CW The Flash 2. Sezon Yorumları

reytingler düşmüş ama 16.bölüm çok güzeldi soruna gelirsek eğer 🙂
wells bu numarayı yapmıştı kendisi 9.bölümdü galiba 1.sezon barrıyların yanındayken aynı anda ters flash olmuştu hani onu kapatmışlardı bir yere sonra ters flash doktor weelsi dövmüştü kendi kendini dövmüştü yanı :F
He tamam hatırladım.
Reyting düşünce neden yorum yapmıyorsun:( gözlerim yorum arıyor resmen.

He tamam hatırladım.
Reyting düşünce neden yorum yapmıyorsun:( gözlerim yorum arıyor resmen.
aa fırsat bulamadım yaırşma konumla ilgilendiğim için :F
aaa bu dizide arrowda okçular çıkıyordu flashtada koşucular çıkmaya başladılar :F ama hırsız kadın heyecan kattı bence bölüme yalnız jarrici nekadar çabuk çözdüler öyle otururken hemde öldüğünü bildikleri halde bence basit çözmedilermi :F

aa fırsat bulamadım yaırşma konumla ilgilendiğim için :F
aaa bu dizide arrowda okçular çıkıyordu flashtada koşucular çıkmaya başladılar :F ama hırsız kadın heyecan kattı bence bölüme yalnız jarrici nekadar çabuk çözdüler öyle otururken hemde öldüğünü bildikleri halde bence basit çözmedilermi :F
evet basite kaçtılar sanki bilim adamları cisco'nun görüsüyle yola cıktılar:A falcı bacı çağirsalardı o kaskı okuyp üfleselerdi keşke:F

17.bölüm aa herşeyiyle çok hoş bir bölüm oldu yine @Forumdash @cookies @Titanium
:love1::love1::love1:
ahhh eddieyi gördük ayy bu adamı ne zamandır görmek istiyordum çok özlemişim gerçekten :love1::love1::love1:

thawne ve flashı tekrar birlikte görmekte çok güzeldi ve birlikte hareket etmelerini görmek :Z:Z:Z:Z

ayrıca herry potter kılıklı çocuğu tekrar gördük iyi birisi olmuş bunada bir spin-off gelicek gibi hissettim ben @Forumdash :F:F:F/SPOILER]

S02B17

Harika bir bölümdü
Sondan başlim:X
Eddie'ye üzüldüm laan yazık:( acaba geçmişteki Barry'e videoyu sordumu?:X
Bence o çocuga spin-off gelmez de arada Flash'ta görünür artık @Çiğdem-

Yaa Barry'nin oyunculuğu gerçekten gelişmiş. Sen de dark ettin mi Çiğdem- gelecekten gelen daha bir olgundu geçmişteki yine acami ve şaşkın Barry'di. Gerçekten ayırabilmiş oyunculugunu tebrik ediyorum :X
Thowne'nin odasına hiç girip bilgi alabilselerdi:X sanırım o programı silmiştiler?

8/10

18.bölüm ayy vlla beklediğimize deyiyor çok harika bir bölümdü ve herşey açıklığa kavuştu artık bölümü izleyince yorumuma bakın birşey sorucam :F@Forumdash @Titanium @cookies
aaaa tam tahmin ettiğim gibi zoom hunter zolomon çıktı ve onun hayatıda barrıyınkıne benziyormuş herşey açıklığa kavuştu :F:F:F
barrıy kendisine çok güvendi zoom karanlığı hapsedemezsin diyince barrıy nasıl korktu ama süpernaturalada bir gönderme yapıldı sanki ordada karanlık varya hapsetmeye çaloısıyorlar :F:F:F

gelelim soruma hız sarabımı yaptın o öldürüdğün kimdi dediler zooma oda geçmişten ikizimi getirdim hız sarabı yapacak kadar ben bile hızlı değilim dedi ama 1.sezon 9.bölümde ters flash trawne yani hız sarabı yapmıştı aynı anda iki kişi gibi görünüp kendisini dövdürüyordu ozaman trawne zolomondan daha hızlıymış bunu anladım ben siz ne diyorsunuz:F
ayrıca kafeste tutulan kişiyi desem bile inanmazsınız dedi eddie yada barrıyın babası bu ikisinden birisi olabilirmi acaba çok merak ettim o kişiyi (b)

