Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

9x17

Süper bir bölümdü. Son zamanların beni en çok güldüren bölümüydü.

Arabadaki Batman konuşması müthişti :D Sheldon'a güzel şeyelr söylenince hoşuna gitmesi güldürdü :D

9/10

9x17

200. bölüm için özel olarak pek çok konuk oyuncunun yer aldığı güzel bölümdü, yine hiç anlamadan bitiverdi. :)

Ben de Batman muhabbetini sevdim. :D Sheldon'ın doğum günü kutlamalarını kabulü de iyiydi. :D

İlk baştaki sürprizi de çok iyiydi de niye orada bazinga demedi bilmiyorum. Bazinga yapmıyor artık hiç, oysa dizinin en iyi yanlarındandı. :(

9/10

9x18

9x17'in bayaa altındaydı ama fena değildi yinede :D Raj'ın olayının böyle sonuçlanacağını tahmin etmiştim :D

7.5/10

9x18

Dizinin standartlarında bölümdü ne çok iyiydi ne de kötüydü.

Raj'ın telefonlaşma sahneleri güzeldi. :D

Sheldon'ın kontrat çılgınlığı da iyiydi. :D

8/10

9x19

Sheldon'un yatma vaktime daha var diyip attığı bakış sesli güldürdü :D Howard'ın Raj'a mesaj atması filanda iyiydi, o olayda olan Raj'a oldu ama :D

Ayrıca Penny tam aradığım kız özelliklerine sahip, inşallah bulurum böylesini :D

8/10

9x19

Güzel bölümdü yine. Haftasonu izledim ama yorumu es geçmişim detaylar pek kalmadı. :D

Raj'la ilgili yerler en çok güldürenlerdi diye hatırlıyorum. Sheldon'ın konusu da güzeldi ama. :D

8/10

9x20

Fena değildi. Grubun oynadığı oyun iyiydi :D Sheldon'un ilk başta ki halide güldürdü :D

7/10

9x20

Yine çok iyiydi.

Bölümün başında Sheldon sesli güldürdü, Raj da bölüm genelinde iyiydi. :D

Yalnız ormandan daha iyi senaryo çıkarabilirlerdi bence. :D

8+ /10

9x21

Yine güzel bölümdü. Game of Thrones'a özel olması da ayrıca iyiydi. :D

Raj güldürdü, Sheldon güldürdü ama en çok Stuart'ın ilk eve girişinde güldüm. :D

Yalnız Leonard'ın Sheldon'a kızgınlığı zorlama geldi. :):)

9- /10

9x21

Güzel bölümdü. Raj'ın sürekli hava atması çok iyiydi sesli güldürdü :D Stuart'da kısa süre yer almasına rağmen sesli güldürdü :D

9/10

9x22

Süper bölümdü. Sheldon'ın baş dönmesi sahnesinde birkaç dakika kendime gelemedim hala aklıma geldikçe gülüyorum. :A

Star Wars tostu de bence çok iyi espriydi. :D

Şu Penny'nin gerizekalı eski erkek arkadaşını da özlemiş, daha sık gözükmesi gereken bir karakter bence. :A

Son olarak şu yapılan icatın savaş amaçlı kullanılma ihtimali de düşündürücü bir konu ve dizide böyle konuların yer alması da güzel bence. :)

9/10

9x23

Bölümün ilk başı ve sonu çok iyiydi :D

Stuart'ın olduğu kısımlarda güzeldi :D

8/10

9x23

Çok iyi bölümdü yine bol bol güldüm. :D

Stuart'ın dahil olduğu kısımlar, Howard'ın astronot röportajları, Penny'nin sürekli ezilmesi, Penny ve Sheldon'ın oynadığı oyun bölümden akılda kalan güzel sahnelerdi. :D

9/10

9x24

Sezon finali olmasına rağmen çok komik değildi. Raj ve Sheldon 1-2 yerde güldürdü :D

En sonda ki Penny'nin gülüşüne kurban :D

8/10

9x24 (Sezon Finali)

Çok güzel bir sezon finali oldu. Konuk oyuncu bolluğu vardı. Leonard'ın babasını da gördük sonunda. :D

Leonard'ın annesi ve Sheldon'ın annesinin ikinci buluşmaları da harika oldu. :D

Raj ve Howard'ın sahneleri de epey güldürdü. Özellikle takip sahnesi. :A

Sheldon ve Leonard üvey kardeş olacaklar anlaşılan. :D

Özleyeceğim diziyi. Her Cumartesi sabahı (bazen Pazar) kahvemi yudumlarken The Big Bang Theory'nin yeni bölümünü izlemek çok güzel bir ritüel olmuştu. :(

9+ /10

Televizyonun en çok izlenen komedisi, bol ödüllü dizi The Big Bang Theory 10. sezonuyla geri döndü.

4 Emmy ödüllü Jim Parsons'ın Johnny Galecki ve Kaley Cuoco ile başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

google.jpg

10x1

Çok iyi başlangıç oldu. 20 dakika hiç anlamadan bitiverdi. :)

Konuk oyuncu yönünden bölüm çok zengin olunca hiç kesmedi 20 dakika. :D Penny'nin ailesi iyiymiş. Özellikle kardeşi güldürdü birkaç kez. :D

Breaking Bad'den Hank'i de görmek güzeldi, gelecek bölüm devamı gelecek herhalde o konunun.

Neredeyse her karakter bir kez güldürdü bölümde. Stuart'ın gözyaşları, Bernadette'nin klasik bağırışları, Amy'nin teklif beklentisi bunlardan bazıları. :D

9+ /10

Son düzenleme:
10x1

Çok iyi başladı. Sheldon yine her zaman ki gibiydi :D Stuart'ın daha fazla gözükmesi lazım, gözyaşı sahnesinde haykırdım resmen :D En sonda Penny'in kardeşide iyiydi :D

9/10