CW The Flash 2. Sezon Yorumları

S02B15 dün gece yorum yapmayı unutmuştum sonu harikaydı.... @Çiğdem- @mrt-06 @cookies
zoom carrick çıktı😱😱 şimdi Barry'nin etrafında olan Carrick kimdi? Zoom dunya 1'deki versiyonunu bulup onu tehtit mi etti? Dicem ama flashbacklerle geçmişi gösterdiler. Yoksa bu Carrik her 2 dunyada da ikizler mi? Dizi çok karişti iyice:F

Yabancı sitelerde hatta ünlü youtube kanallarında bile tartişilir oldu dizi.. Kendini aşıyor dizi tüm dostlara duyrulur :A @destere @OzaN @xemrexxx
aaa şimdi v1 dekı hunter zoloman olan carrick var sonra ölen caarick zoom olan caarick ve orda esir tutulanında carrick olduğunu söylüyorlar 4 tane ediyor v3 değil v4 falanda var galiba ayy kafam karıştı ayol :F:F:F

aaa şimdi v1 dekı hunter zoloman olan carrick var sonra ölen caarick zoom olan caarick ve orda esir tutulanında carrick olduğunu söylüyorlar 4 tane ediyor v3 değil v4 falanda var galiba ayy kafam karıştı ayol :F:F:F
zolomon dizide gösterildimiydi(b) ben hiç hatırlamıyorum

zolomon dizide gösterildimiydi(b) ben hiç hatırlamıyorum
hunter zolomunu gösterdiler caarickin v1 dünyadakı ikizi hunter zolonmuş ismini öyle değiştirmiş biz oradan anlamıştık carrcin zoom olduğunu çünkü çizgi romanda hunter zolomon zoomdu :F:F:F

hunter zolomunu gösterdiler caarickin v1 dünyadakı ikizi hunter zolonmuş ismini öyle değiştirmiş biz oradan anlamıştık carrcin zoom olduğunu çünkü çizgi romanda hunter zolomon zoomdu :F:F:F
Alla alla ben niye hatırlamıyorum(b) nasıldı ki rolü filan? Görsellerde aratıyorum çıkmıyor bile hep çizgi romondan cıkıyor(b) hatta
sarı kıyafetli olan cıkıyor.

Carrick o sarı kıyafeti giyen adama hiç benzemiyor bile:F

S02B15 dün gece yorum yapmayı unutmuştum sonu harikaydı.... @Çiğdem- @mrt-06 @cookies
zoom carrick çıktı😱😱 şimdi Barry'nin etrafında olan Carrick kimdi? Zoom dunya 1'deki versiyonunu bulup onu tehtit mi etti? Dicem ama flashbacklerle geçmişi gösterdiler. Yoksa bu Carrik her 2 dunyada da ikizler mi? Dizi çok karişti iyice:F

Yabancı sitelerde hatta ünlü youtube kanallarında bile tartişilir oldu dizi.. Kendini aşıyor dizi tüm dostlara duyrulur :A @destere @OzaN @xemrexxx

pilli çocukla benim dostluğumu hiç sorma? pilliyle aramızdaki dostluğu görenlerin gözleri yaşarıyor :))

Alla alla ben niye hatırlamıyorum(b) nasıldı ki rolü filan? Görsellerde aratıyorum çıkmıyor bile hep çizgi romondan cıkıyor(b) hatta
sarı kıyafetli olan cıkıyor.

Carrick o sarı kıyafeti giyen adama hiç benzemiyor bile:F
all cnm senin için fotosunu çektim 11.bölümde son dakıkalarında gözüküyor:F
GRvEav.jpg

Saol....

Kıııııııızzz bomba bi spoi teorisi verecem resimlere bak:F
Barrynin babası zoom olabilirmiş

aaa bilmiyorumki cnm ama carrick olduğunu gösterdiler aa acaba barryın babasıda carricinmi kılığına girdi 1.sezondada bize doktor welsi ters flash diye yutturmuşlardı sonra anladıkki eobard trowne ters flashmış onun kılığına girmiş aa belki aynı ters köse burdada olurmu bilmem ama carricikin v1 de hunter zolomon ismini taşımasıda carrick olayını güçlendiriyor gibi ama yine şaşırtmaca olabilir
1.sezondada doktor wellsle bizi kandırmışlardı:F:F:F

