Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

8x12

İyi bir bölümdü.

Sheldon ve diğerlerinin olayı daha iyiydi bence. Reyiz yine birçok yerde güldürdü :D

Howard ve Raj'ın olayı sıkıcı gibiydi.

8/10

8x12

Dizinin ara verdiği çok olmadı aslında ama özlemişim yine de. :):)

Yani çok iyi bir bölüm olduğunu söylemek zor ama bazı yerleri oldukça güzeldi. Sheldon - Leonard diyalogları ve en sonu güzeldi.

Raj ve Howard olayı bence de sıkıcıydı. Onlar da bölümde gözüksün, oyalansınlar diye yazılmış gibiydi o sahneler. :):)

7 de olabilirdi ama kıyamıyorum The Big Bang Theory'ye 8'den aşağısını vermeye. :D

8/10

8x11

Fena bi bölüm değildi Christmas olayları iyiydi ayrıca kuş olayları da güldürdü. :D

8/10

8x13

İyi bir bölümdü.

Howard'ın Tarçın mı? Emily mi? oyunu çok iyiydi :D

Sonuda sesli güldürdü :D

7/10

8x12

Dizinin kendi verdiği ara üstüne de benim verdiğim ara sonrası özlemiştim ve iyi de geldi sıkmadan izledim. :)

Leonard - Sheldon dialogları cidden iyiydi. :)

8/10

8x13

Gayet güzel bir bölümdü yine. Sheldon harikaydı her zamanki gibi. Raj ile ilgili oyun da iyiydi. :D

Kedili şarkıyı özlemişiz. :D

8/10

8x14

Harika bölümdü, şu ana kadar sezonun en iyisiydi bence. :)

Baştan sona her şey yerindeydi, pek çok yerde güldürdü ve de senaryo çok iyiydi. Bizim ekip internet trollüyle mücadele etti. :D

Trollün Stephen Hawking çıkması süper bir sürpriz oldu, hiç beklemiyordum. Harikaydı. :D

9/10

8x14

Ben pek beğenmedim bu bölümü. En sonda Amy'nin hikayesinin canlandırılması komikti :D

Bide Trollün Stephen Hawking çıkması sürpriz oldu :D

7/10

8x15

Yine oldukça iyi bölümlerden biriydi. Dizinin belki de şu ana kadarki en duygusal bölümüydü...

Mrs. Wolowitz'i dizide de kaybettik nihayet. :(

En azından sonda kadını gösterirler ve anarlar diye düşünmüştüm ama göstermediler. Bence hoş olurmuş...

Duygusallık dışında özellikle maymun ve kalemle ilgili konular komikti. :D

9/10

8x15

Vasat üstü bir bölümdü ve dizinin en duygusal bölümüydü bence de.

Öyle çok sesli güldüren bi sahne yoktu ama 1-2 yerde tebessüm ettim.

7/10

8x16

Yine baya iyi bölümdü, dizi son bölümlerle sezon başında üstünde olan durgunluğu attı. :)

Sheldon ve Penny'nin sahneleri bölümün en iyi yanıydı. Sheldon'ın verdiği cevaplar güldürdü. Bir yerde gülmesi ise daha da güldürdü. :D

Sondaki sürpriz çok iyiydi ama keşke "bazinga" diye bağırsalardı. Bazinga kültürünü tamamen unuttu dizi ya, oysa dizinin en komik yanlarındandı. Bu sezon hiç yapmadılar galiba geçen sezon da yoktu. :(

9- /10

8x16

Bence yine vasat bir bölümdü. Sheldon ve Penny'nin sahneleri iyiydi sadece.

7/10

8x17

Bu bölüm iyiydi işte :D

Sheldon'un yaptığı video sesli güldürdü :D

Leonard'ın ilk başta ki olayı abartışıda çok iyiydi :D

Raj'ın olayı pek iyi değildi ama :D

9/10