Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen jeneriği farklı ve güzel.

Ben de her bölüme başlarken bu sefer jeneriği öveceğim diyorum ama hep unutuyorum.
Gerçekten çok farklı ve hoş. Emmy alabilir o kategoride.

@yatutarsa videolara reklam koymak için youtube yeni bir sistem geliştirmiş herhalde.

acaba sebep ne olaki jenerikten bahsetmek isteyipte unutmak nedendir
bence alison etkisi? alisondan bahsederken geriye kalan herşeyi unutuyoruz

1x4

Çokta güzel bölüm değildi, yinede idare eder.

@destere Dedektif Jeffries ikisinide konuşturmak için yalan söylüyor, Jeffries kesinlikle bu ikisinden daha da şüpheli. Dolap konusunun cevabını Ozan vermiş, parası olmadığı için böyle bir yola başvurdu.

Alison'un oğlunun ismi Gabriel'miş 2 yıl önce suda boğularak ölmüş. Bacaklarındaki yarada kimi zaman kendisini daha iyi hissetmek için kesiyormuş. 😱 Kocasının onu dövdüğünü düşünüyordum, var bişeyler yakkında çıkar ortaya.

İkiside eşlerinden boşanmak istemiyor eee ayrılmayada niyetleri yok, finalde evde basılsalardı iyiydi.

8/10

Bölümde çalan şarkı : Starland Vocal Band - Afternoon Delight

bacaklarındaki yarasına ikide bir pansuman yapsın kız
)o kısımları seviyorum tedavi şart yoksa mazallah hasta olur falan alison neme lazım

dizinin giriş müziği bir harika

www.youtube.com/watch?v=6muh9kTlr88

The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece.

Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim.
olurmu hep birlikte seçiyoruz dizileri..
aslında tarzlarımız yakın olunca benzer dizileri izliyoruz

mesela bir vikings sen seçmiştin sanırım ama bende çok sevdim diziyi ya da bir true kötü diyebilirmisin
şu anda elimizde en iyiler bunlar daha iyisi olsa onları izlerdik

Bir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun?
@Forumdash

Bir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun?
@Forumdash
hanibal in final sahnesine kadar hiç eleştiri yapmamıştım hakkımı yeme
finali sevmedim onunda sebebi var will den yanaydım ayrıca abigail e zarar gelmemeliydi

oysa sen the fall da ilk bölümde gül gibi stela yı eleştirdin
)

Stela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz.
(Senin yüzünden argo kelimeler kullanıyorum.
)

Stela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz.
(Senin yüzünden argo kelimeler kullanıyorum.
)
gül verecekti diye düzeltiriz orası argo sayılmaz
)

ama dizide stela haricinde dizinin konusuda güzel ve ayrıca steladan daha güzel varlıklarda ekstradan işin kreması

@Forumdash
#Hannibal'la bir tutmam asla
Bence #Hannibal'ı seviyorda hayal kırıklığı yaşadı s.finalinde

The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece.

Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim.
Umarim izlemediğim ve izlyeip bıraktıklarımdan olmaz

Ben son kez size The Killing'i önereyim çekileyim aradan

The Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum.

The Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum.
the killing bayağı bir sezon ama mesela bir the fall a başlarken ilk sezonu olması sezonun 5 bölümden oluşması izlememize olanak sağlıyor
ama the killing dediğinizde 4 sezon akla geliyor insanın gözü korkuyor

bu diziyi anca sfu gibi üç beş arkadaş birlikte izleyip yorum yaparsak güzel olur izlemesi