noah ile bruce arasındaki diyaloglarda bruce fazla baskın çıkmaya çalışıyor ben onu yaptırdım ben söyledim ben çağırdım tarzı rahatsız edici konuşmaları var moruğun
margeret teyzenin çocuklar sofradan kalkmasın diye söylediği - yemeği bırakıp giderseniz miranda yı nasıl hissettirir lafına karşılık, noah ın söylediği : mirandanın s.k.n.d.e olmaz, nasıl olsa her türlü maaşını alıyor tarzı cevabını duyduğumda çok güldüm
whitney o kadar çalışma isteği duyuyordu ikinci gün zora gelince kıvırmaya başladı - baktığım çocukların babası kçma bakıyor diyerekten işten kaytarmanın derdinde
oscar adlı karakter bu bölüm bayağı faaldı ölen zat oscar olmasın ?
alison muhteşem bir güzellikte ya yüzü o kadar güzel olmasada hareketleri hali tavrı insanı yerinden oynatacak cinsten
noah a yazdığı kitabın konusu sorulduğunda, romanın sonunda şehirli evli adam aşk ilişkisi yaşadığı kasabalı evli kızı öldürüyor dedi? acaba noah alison u öldürmeyimi planlıyor öyle bir gidişat varmıdır ?
cole un kardeşi scoty noah ve alisonla karşılaştığında alison a baldızım dedi? bu ne demek? acaba scoty yengesine niye baldızım dedi, çeviri hatasımıdır ? yoksa scoty noah ın kızında gözünün olduğunu ima edip işte sen alison u kaptın bende kızınımı kapacağım demek istedi ? yani orda scoty noah ın kızında gözümü olduğunu anlatmaya çalıştı laf mı sokuşturdu noldu yaw orda
) yada benmi saçmalıyorum ?