CW The Flash 2. Sezon Yorumları

genel bir değerlendirme yaparsın artık :F:F:F
ayy iki bölüm derken flashla arrowun 8 bölümlerinemi baktın yanı flashın 9.bölümüne baktınmı sezon arası 9.bölümde :F:F:F
Yok kız Flash'ın 2 bölümü. .ss Ben zaten Arrow'lu bölümü beğenmedim pek. Sadece kızın yeteneğini öğrendiği kısımlar güzeldi. :D

Yok kız Flash'ın 2 bölümü. .ss Ben zaten Arrow'lu bölümü beğenmedim pek. Sadece kızın yeteneğini öğrendiği kısımlar güzeldi. :D
doktor wells birşeyler yapacak diyip duruyordun ayoll zoomla işbirliği yapıcak işte
flashın gücünü almak için :A:A:A

Valla ben de defalarca izledim, çok güzel dizi ama sen gıcık oluyorsun sanırım. :A

Dizinin ilk 10 bölümünü ben de izlemiştim iyiydi ama sonradan dram dizilerine geçince bıraktım. :D Gıcıklık ile alakası yok aslında tarz değişikliği diyelim biz buna :A Arada Çiğdem'e böyle takıldığım için yanlış anladın sen galiba , diziyle sıkıntım yok :A

@Çiğdem- kaçırır mı, cevap vermediğine göre açmış izliyordur şuanda :A
E2'de Flash başladı izlemek istersen. :A @Çiğdem-
aaa tam okuduğumda net gitti :F:F:F
ama tam zamanında bildirmişsin @mrt-06 izledim :Z:Z:Z

@Castei 10 bölüm izleyip bu dizi bırakılırmı hiç ayoll daha 2.sezonda aranın bitmesinede 10 gün falan var 1.sezonu tamamla 2.sezona geçiş yap bu sezon bitmeden güncel bölüme yetiş :Z:Z:Z

aaa tam okuduğumda net gitti :F:F:F
ama tam zamanında bildirmişsin @mrt-06 izledim :Z:Z:Z

@Castei 10 bölüm izleyip bu dizi bırakılırmı hiç ayoll daha 2.sezonda aranın bitmesinede 10 gün falan var 1.sezonu tamamla 2.sezona geçiş yap bu sezon bitmeden güncel bölüme yetiş :Z:Z:Z

İlgimi fazla çekmediği için bıraktım işte twd'yi bile bırakabilirim bu sezon :D

2.sezon 10.bölüm aa aradan spnra durgu bir bölümle geldik bence ama son sahnesi nefes kesiciydi gerçekten diğer bölümelre büyük ümit verdi @mrt-06 @cookies @Titanium
:Z:Z:Z
ayy vlla o herşeyi yavaşlatan adam hiç ilgimi çekmedi:ppp::ppp::ppp:
aa paty gidiyor çok güzel :Z:Z:Z

ayyy ters flash geri döndü çocuklar asıl şimi hyeca başlıyor :Z:Z:Z
v2 de olup iyi olan ters flash geldi bu seferki iyi ve zoom a karşı barry ile birlikte savasırsa eğer harika bölümelr izlerim ters flash çok yardımcı olucak zoom a karşı gelebilir oda çok güçlü çünkü :Z:Z:Z

@Forumdash

Son düzenleme:
2.ezon 11.bölüm ayy 1.sezon tadında gerçekten süper bölümdü gçen hafta olan urgun bölümü telafi ettiler bence @mrt-06 @cookies @Forumdash @Titanium :Z
ahhh ters flash bölümü süperdi vlla bu bölümde neden flasha kafayı takdığını öğrenmiş olduk şu polis kızda gitti ohh sefam olsunn:Z:Z:Z

aa bu arada bu bölümde zoom kim olduğuna dahil fikir sahibi oluk hatta zoomun kim olduğunu bir bakıma öüğredik bölümü izleyen baksın sadece 🙂🙂🙂
garry deilen o şapkalı flashın v1 de olan görsel ikisini gördük ismi hunter zolomon yanı zoom :F:F:F hunter zolomon zoom olan kişidir demekki garryın v1 de olan görsel ikiziymiş zoom :F:F:F

