Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

8x15

Fena bi bölüm değildi ama iyi de değildi sarmadı fazla sadece son sahnelerindeki duygusallık iyi oldu üzümdüm de aslında her ne kadar sevmesemde.

6/10

8x17

Son birkaç bölümün biraz gerisinde olsa da güzel bölümdü. :)

@cevaa'nın tersine ben Leonard'ın sahnelerini sevmeyip Raj'ın sahnelerini sevdim. :D

Emily'yi baya seviyorum ya. Onun komedi yanı eksikti bu bölümde onu da yapmışlar Raj ile ilgili cinayet konuları iyiydi. :D

Yalnız çekmece olayı pek inandırıcı değildi. :D

Sheldon sahneleri de ortalamanın altında olsa da videonun Leonard ile ilgili kısmı güldürdü. :D

8 /10

8x17

Son birkaç bölümün biraz gerisinde olsa da güzel bölümdü. :)

@cevaa'nın tersine ben Leonard'ın sahnelerini sevmeyip Raj'ın sahnelerini sevdim. :D

Emily'yi baya seviyorum ya. Onun komedi yanı eksikti bu bölümde onu da yapmışlar Raj ile ilgili cinayet konuları iyiydi. :D

Yalnız çekmece olayı pek inandırıcı değildi. :D

Sheldon sahneleri de ortalamanın altında olsa da videonun Leonard ile ilgili kısmı güldürdü. :D

8 /10
Ne biliyim Leonard'ın olayı çok büyütmesi ve sonrasında gerçek yaptığını duyunca komik oluyor :D

Bu arada Penny'nin "Netflix'ten bir şey izledik, komedi mi drama mı kimse bilmiyor" tarzında bir şeyler söylemesi Orange Is the New Black'e göndermeydi ve hoşuma gitti. :D

8x18

Yine çok iyi bölümdü. Başları hafif durgun olsa da özellikle sonları çok hoştu. 20 dakika yine hiç anlamadan geçti. :)

Penny ve Sheldon'ın birbirlerine açıklama yaptıkları yerler çok komikti. :D (Daha doğrusu Amy yaptı Sheldon'a açıklama)

Fikri bulan mı geliştiren mi daha önemli iş yapmıştır konusuna girdiler. Üzerinde saatlerce konuşulabilecek ve yine ortak noktaya varılamayacak bir konu ama zaten onlar da varamadılar. :)

Howard ile ilgili kısımlar duygusaldı. :(

Barnedette süperdi yine. :D

9- /10

8x16

Bu bölüm komik değildi ama güzel ve eğlenceliydi Leonard, Amy, Raj'ın oyuna gitmeleri oralarda biraz daha bi şeyler olabilirdi çok boş olmuş ama Penny, Sheldon ve Howard'lı sahneler iyiydi. :)

8/10

8x18

İyi bir bölümdü.

Howard annesi ölmeden önce konuşurken hep dalga geçiyordu ama ölünce bayaa duygusallaştı.

Barnedette bağırdığı sahned güldürdü :D

Sheldon ve Leonard'ın tartışmasıda yer yer güldürdü :D

8/10

8x19

Bölümün ilk yarısı zayıftı ama ikinci yarısı gayet iyiydi.

Jim Parsons çok iyi oynuyor ya adam hala harika. :D

Masa tenisi ve Doctor Who olayı baya iyiydi. :):)

8- /10

8x19

Vasat bir bölümdü bence. Dizinin eski tadı kalmadı maalesef.

Sadece son kısmı güldürdü :D

6.5/10

8x20

Vasat bir bölümdü bence.

Pek güldüğüm bi sahne yoktu ama Sheldon ve Amy'nin kulenin içindeki halleri iyiydi.

7/10

8x21

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Öyle pek sesli güldüren bi sahne olmasada tebessüm ettiren yerler vardı.

Sheldon'un hırs müziğini değiştirip söylemesi iyiydi :D

8/10

8x20

Bugün üç bölümlük The Big Bang Theory maratonu yapıyorum. :Z

Oldukça iyiydi, sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. 3-4 yerde sesli güldüm. :D

Will'in yeniden çıkması iyi olmuş onun sahneleri güzeldi. :)

Sheldon'ın gülerkenki fotoğrafı çok iyiydi. :D

Penny'nin filminin o kadar ünlü olduğunu bilmiyordum. :D Bence Penny kariyer yapsın o alanda, oradan konu çıksın bari diziye. :):) Bu arada Leonard'dan iki kat para kazanması da enteresanmış. :D

Howard'ın kardeşinin çıkması da ilginçti.

