videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmiş
the affair in giriş müziği hep aklımda ilginç bir tarz, hep bahsedeceğim jenerik müziğinden konuyu anlatırken bahsetmeyi unutuyorum
videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmiş
aynen jeneriği farklı ve güzel.videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmişboşuna çaba
the affair in giriş müziği hep aklımda ilginç bir tarz, hep bahsedeceğim jenerik müziğinden konuyu anlatırken bahsetmeyi unutuyorumfarklı ve güzel duruyor ..
Ben de her bölüme başlarken bu sefer jeneriği öveceğim diyorum ama hep unutuyorum.videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmişboşuna çaba
the affair in giriş müziği hep aklımda ilginç bir tarz, hep bahsedeceğim jenerik müziğinden konuyu anlatırken bahsetmeyi unutuyorumfarklı ve güzel duruyor ..
acaba sebep ne olaki jenerikten bahsetmek isteyipte unutmak nedendirBen de her bölüme başlarken bu sefer jeneriği öveceğim diyorum ama hep unutuyorum.Gerçekten çok farklı ve hoş. Emmy alabilir o kategoride.
@yatutarsa videolara reklam koymak için youtube yeni bir sistem geliştirmiş herhalde.
Sadece Alison'la sınırlamayalım da diziyi izledikten sonra ilk kısımlar gidiyor demek ki akıldan.acaba sebep ne olaki jenerikten bahsetmek isteyipte unutmak nedendirbence alison etkisi? alisondan bahsederken geriye kalan herşeyi unutuyoruz
bacaklarındaki yarasına ikide bir pansuman yapsın kız1x4
Çokta güzel bölüm değildi, yinede idare eder.
@destere Dedektif Jeffries ikisinide konuşturmak için yalan söylüyor, Jeffries kesinlikle bu ikisinden daha da şüpheli. Dolap konusunun cevabını Ozan vermiş, parası olmadığı için böyle bir yola başvurdu.
Alison'un oğlunun ismi Gabriel'miş 2 yıl önce suda boğularak ölmüş. Bacaklarındaki yarada kimi zaman kendisini daha iyi hissetmek için kesiyormuş. 😱 Kocasının onu dövdüğünü düşünüyordum, var bişeyler yakkında çıkar ortaya.
İkiside eşlerinden boşanmak istemiyor eee ayrılmayada niyetleri yok, finalde evde basılsalardı iyiydi.
8/10
Bölümde çalan şarkı : Starland Vocal Band - Afternoon Delight
Bu gece olmazsa yarın gece bakıcam
ben bu gece izlerim bugün the fall ve downtondan sonra finali the affair le yapacağımBu gece olmazsa yarın gece bakıcam
The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece.
olurmu hep birlikte seçiyoruz dizileri..The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece.
Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim.
Bir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun?olurmu hep birlikte seçiyoruz dizileri..
aslında tarzlarımız yakın olunca benzer dizileri izliyoruz
mesela bir vikings sen seçmiştin sanırım ama bende çok sevdim diziyi ya da bir true kötü diyebilirmisin
şu anda elimizde en iyiler bunlar daha iyisi olsa onları izlerdik
hanibal in final sahnesine kadar hiç eleştiri yapmamıştım hakkımı yemeBir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun?@Forumdash
Stela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz.hanibal in final sahnesine kadar hiç eleştiri yapmamıştım hakkımı yemefinali sevmedim onunda sebebi var will den yanaydım ayrıca abigail e zarar gelmemeliydi
oysa sen the fall da ilk bölümde gül gibi stela yı eleştirdin)
gül verecekti diye düzeltiriz orası argo sayılmazStela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz.(Senin yüzünden argo kelimeler kullanıyorum.)
#Hannibal'la bir tutmam aslaBir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun?@Forumdash
Umarim izlemediğim ve izlyeip bıraktıklarımdan olmazThe Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece.
Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim.
The Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum.#Hannibal'la bir tutmam aslaBence #Hannibal'ı seviyorda hayal kırıklığı yaşadı s.finalinde
Umarim izlemediğim ve izlyeip bıraktıklarımdan olmaz
Ben son kez size The Killing'i önereyim çekileyim aradan
#Hannibal'la bir tutmam aslaBence #Hannibal'ı seviyorda hayal kırıklığı yaşadı s.finalinde
Umarim izlemediğim ve izlyeip bıraktıklarımdan olmaz
Ben son kez size The Killing'i önereyim çekileyim aradan
the killing bayağı bir sezon ama mesela bir the fall a başlarken ilk sezonu olması sezonun 5 bölümden oluşması izlememize olanak sağlıyorThe Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?