2.sezon 10.bölüm aa aradan spnra durgu bir bölümle geldik bence ama son sahnesi nefes kesiciydi gerçekten diğer bölümelre büyük ümit verdi @mrt-06 @cookies @Titanium
:Z:Z:Z
ayy vlla o herşeyi yavaşlatan adam hiç ilgimi çekmedi:ppp::ppp::ppp:
aa paty gidiyor çok güzel :Z:Z:Z

ayyy ters flash geri döndü çocuklar asıl şimi hyeca başlıyor :Z:Z:Z
v2 de olup iyi olan ters flash geldi bu seferki iyi ve zoom a karşı barry ile birlikte savasırsa eğer harika bölümelr izlerim ters flash çok yardımcı olucak zoom a karşı gelebilir oda çok güçlü çünkü :Z:Z:Z

@Forumdash
Bugunkü bölümü, yarın arrow ve süpernaturalle peşpeşe izleyecem:A o yuzden önceki bölümde benimde hoşuma gitmeyen şuydu
kaplumbağa şimşek çaktığı zaman onu da yavaşlatabilecekmiydi? Hani flash şimşek gibi hızlıydı. Kapıdan girişini görünce hemen yavaşlattı:F

Ama bölüm sonu beyin devrelerim yandı. Kardeşimle bu adam şunun şeyiydi filan baya yorumlaştik:F

Bugunkü bölümü, yarın arrow ve süpernaturalle peşpeşe izleyecem:A o yuzden önceki bölümde benimde hoşuma gitmeyen şuydu
kaplumbağa şimşek çaktığı zaman onu da yavaşlatabilecekmiydi? Hani flash şimşek gibi hızlıydı. Kapıdan girişini görünce hemen yavaşlattı:F

Ama bölüm sonu beyin devrelerim yandı. Kardeşimle bu adam şunun şeyiydi filan baya yorumlaştik:F
son sahne hariç bencede durgun bölümdü ayy ama o son sahneyle alakalı bir bölüm olu zaten bu bölümün başlığındada ismi yazıyor çokta spoi olmaz ona ayrılmış güzel bir bölüm izledik zoom hakkındada öemli bir detay öğrendik bence sene beğenirsin bu bölümü
:F:F:F

12.bölüm ayy vlla dizi son 2 haftadır yine aştı kendisini ve haftayada olaylar tam gaz devam edecek :Z:Z:Z @Forumdash @mrt-06 @cookies @Titanium
wells flashın hızını çalmayı öğrendi ayy ama barrıye ihanet edemedi kızını tehrikeye attı barrıyde weelse destek oldu :love1::love1::love1:
v2 dünyaya gidiyorlar ayy süper vlla barrıylerinde oraya gitmesi olayı daha heyecanlı yapıcak çok iyi bir ölüm olucağından eminim :Z:Z:Z

13.bölüm ayy bu sezonun en iyi bölümüydü bence harikaydı :love1::love1::love1:
@mrt-06 @Titanium @Forumdash @cookies
v2 dünyaya gittik ordada cailtin cisko cailtinin ölen erkek arkadaşı kötü olduklarını gördük :F:F:F

barrıy annesinin ikiziyle konusurken çok duygulandımdım ağladım vlla :T

garrck şapkalı flash yanı barrıyın şehrini kurtarmaya çalıstı ama bu seferlik olmadı🙂

aaaa zoom flashı yakaladı ayol haftaya bomba bölüm olucak 😱😱😱

Ve dünkü bölümden sonra kesinleşmişti aslında;

12670866_1204295306265905_1433587901809631013_n.jpg

@Forumdash sen farklı yerden bakıyorsun heralde, dizi internete düştüğü an direk çeviriyorlar. Dün sabah baktığımda çevrilmişti hatta.. :D

S02B13
Harika bir bölümdü yaa... komedisi duygusu aksiyonu her bişeyi vardı bölümdü.
yaa Barry keşke Iris'i öpseydi iyidi. Barry'nin annesiyle konuşması yürekleri dağladı:T
Offf dünya-2'deki karakterler güldürdü. Şu arrow'daki nişancı ada da burda iyiydi. Hatta çok tarzı:F Cisko da öyle olacak mı?

Dünyan2'deki geçişler aynı Fringe gibiydi hatta sahne efekti filtresi bile oradaki gibi:X

Neden reytinglerin arttığı belli oldu @Çiğdem- gerçekten çok iyiy bölümdü 9/10

@Titanium ben online sitelerden değil de indirip izliyorum diziyi.Çevrilmiş altyazıyı kendim ekliyorum. Çeviren adam bırakmış bugun başka birisi görevi devralmiş, umarım devam eder. Bu arada süpergirl gelecek mi? Tek bir sahnede gösterdiler:( umarım iyi olur bölüm zaar süpergirü dizisini hiç beğenmemiştim.