavga ederdim .ssBarry değişmesin gerisi neyse ne
Hiç bi fikrim yok o konuda
Seni tutana aşk olsun zatenBen grantın yerinde olsaydım yapımcıyla kavga ederdim .ss
Beni tutana değil bana olsunSeni tutana aşk olsun zaten