aaa bilmiyorumki cnm ama carrick olduğunu gösterdiler aa acaba barryın babasıda carricinmi kılığına girdi 1.sezondada bize doktor welsi ters flash diye yutturmuşlardı sonra anladıkki eobard trowne ters flashmış onun kılığına girmiş aa belki aynı ters köse burdada olurmu bilmem ama carricikin v1 de hunter zolomon ismini taşımasıda carrick olayını güçlendiriyor gibi ama yine şaşırtmaca olabilir
1.sezondada doktor wellsle bizi kandırmışlardı:F:F:F
yok yok en mantıklısı Garrick'in 2 dunyada da ikizleri var:F ancak böyle çözülür bu olay:F

yok yok en mantıklısı Garrick'in 2 dunyada da ikizleri var:F ancak böyle çözülür bu olay:F
evet büyük ihtimalle v1 dümnyadakı hunter zolomon olan görsel ikizi olucak zoom ama yarıklar kapalıyken nasıl geçiş yaptı diğer dünyaya onuda açıklarlar herhalde ama v1 dünyadakı ikizinin zoom olması lazım hunter zolomon diye açıkladılar çünkü büyük ihtimalle odur :F:F:F

ayy şimdide orda tutulan kişi kim onu çözmemiz lazım oda carrick çıkarsa bu adamdan kaç tane var ayoll :A:A:A
Tama işte ben çzödüm diyorum ya:F v1'de de v2'de de bunlar ikizler. Toplamda 4 kişiler:F karakter özellikleride birisi iyi diğeri kötüler:F v2'nin iyi olanı tutsak kötüsü zoom. V1'nin iyisi Garrickse kötüsü kim şimdi:F

Tama işte ben çzödüm diyorum ya:F v1'de de v2'de de bunlar ikizler. Toplamda 4 kişiler:F karakter özellikleride birisi iyi diğeri kötüler:F v2'nin iyi olanı tutsak kötüsü zoom. V1'nin iyisi Garrickse kötüsü kim şimdi:F
aa yok cnm v1 in kötü carricikini gördük o fotosunu gösterdiğim gözlüklü olan v1 in kötü caricciki olmalı çünkü ismi hunter zolomon zoomunda o olduğunu düşünüyorum v2 deki iyi olanda bizim ölen carrick bence tutsak olan carrickse eğer oda v3 ten gelme diye düşünüyorum 3 tane olmaları bu şekilde daha mantıklı gibi ama tutsak olanın barrıyın babası yada eddi olma ihtimalleride var o ikisinden biriside çıkabilir:F

S02B16
Harika bir bölümdü.Tahminler boşa gerçekler açiğa çıktı @Çiğdem-
Zoom aslında Jay'miş..
Barry'nin "bir hızcı 2 yerde de olabilir, gördük" dediği bölüme benzer bir bölüm izlemişmiydik? @Çiğdem- Barry Jay için çok ugraşıyordu. Bir darbe daha yemiş oldu. Şimdi Zoom Jay'i öldürdükten sonra kucağında taşımıştı. Özette de gösterdiler. Onun acıklamalarını bekliyorum:X
Bu arada Harrison'un kızı kaçtı:X iyi oldu adama ayak bağıydı resmen:A
8.5/10

S02B16
Harika bir bölümdü.Tahminler boşa gerçekler açiğa çıktı @Çiğdem-
Zoom aslında Jay'miş..
Barry'nin "bir hızcı 2 yerde de olabilir, gördük" dediği bölüme benzer bir bölüm izlemişmiydik? @Çiğdem- Barry Jay için çok ugraşıyordu. Bir darbe daha yemiş oldu. Şimdi Zoom Jay'i öldürdükten sonra kucağında taşımıştı. Özette de gösterdiler. Onun acıklamalarını bekliyorum:X
Bu arada Harrison'un kızı kaçtı:X iyi oldu adama ayak bağıydı resmen:A
8.5/10
reytingler düşmüş ama 16.bölüm çok güzeldi soruna gelirsek eğer 🙂
wells bu numarayı yapmıştı kendisi 9.bölümdü galiba 1.sezon barrıyların yanındayken aynı anda ters flash olmuştu hani onu kapatmışlardı bir yere sonra ters flash doktor weelsi dövmüştü kendi kendini dövmüştü yanı :F