S02B18
Bence harika bir bölümdü
Hunter Zolomon ve Barry'nin hayat hikayeleri aynıymış:F ama hunterın zooma dönüşme hikayesini pek sevmedim. O da bilşm adamı filan olsaymış bilimin kobayı olacağına:T:

Ayrıca şu geçmişten kalıntı olayı, serap olayından daha mantıklı geldi bana @Çiğdem- Öbür adamın serap yaptiği sahneyi bile sana sormuştu :F

Barry napcak hızssız hani o gri odada bilmem kaç senesine kadar hızlı olacaktı?

Ayrıca Cissco'nun StarWars benzetmesi şahaneydi yaaa:X

8.5/10

S02B18
Bence harika bir bölümdü
Hunter Zolomon ve Barry'nin hayat hikayeleri aynıymış:F ama hunterın zooma dönüşme hikayesini pek sevmedim. O da bilşm adamı filan olsaymış bilimin kobayı olacağına:T:

Ayrıca şu geçmişten kalıntı olayı, serap olayından daha mantıklı geldi bana @Çiğdem- Öbür adamın serap yaptiği sahneyi bile sana sormuştu :F

Barry napcak hızssız hani o gri odada bilmem kaç senesine kadar hızlı olacaktı?

Ayrıca Cissco'nun StarWars benzetmesi şahaneydi yaaa:X

8.5/10
yok cnm flash 1 hafta erken araya girmişti oyüzden önce başladı süpernaturallarda haftaya gelecek sanırım 🙂🙂🙂

ozaman benim dediğime geliyoruz ters flash daha hızlı zoomdan hız sarabıyla kendisini dövmüştü ayol :F gerçi çizgi romandada flashın en önemli düşmanı oydu dizidede en son kurutlup gezegenine gitmeyi başardı yorumlar okuyorum bazıları şey diyor barrıy tekrar ters flashtan yardım isteyecek diyor bazılarıda süpergirl gelecek zooma karşı yardım edecek diyor bakalım ne olucak :F:F:F

yok cnm flash 1 hafta erken araya girmişti oyüzden önce başladı süpernaturallarda haftaya gelecek sanırım 🙂🙂🙂

ozaman benim dediğime geliyoruz ters flash daha hızlı zoomdan hız sarabıyla kendisini dövmüştü ayol :F gerçi çizgi romandada flashın en önemli düşmanı oydu dizidede en son kurutlup gezegenine gitmeyi başardı yorumlar okuyorum bazıları şey diyor barrıy tekrar ters flashtan yardım isteyecek diyor bazılarıda süpergirl gelecek zooma karşı yardım edecek diyor bakalım ne olucak :F:F:F
Supergirl mantıklı geldi. Malum flash oraya gitmişti:F

S02B19
Güzel bölümdü de finall daha güzel olacak gibi:X @Çiğdem-
yeniden parçacık patlayacak:Z CW arrow'un ilk sezon finalinden beridir hep böyle güzel sezon finalleri yapıyor. Bol görselli filan:Z
Yazık Barry'e :F normal insan oldu ne kadar yorulmuştur:F
8/10

S02B19
Güzel bölümdü de finall daha güzel olacak gibi:X @Çiğdem-
yeniden parçacık patlayacak:Z CW arrow'un ilk sezon finalinden beridir hep böyle güzel sezon finalleri yapıyor. Bol görselli filan:Z
Yazık Barry'e :F normal insan oldu ne kadar yorulmuştur:F
8/10
19.bölümü çok beğenmedim ben açıkcası :F:F:F
ayy şimdi hızı olmayınca barrıy hiç çekilmiyormuş onu anladım ben çok sıkıcı geldi bölüm bana :F:F:F

ama son sahne umut verdi haftaya güzel bir bölüm olucak ayy şu kafasında teneke olan adam kim en çok merak ettiğim şey :F:F:F

