aaa hani yorumların atacan efendi 😵😵😵İzlerim tabii kaçırmam.
aaa hani yorumların atacan efendi 😵😵😵İzlerim tabii kaçırmam.
Valla izledim. Bilgisayara geçince yazayım o zaman.aaa hani yorumların atacan efendi 😵😵😵
genel bir değerlendirme yaparsın artıkValla izledim. Bilgisayara geçince yazayım o zaman.
Yok kız Flash'ın 2 bölümü. .ss Ben zaten Arrow'lu bölümü beğenmedim pek. Sadece kızın yeteneğini öğrendiği kısımlar güzeldi.genel bir değerlendirme yaparsın artık
ayy iki bölüm derken flashla arrowun 8 bölümlerinemi baktın yanı flashın 9.bölümüne baktınmı sezon arası 9.bölümde
doktor wells birşeyler yapacak diyip duruyordun ayoll zoomla işbirliği yapıcak işteYok kız Flash'ın 2 bölümü. .ss Ben zaten Arrow'lu bölümü beğenmedim pek. Sadece kızın yeteneğini öğrendiği kısımlar güzeldi.
Valla ben de defalarca izledim, çok güzel dizi ama sen gıcık oluyorsun sanırım.@Çiğdem- kaçırır mı, cevap vermediğine göre açmış izliyordur şuanda
Valla ben de defalarca izledim, çok güzel dizi ama sen gıcık oluyorsun sanırım.
@Çiğdem- kaçırır mı, cevap vermediğine göre açmış izliyordur şuanda
aaa tam okuduğumda net gittiE2'de Flash başladı izlemek istersen. @Çiğdem-
Bugunkü bölümü, yarın arrow ve süpernaturalle peşpeşe izleyecem o yuzden önceki bölümde benimde hoşuma gitmeyen şuydu2.sezon 10.bölüm aa aradan spnra durgu bir bölümle geldik bence ama son sahnesi nefes kesiciydi gerçekten diğer bölümelre büyük ümit verdi @mrt-06 @cookies @Titanium
ayy vlla o herşeyi yavaşlatan adam hiç ilgimi çekmedi
aa paty gidiyor çok güzel
ayyy ters flash geri döndü çocuklar asıl şimi hyeca başlıyor
v2 de olup iyi olan ters flash geldi bu seferki iyi ve zoom a karşı barry ile birlikte savasırsa eğer harika bölümelr izlerim ters flash çok yardımcı olucak zoom a karşı gelebilir oda çok güçlü çünkü
@Forumdash
son sahne hariç bencede durgun bölümdü ayy ama o son sahneyle alakalı bir bölüm olu zaten bu bölümün başlığındada ismi yazıyor çokta spoi olmaz ona ayrılmış güzel bir bölüm izledik zoom hakkındada öemli bir detay öğrendik bence sene beğenirsin bu bölümüBugunkü bölümü, yarın arrow ve süpernaturalle peşpeşe izleyecem o yuzden önceki bölümde benimde hoşuma gitmeyen şuydukaplumbağa şimşek çaktığı zaman onu da yavaşlatabilecekmiydi? Hani flash şimşek gibi hızlıydı. Kapıdan girişini görünce hemen yavaşlattı
Ama bölüm sonu beyin devrelerim yandı. Kardeşimle bu adam şunun şeyiydi filan baya yorumlaştik