yeni sezon başlamadan yetiş bizeYok izlemiyorum @destere .
yeni sezon başlamadan yetiş bize(pardon bana yetiş, benden başka izleyen yok)
zaten ilk bölüme baksan bırakmazsın da hastaymışsın ? neyse yarın başlarsın artıkBilmiyorum bugün hiç bir şey izleyemiyorum biraz hastayım ma düşünürüz.
zaten ilk bölüme baksan bırakmazsın da hastaymışsın ? neyse yarın başlarsın artık
Sıkıldım demiyorsunda3. bölümü yetiştirmedik dün acayip uyku bastı
ne sıkılması bu dizi kadar kaliteli üç dört dizi anca çıkar... başlasan bırakamayacağın dizilerden, ama sen git @Çiğdem- in döküntü arrow unu seyret böyle kaliteli dizilere gelmeSıkıldım demiyorsunda))))
Ya ben bu diziyi indiricektim yazın ama siteler bu diziyi almamışne sıkılması bu dizi kadar kaliteli üç dört dizi anca çıkar... başlasan bırakamayacağın dizilerden, ama sen git @Çiğdem- in döküntü arrow unu seyret böyle kaliteli dizilere gelme)
Ya ben bu diziyi indiricektim yazın ama siteler bu diziyi almamışalsalar hemen ceza keserlermiş
TWD 2x7
2x7 pardonkızın ismi neydi ?
helal olsun valla süper hafıza var2x7 pardonSophia
Şimdi ki hali çok iyi))
Evt onun kızıhelal olsun valla süper hafıza var
ben resmi gördüğümde bir saat düşündüm kızın ismini, bu carol un kızı değilmiydi?
ben tüm sezonlarını seviyorum sevmediğim sezonu yok TWD nin ama isimleri çabuk unutuyorum
Anladımben tüm sezonlarını seviyorum sevmediğim sezonu yok TWD nin ama isimleri çabuk unutuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?