Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

9x8

Yine fena değildi ama eskisi gibide değildi.

Sheldon'a bi yandan üzülürken bi yandan da iyi ki Amy terketmiş diyorum. Taş gibi kız gelmiş kapına sen kapıyı suratına kapatıyorsun :D

Stephan Merchant çok iyiydi tek güldürende oydu zaten :D

7/10

Dizi 9.sezona iyi başlamadı bence.Dizi de belli bir düşüş var kesinlikle.9x8 bu sezonun ilk kez adam akıllı zevk aldığım bölümü oldu.
Sheldon adam değilsin ya o hatunun yüzüne kapıyı nasıl kapatırsın? :D Ben aşık oldum adam etkilenmedi ya la.Amy'nin olayı çok iyiydi.

9x7

Sezonun en beğenilen bölümü olmuş ama ben o kadar sevmedim. Bazı yerleri güldürdü tabii her zamanki gibi. :)

Sonda Stephen Merchant'ı görmek güzeldi diyemeyeceğim çünkü görüş şekli çok acıydı. :(

Sonraki bölümde hem Stephen Merchant hem de Manhattan Love Story'deki kadın olacak galiba. Merakla bekliyorum. Yarın izlerim inşallah. :D

8/10

9x8

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Stephen Merchant'ın katılması süper oldu. Adam harika ya, bol bol güldürdü. Keşke birkaç bölüm daha kalsaydı. :) (Bir bölümde daha varmış gerçi :D)

Sheldon reyis ne yaptın ya. :(

9/10

9x9

Son bölümlerin en iyisiydi ama Sheldon reyizin etkisi hiç yoktu nerdeyse :D

Howard bölümün yıldızıydı, birçok yerde güldürdü :D Leonard'ın da gecelikli hali sesli güldürdü :D En sonda Amy'e iyi oldu :D

9/10

9x9

Güzel bölümdü. Sheldon'ın duygusal hallerini de harika oynuyor Jim Parsons. :)

İzleyeli birkaç gün olduğundan komik detayları atlamış olabilirim. :(

9- /10

9x10

Çok iyiydi. Son sezonların en yüksek puan alan bölümü olmuş imdbde. :)

Stephen Merchant reyis yine harikaydı bol bol güldürdü. Şu adam yeni bir diziye başlasa da doya doya izlesek. :D

Vay be Sheldon'ı bu halde de görecektik. Olayı şarkıyla bağlamaları çok iyi olmuş. :)

9/10

9x10

Sezonun en iyi bölümüydü.

Stephen Merchant süper be her söylediği sesli güldürdü :D Sheldon'u bu halde görmek şaşırttı :D

9/10

9x11

Yine güzel bir bölümdü.

Sheldon ve Amy sonunda yaptı o işi :D Sheldon'un bidahaki doğum gününü bekliyorum dediği yer sesli güldürdü :D

Bizim grubun film bittikten sonra ki halide iyiydi :D

8/10

9x11

Süperdi. Star Wars maratonu üzerine Star Wars temalı özel bölüm süper geldi. Bölüm baştan sona bombaydı. Hala yüzüm gülme pozisyona ayarlı bir şekilde duruyor. :D

Sheldon ile ilgili bomba sonunda gerçekleşti. :)

Bob Newhart da renk kattı bölüme. İlk iki katılışından birinde Emmy kazanmıştı, diğerinde Emmy adayı olmuştu. Bakalım yine Emmy adayı olacak mı? Yapımcılar yine diziye katmanın yolunu bulmuşlar, çok da güzel olmuş. :D

Şu an bölüm 9.4 puanla dizinin gelmiş geçmiş en çok puan alan bölümü IMDb'de. Bence tüm dizinin en iyisi değil tabii ama son sezonların en iyisi olabilir. Son üç sezonda ikinci kez tam puanı veriyorum. Bu son iki bölümki çıkış sürer umarım. :Z

10/10

9x12

Geçen bölüm seviyeyi çok yükseltince bu bölüm hafif kaldı. :)

Yine güldürdü bazı yerlerinde ama daha iyi de olabilirdi tabii. :expressionless:

8/10

9x12

Aradan sonra iyi bir bölüm bekledim ama olmadı. TBBT standartının altında vasat bir bölümdü.

6/10

9x13

Sheldon'un tek başına götürdüğü bir bölümdü. Stuart hariç diğerlerinin hiçbir etkisi yoktu bence :D Sadece Raj'ın sonda ki hali iyiydi :D

8/10

9x13

İyi bölümdü, iyi güldürdü. :D Sheldon gerçekten tek başına taşıdı bu bölümü. Jim Parsons çok iyi oynamış, Emmy için bu bölümle başvurabilir. :D

Stutart da iyiydi. Ayrıca Emily'yi de seviyorum ben ya çok hoş kadın. :):)

9/10

9x14

Ortalama bir bölümdü. Raj ve Sheldon bayaa iyiydiler :D Özellikle en son sahne ve Raj'ın kızla telefonda konuştuğu sahne çok iyiydi :D

8/10

9x14

Yine çok iyiydi, bence bu sezon dizi geçen sezon üzerinde olan tutukluğu attı. Neredeyse her bölüm çok iyi gidiyor, hala en çok severek izlediğim komedi dizisi. :)

Bölümün yıldızı Raj'dı, baya güldürdü. :D Bu bölüm konuk oyuncular çok iyiydi Judi Dench ve senarist kız renk kattılar. Senarist kızı beğendim, bence başrol ışığı var kızda. Birkaç yıl içinde iyi yerlere gelirse şaşırmam. :):)

9/10

9x15

Ortalama bir bölümdü. Sevgililer Günü'nü biraz daha romantik komedi şeklinde işleyebilirlerdi :D Penny'e bi oyşş çekelim :D

8/10

9x15

Son birkaç bölümün altındaydı ama güzeldi yine de. İlginç şekilde Sheldon'lı kısımlardan çok diğer kısımlar iyiydi. :D

Emily ile Raj'ın ayrıldığı sahnedeki kurgu harikaydı ama keşke öyle apar topar ayrılmasaydı. :(

Wolowitz çiftinin bebeğinin olacak olması süper oldu. Diziye farklı bir konu geliyor. Çok eğlenceli şeyler çıkar Howard'ın babalığından. :Z

Penny bu bölüm baya güzeldi. Sondaki elbise ayrı bir şey de arabadaki sahnede de güzel gözüküyordu bence. :D

8/10

9x16

Dizinin kendi ortalamasında güzel bir bölümdü. Öyle kahkaha attıran bir sahnesi olmasa da gülümseyerek izledim tüm bölümü. :)

Bence Penny ve Leonard'ın bebeği dizinin finalinde olacak. :)

Karaoke performanslarında en iyisi Penny'ydi. :):)

8/10