19.bölümü çok beğenmedim ben açıkcası :F:F:F
ayy şimdi hızı olmayınca barrıy hiç çekilmiyormuş onu anladım ben çok sıkıcı geldi bölüm bana :F:F:F

ama son sahne umut verdi haftaya güzel bir bölüm olucak ayy şu kafasında teneke olan adam kim en çok merak ettiğim şey :F:F:F
barry'nin babasına benziyor bence:F barry de şok olacaktır:X

20.bölüm harikaydı geçen haftaki düşük bölümün üstüne çok iyi geldi @Forumdash @Titanium @cookies :Z:Z:Z
ayy zomm katliamı polisleri harika bir sahneydi ayoll😱😱😱

wellsin kızı ve diğer çocuk onlarda koşucu olucak anlaşılan :F

son sahne harikaydı bakalım barrıy nasıl geri dönücek öldüysede ölmediysede :(

S02B20
Harikadı bölüm özellikle son sahneler
başlarda sıkıldım cisco'nun abisinin gösel ikiziyle olan yerler sıkıcıydı ama meta-insanın azrail versiyonu da iyiymiş hani:X

Barry toz oldu yanaklardan eridi filan:( Son sahneler muhteşemdi. Wells'in kızı ve şu zenci cocuk da güç kazanmiş oldular:( Barry 2 dünya arasında sıkışıp kaldı heralde. Merakla bekliyorum. Sonraki bölüm fragmanlarına bakmam ama bunun fragmanına baktım pek beğenmedim.
9/10

S02B21
Harika bir bölümdü yaa:Z geçen haftaki bölümle ilgili bir teori duymuştum yok artık dedim izlemem o zaman demiştim ama neyse olmadi :Z @Çiğdem- hala izlememişsşn :T:
Barry ölmedi:ZBarry'nin annesiyle olan sahnesi yine duygusaldı.
Hız gücü dedikleri şey sıkıştığı yer sanırım inançti? Kızın eline de dokununca öyle oldugunu anladım.
Zoom ordu yapmiş kendine :F Barry'nin gücünü kazandiğini görünce napcak bakalım:X
8.5/10

S02B22

Güzel bölümdü
Laural neyseki öteki dunyadanmış. Şükür şu maldan kurtulduk kesin gibi. O da dedi burdaki öldü diye:Z

Barry'nin babasına üzülmedim. Bir vardı bir yoktu. Boşuna geri dönmemişti zaten:F
Haftaya heycanlnadıran sahne Cisco'un geleceği gördüğü sahnelerdi. Dünya nasıl ortadan 2ye ayrılıyor:F

Walley'de güldüm:F Cocuğa bin yalan söylediler yüzüne baka baka:F

8/10

S02B22

Güzel bölümdü
Laural neyseki öteki dunyadanmış. Şükür şu maldan kurtulduk kesin gibi. O da dedi burdaki öldü diye:Z

Barry'nin babasına üzülmedim. Bir vardı bir yoktu. Boşuna geri dönmemişti zaten:F
Haftaya heycanlnadıran sahne Cisco'un geleceği gördüğü sahnelerdi. Dünya nasıl ortadan 2ye ayrılıyor:F

Walley'de güldüm:F Cocuğa bin yalan söylediler yüzüne baka baka:F

8/10
ayy bende çok korktum vlla laurel canlanıcak diye :F

final fragmanı bana çok birşey ifade etmedi ben diğer dünyadakı kafesteki adamın kim olucağını göstermelerini bekliyorum hatta o kişiyi görelek bile sezon finali ypabşliriz bence :F:F:F