Howard'ın yine astronotluğuyla övündüğü kısımlar, sonra lafın robotla ilişki kısmına gelmesi komikti. :D

9/10

8x21

Üçleme yapacaktım sözde bugün ama ikide kaldım, sağlık olsun. :):)

Bu bölüm diğer bölüme göre bariz daha zayıftı ama yine de iyi sayılır. Özellikle Sheldon'lı kısımlardan güldürenleri oldu yine. Seviyorum bu diziyi ya, en zayıf sezonunun bu sezon olduğunu inkar edemem ama hala en sevdiğim dizilerden biri. :)

8/10

8x22

Son bölümlerin en iyisiydi. Hemen hemen her sahnesi dolu doluydu.

Leonard'ın mezuniyet elbisesi sesli güldürdü, adamın boyuda kısaymış bayaa :D

Howard ilk başta güldürdü ve sonra helikopteri tamir ederken ki halleri de güldürdü :D

Sheldon da yer yer iyiydi :D

9/10

8x22

Bir önceki bölümden daha iyiydi. İki günde üç bölüm TBBT iyi geldi, arada böyle biriktirmek gerekiyormuş demek. :D

Howard bu bölümün yıldızıydı bence. Mühendisliğini konuşturdu. :D

Raj'ın özellikle anne ve babasıyla olan sahneleri de güzeldi. :D

En sondaki helikopter sahnesi de harikaydı özellikle Sheldon coştu orada. :D

8+ /10

8x23

İyi bir bölümdü yine.

Sheldon'un çocukluk maceraları güzeldi :D

Howard'ın grubuda iyiydi :D

Ayrıca Amy olmayınca bölümler daha güzel oluyor bu da öyle oldu :D

8/10

8x24

İyi bir sezon finaliydi.

Howard'ın Stuart'ın gelmesiyle yukarı kaçması güldürdü :D

Sheldon'un öpüşme sırasında düşündüğü şey sesli güldürdü :D

Sonuda kötü bitti ama Sheldon reyiz hak etti bunu :(

8.5/10

8x23

Çok iyi bölümdü. Sheldon, Leonard ve annelerinin sahneleri renk kattı. :D Sheldon'ın annesinin ününü hep duyuyorduk ama daha önceden gördük mü hatırlayamadım. :D Bir de erkek ve kız kardeşleri varmış ikisinin de ben onları da unutmuşum tamamen. Keşke aileleri daha fazla katılsa. Hep ana karakterler üzerinden gidince konusu tıkanabiliyor dizinin. :):)

Howard, Raj, Stuart ve Barnadette'li kısımlar biraz "onlara da oyalanacak bir şeyler bulalım bu bölümde" maksadıyla yapılmış olsa da iyi sayılırdı. :):)

9- /10

8x24 (Sezon Finali)

Enteresan bir sezon finali oldu. :)

Sheldon'ın The Flash'a başlayıp başlamamayı düşünmesi ve onunla ilgili dizilerle ilgili diyaloglar çok iyiydi. :D

Öte yandan pek çok yarım kalmışlıklar da vardı. Biraz finale bir kala tadında bir sezon finaliydi aslında. :)

Sheldon olayı Gollum'a bağladı. :D Gelecek sezon çifte düğün olur mu acaba?

Leonard'ın Penny ile evliliğe giderken saçmalaması olmadı. :( Evlenselerdi onlar hemen bu bölüm ve gelecek sezon üçü birlikte yaşasaydı da biraz olaylar değişseydi. :D

Emily baya tuhaf bir kız olmaya başladı. :D

Stuart'ın doğum günü kutlaması güzeldi. :D

Bu sezon zaman zaman düşüşte olsa da bence hala ekranlardaki en iyi komedilerden biri The Big Bang Theory. Her bölümünü bu kadar merakla takip ettiğim tek güncel komedi belki de. Gelecek sezon görüşmek üzere. :):)

9- /10