Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2006'daki videoya Affair reklamını nasıl koymuşlar :D
Ekli dosyayı görüntüle 41163
videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmiş :) boşuna çaba

the affair in giriş müziği hep aklımda ilginç bir tarz, hep bahsedeceğim jenerik müziğinden konuyu anlatırken bahsetmeyi unutuyorum:) farklı ve güzel duruyor ..

videoyu açmak için habire tıklıyorum ama sadece resimden ibaretmiş :) boşuna çaba

the affair in giriş müziği hep aklımda ilginç bir tarz, hep bahsedeceğim jenerik müziğinden konuyu anlatırken bahsetmeyi unutuyorum:) farklı ve güzel duruyor ..
aynen jeneriği farklı ve güzel. :)

Ben de her bölüme başlarken bu sefer jeneriği öveceğim diyorum ama hep unutuyorum. :):) Gerçekten çok farklı ve hoş. Emmy alabilir o kategoride. :):)

@yatutarsa videolara reklam koymak için youtube yeni bir sistem geliştirmiş herhalde. :):)

Ben de her bölüme başlarken bu sefer jeneriği öveceğim diyorum ama hep unutuyorum. :):) Gerçekten çok farklı ve hoş. Emmy alabilir o kategoride. :):)

@yatutarsa videolara reklam koymak için youtube yeni bir sistem geliştirmiş herhalde. :):)
acaba sebep ne olaki jenerikten bahsetmek isteyipte unutmak nedendir :) bence alison etkisi? alisondan bahsederken geriye kalan herşeyi unutuyoruz :)

1x4

Çokta güzel bölüm değildi, yinede idare eder. :)

@destere Dedektif Jeffries ikisinide konuşturmak için yalan söylüyor, Jeffries kesinlikle bu ikisinden daha da şüpheli. Dolap konusunun cevabını Ozan vermiş, parası olmadığı için böyle bir yola başvurdu. :)

Alison'un oğlunun ismi Gabriel'miş 2 yıl önce suda boğularak ölmüş. Bacaklarındaki yarada kimi zaman kendisini daha iyi hissetmek için kesiyormuş. 😱 Kocasının onu dövdüğünü düşünüyordum, var bişeyler yakkında çıkar ortaya. :X

İkiside eşlerinden boşanmak istemiyor eee ayrılmayada niyetleri yok, finalde evde basılsalardı iyiydi. :)

8/10

Bölümde çalan şarkı : Starland Vocal Band - Afternoon Delight

1x4

Çokta güzel bölüm değildi, yinede idare eder. :)

@destere Dedektif Jeffries ikisinide konuşturmak için yalan söylüyor, Jeffries kesinlikle bu ikisinden daha da şüpheli. Dolap konusunun cevabını Ozan vermiş, parası olmadığı için böyle bir yola başvurdu. :)

Alison'un oğlunun ismi Gabriel'miş 2 yıl önce suda boğularak ölmüş. Bacaklarındaki yarada kimi zaman kendisini daha iyi hissetmek için kesiyormuş. 😱 Kocasının onu dövdüğünü düşünüyordum, var bişeyler yakkında çıkar ortaya. :X

İkiside eşlerinden boşanmak istemiyor eee ayrılmayada niyetleri yok, finalde evde basılsalardı iyiydi. :)

8/10

Bölümde çalan şarkı : Starland Vocal Band - Afternoon Delight

bacaklarındaki yarasına ikide bir pansuman yapsın kız :))o kısımları seviyorum tedavi şart yoksa mazallah hasta olur falan alison neme lazım :)

dizinin giriş müziği bir harika :)

www.youtube.com/watch?v=6muh9kTlr88

The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece. :)

Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim. :)
olurmu hep birlikte seçiyoruz dizileri..
aslında tarzlarımız yakın olunca benzer dizileri izliyoruz :)

mesela bir vikings sen seçmiştin sanırım ama bende çok sevdim diziyi ya da bir true kötü diyebilirmisin
şu anda elimizde en iyiler bunlar daha iyisi olsa onları izlerdik :)

olurmu hep birlikte seçiyoruz dizileri..
aslında tarzlarımız yakın olunca benzer dizileri izliyoruz :)

mesela bir vikings sen seçmiştin sanırım ama bende çok sevdim diziyi ya da bir true kötü diyebilirmisin
şu anda elimizde en iyiler bunlar daha iyisi olsa onları izlerdik :)
Bir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun? :) @Forumdash

Bir Hannibal'ı da yerden yere vurduğunu hatırlıyorum ama onun yarısı kadar olmayan The Fall'a toz kondurmuyorssun? :) @Forumdash
hanibal in final sahnesine kadar hiç eleştiri yapmamıştım hakkımı yeme :) finali sevmedim onunda sebebi var will den yanaydım ayrıca abigail e zarar gelmemeliydi :)

oysa sen the fall da ilk bölümde gül gibi stela yı eleştirdin :))

hanibal in final sahnesine kadar hiç eleştiri yapmamıştım hakkımı yeme :) finali sevmedim onunda sebebi var will den yanaydım ayrıca abigail e zarar gelmemeliydi :)

oysa sen the fall da ilk bölümde gül gibi stela yı eleştirdin :))
Stela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz. :) (Senin yüzünden argo kelimeler kullanıyorum. :()

Stela'nın nesini eleştirmişim o olmasa diziyi 1 dakika bile izlemem. İkinci bölümde komiser yardımcısına vericek diye bekliyoruz. :) (Senin yüzünden argo kelimeler kullanıyorum. :()
gül verecekti diye düzeltiriz orası argo sayılmaz :))

ama dizide stela haricinde dizinin konusuda güzel ve ayrıca steladan daha güzel varlıklarda ekstradan işin kreması :)

#Hannibal'la bir tutmam asla :X Bence #Hannibal'ı seviyorda hayal kırıklığı yaşadı s.finalinde :X

The Fall ve bunuda aradan çıkarırım bu gece. :)

Hep sizin seçtiğiniz dizileri izliyorum, bundan böyle kendimde dizi seçeceğim. :)
Umarim izlemediğim ve izlyeip bıraktıklarımdan olmaz:(

Ben son kez size The Killing'i önereyim çekileyim aradan :X

#Hannibal'la bir tutmam asla :X Bence #Hannibal'ı seviyorda hayal kırıklığı yaşadı s.finalinde :X

The Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum. :)

The Killing'e başlayacağım da @destere'nin yüzünden sürekli başka diziler izlemek zorunda kalıyorum. :)
the killing bayağı bir sezon ama mesela bir the fall a başlarken ilk sezonu olması sezonun 5 bölümden oluşması izlememize olanak sağlıyor
ama the killing dediğinizde 4 sezon akla geliyor insanın gözü korkuyor:)
bu diziyi anca sfu gibi üç beş arkadaş birlikte izleyip yorum yaparsak güzel olur izlemesi :)