Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

Amerika'da reyting rekorları kıran fenomen dizi The Big Bang Theory yeni sezonu açtı.

Jim Parsons'a tam 4 kez en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülü kazandıran dizinin yeni sezonunun ilk bölümü bu sabah yayınlandı. Dizi tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilk 1-2 ay Pazartesi yayınlayıp daha sonra kendi günü olan Perşembe'ye geçecek.

The Big Bang Theory'nin 9. sezonuyla ilgili tüm yorumları bu başlık altında paylaşabilirsiniz...

9x1

Valla çok özlemişim Sheldon Cooper'ı ve diğerlerini. Baya da güldüm bölümde. İyi ki varlar.

Yalnız

Penny ve Leonard ayrılığı olayını hiç sevmedim. Bahanesi de eften püften oldu. Konu üretmek için yaptılar herhalde.

9- /10

9x1

Önce ki sezonlara göre bariz kalite düşsede hala güldürüyor dizi.

Bu bölümde Sheldon reyiz ve Stuart bayaa iyiydi
Özellikle Stuart'ın her sahnesi ve Sheldon'un kapıyı vuramaması sesli güldürdü

9/10

9x2

Güzel bölümdü yine. Tek bir anında bile sıkılmadıydım nadir dizilerden, 20 dakika su gibi akıyor. Birkaç sene sonra bittiğinde gerçekten çok özleyeceğim bu diziyi.

Penny'nin saçlar hafif uzamaya başlamış sanki. Bu bölüm de güzel geldi.

Raj fazla pasif başladı sezona.

Penny ve Sheldon'ın bölüm başındaki sahnesi şaşırttı, iyiydi.

Ayrılık sonrası aşık Sheldon halleri de çok komikti.

Penny ve Leonard'ın ayrılığı fazla uzatmaması da iyi oldu.

9/10

9x2

Sheldon'un tek başına götürdüğü bir bölümdü, diğerleri fazla güldürmüyor artık.

Sheldon & Penny sahnesi, Bayraklarla olan sahne filan bayaa iyiydi

Ayrıca Penny müthiş güzel be offffffffffffffffffffff

9/10

9x3

Pek iyi bir bölüm değildi bence.

Sheldon şarkı söylediği yer güldürdü
Ayrıca Penny her geçen bölüm daha da güzel oluyor

7/10

9x3

Çoğunluk ilk iki bölümden daha çok beğenmiş, imdb puanı da öyle diyor herhalde ekip bir arada olduğundan ama bence ilk iki bölümün altındaydı.

Sheldon'ın şarkı söylediği yer harikaydı ama.

8/10

9x4

Yine ortalama bir bölümdü. Raj ve Howard'ın şarkı söyledikleri yerler iyiydi

7/10

9x4

Harikaydı, son sezonların en iyi bölümlerindendi bence. Sheldon bol bol güldürdü hemen hemen her sahnesinde. Raj ve Howard'ın şarkı olayı da iyiydi. Moralim çok bozuk olduğu ve zor şartlarda izlememe rağmen bol bol güldüm keşke bu tempoyu korusalar.

9+ /10

9x5

Biraz daha iyi bir bölümdü ama maalesef eski havası yok artık dizinin

Stuart'ın sahneleri çok iyiydi
Eskrim sahneleri de güzeldi
Ayrıca sonu sesli güldürdü

8/10

9x6

Orta halli bir bölümdü.

Sheldon güldürdü sadece 1-2 yerde

7/10

9x5

Sade bir bölümdü öyle çok bir şey olmadı ama güzeldi. Dizinin ortalama halleri bile beni diğer dizilerden daha fazla eğlendiriyor. Eskrim sahneleri güzeldi. The Princess Bride göndermesi olmadan olmazdı tabii ki o sahneler, Raj güldürdü orada.

8/10

9x6

Bu bölümde reytingler arttı ama bence sezonun en zayıf bölümüydü. Yine de 8 altına düşmeyeceğim.

8- /10

9x7

Fena değildi. Sheldon'un belgesel macerası güldürdü yer yer

Ayrıca Sheldon reyize üzüldüm be

8.5/10