1x8. bölüm
güzel bir bölümdü zaten bu dizinin sevmediğim bölümü yok çok istikrarlı gidiyor hafif moralim bozulsa alison u görüyorum herşey düzeliyor
@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa
güzel bir bölümdü zaten bu dizinin sevmediğim bölümü yok çok istikrarlı gidiyor hafif moralim bozulsa alison u görüyorum herşey düzeliyor
ilk başta noahla yine diziye başladılar , noah ve helen in psikoloğdaki sohbetleri çok iyiydi bu konuşmaları izledikçe noah a hak verdim tekrar.. adam resmen evin kölesi olmuş durumda, kadın diyor ben niye seni seçtim işte pısırıktır kimseye bakamaz alırım bunu istediğim gibi boynuna ipi takar ömür boyu peşimden sürüklerim dedim ama noah bana ihanet ettin olamaz falan filan...... ??? ,
umarım noah helen e bir kazık değil bin kazık atar
noah ın anlatımında alisonla karşılaşmaları yine tesadüf eseriydi bu konuda alison un anlatımıda aynı gib,iydi anlatımlarda ufak tefek farklar var mekanlar aynı mesela noah alison un anne annesinin ölüm anını doğal ölüm olarak anlattı oysa aynı yer alisonda ötenazi sonucuyla gerçekleşiyordu
bir başka şey öğrendik noah ın kayınpederi bruce da yasak aşk yaşamış zamanında ve bu konuda noah ı haklı buldu hatta cesaretlendirdi diyebilirim ve birde akıl verdi bu gibi olumsuzlukları yaşarken romanına olumlu katkısı olacaktır yaşadıklarını romanlaştır dedi sanırım noah kayınpederini dinledi başından geçen hikayeyi romana döktü ve başarılıda olmuş en çok satanlar listesindeydi ödül alıyordu
dedektifin scotty araştırmasında bir ilerleme yok oscar ı göremedik scotty i kimin öldüreceğine dair bir ipucuda yakalayamadık ...
umarım noah helen e bir kazık değil bin kazık atar
noah ın anlatımında alisonla karşılaşmaları yine tesadüf eseriydi bu konuda alison un anlatımıda aynı gib,iydi anlatımlarda ufak tefek farklar var mekanlar aynı mesela noah alison un anne annesinin ölüm anını doğal ölüm olarak anlattı oysa aynı yer alisonda ötenazi sonucuyla gerçekleşiyordu
bir başka şey öğrendik noah ın kayınpederi bruce da yasak aşk yaşamış zamanında ve bu konuda noah ı haklı buldu hatta cesaretlendirdi diyebilirim
dedektifin scotty araştırmasında bir ilerleme yok oscar ı göremedik scotty i kimin öldüreceğine dair bir ipucuda yakalayamadık ...
zaten şunun şurasında sezon finaline ne kaldıki1x8
Uzun zamandır bu kadar kötü bir dizi bölümü izlemedim herhalde. O kadar kötü yazılmış ki her sahnede ayrı sinir oldum ama kararlıyım sezon finalini izleyeceğim.
4/10
@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa