Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S01B02 izledim

Durgunluğuyla izlettiren dizilerden. Diziyi kafamda Fikret Kuşkan'ı oynatarak izliyorum:X Yapımcılar bir dahaki sezona bu diziyi değerlendirsinler:X

Ben hala Noah'ın Cole'u öldürdüğünü düşünüyorum. Şehir yolundaymiş. Kızını bardan içkili bir şekilde alıp eve götürüyordur.Kız direksiyona saldırmıştır Cole'de kazara ölmüştür. Noah soruşturma da "kazara öldü sanıyordum" diyor.

@destere'nin demesi gibi ALison'da hiçbir duygu belirtisi yok ama Cole'u sevdiği de şüpheli.

Scotty ve Whitney'in at sürme sohbetleri süperdi :F

7/10

Diziyi belki izler diye yine de çıtlatayım haberi: @Çiğdem- Arrow'daki Tommy buraya atlama yapmiş:F Belki izlersin :F
ben yinede ihtimaller arasında en fazla bruce olabilir diyorum çünkü o adamın tavır ve davranışları herkesin tepkisini çeken cinsten :) yani biri bruce ihtiyarını imha etse kimsenin umrunda olmaz :)

1x2
Şunu söyleyebilirim ki kurban kesinlikle erkek :F İlk olarak Noah'ın kayınpederini düşündüm ama bence Cole öldürülmüştür. :D
8/10

1x3. Bölüm ..

yine iki parçalı anlatımla güzel bir bölümdü

noah ile bruce arasındaki diyaloglarda bruce fazla baskın çıkmaya çalışıyor ben onu yaptırdım ben söyledim ben çağırdım tarzı rahatsız edici konuşmaları var moruğun
margeret teyzenin çocuklar sofradan kalkmasın diye söylediği - yemeği bırakıp giderseniz miranda yı nasıl hissettirir lafına karşılık, noah ın söylediği : mirandanın s.k.n.d.e olmaz, nasıl olsa her türlü maaşını alıyor tarzı cevabını duyduğumda çok güldüm :)
whitney o kadar çalışma isteği duyuyordu ikinci gün zora gelince kıvırmaya başladı - baktığım çocukların babası kçma bakıyor diyerekten işten kaytarmanın derdinde :)
oscar adlı karakter bu bölüm bayağı faaldı ölen zat oscar olmasın ?
alison muhteşem bir güzellikte ya yüzü o kadar güzel olmasada hareketleri hali tavrı insanı yerinden oynatacak cinsten :)
noah a yazdığı kitabın konusu sorulduğunda, romanın sonunda şehirli evli adam aşk ilişkisi yaşadığı kasabalı evli kızı öldürüyor dedi? acaba noah alison u öldürmeyimi planlıyor öyle bir gidişat varmıdır ?
cole un kardeşi scoty noah ve alisonla karşılaştığında alison a baldızım dedi? bu ne demek? acaba scoty yengesine niye baldızım dedi, çeviri hatasımıdır ? yoksa scoty noah ın kızında gözünün olduğunu ima edip işte sen alison u kaptın bende kızınımı kapacağım demek istedi ? yani orda scoty noah ın kızında gözümü olduğunu anlatmaya çalıştı laf mı sokuşturdu noldu yaw orda :)) yada benmi saçmalıyorum ? :)

@Forumdash @OzaN @sürgünüm @yatutarsa @xemrexxx @Çiğdem- seyretmeyi unutmayalım unutanları ikaz edelim :))

1x3. Bölüm ..

yine iki parçalı anlatımla güzel bir bölümdü

noah ile bruce arasındaki diyaloglarda bruce fazla baskın çıkmaya çalışıyor ben onu yaptırdım ben söyledim ben çağırdım tarzı rahatsız edici konuşmaları var moruğun
margeret teyzenin çocuklar sofradan kalkmasın diye söylediği - yemeği bırakıp giderseniz miranda yı nasıl hissettirir lafına akrşılık noah ın söylediği : mirandanın s.k.n.d.e olmaz, nasıl olsa her türlü maaşını alıyor tarzı cevabını duyduğumda çok güldüm :)
whitney o kadar çalışma isteği duyuyordu ikinci gün zora gelince kıvırmaya başladı baktığım çocukların babası kçma bakıyor diyerekten işten kaytarmanın derdinde :)
oscar adlı karakter bu bölüm bayağı faaldı ölen zat oscar olmasın ?
alison muhteşem bir güzellikte ya yüzü o kadar güzel olmasada hareketleri hali tavrı insanı yerinden oynatacak cinsten :)
noah a yazdığın kitabın konusu sorulduğunda romanın sonunda şehirli evli adam aşk ilişkisi yaşadığı kasabalı evli kızı öldürüyor dedi acaba noah alison u öldürmeyimi planlıyor öyle bir gidişat varmıdır ?
cole un kardeşi scoty noah ve alisonla karşılaştığında alison a baldızım dedi? bu ne demek? acaba scoty yengesine niye baldızım dedi, çeviri hatasımıdır ? yoksa scoty noah ın kızında gözünün olduğunu ima edip işte sen alison u kaptın bende kızınımı kapacağım demek istedi ? yani orda scoty noah ın kızında gözümü olduğunu anlatmaya çalıştı laf mı sokuşturdu noldu yaw orda :)) yada benmi saçmalıyorum ? :)

@Forumdash @OzaN @sürgünüm @yatutarsa @xemrexxx @Çiğdem- seyretmeyi unutmayalım unutanları ikaz edelim :))
birazdan izleyeceğim ben de :)

1x3

Ben diziyi bugün izlemiştim de yorum yapmayı unutmuşum. :D

İyi gidiyor dizi de sanki ilgi çekiciliği gitgide azalıyormuş gibime geliyor. Hikaye daha nereye gidebilir, olur da ikinci sezon onayı alırsa ikinci sezonda neler olabilir bilmiyorum. Sanki 8-10 bölümlük mini-dizi olarak kalsa daha iyi olur gibi. (Tabii bunun önceden planlanması gerekirdi.)

Hikaye daha nereye gidebilir dedim ama aslında ana hikayede pek ilerledikleri de söylenemez.

Noah ve Alison'un hikayeleri arasındaki farklılıklar dizinin en dikkat çekici yanı bana kalırsa. Aynı olayı hem kadının hem de erkeğin gözünden görmek ilgi çekici. Tabii ikisinden biri yalan söylüyor bazı noktalarda ki bence bu kişi Noah. Alison'u reddetmesi akıl alır bir şey gibi gelmiyor çünkü. :D

@destere o kısımda "sister" dedi orijinal olarak. Zaten yenge, baldız için ayrı kavramlar yok onlarda bildiğim kadarıyla. Çevirmen arkadaş akrabalık ilişkilerini karıştırdı herhalde. :D

8'e yakın da olsa:

7/10

1x3

Ben diziyi bugün izlemiştim de yorum yapmayı unutmuşum. :D

İyi gidiyor dizi de sanki ilgi çekiciliği gitgide azalıyormuş gibime geliyor. Hikaye daha nereye gidebilir, olur da ikinci sezon onayı alırsa ikinci sezonda neler olabilir bilmiyorum. Sanki 8-10 bölümlük mini-dizi olarak kalsa daha iyi olur gibi. (Tabii bunun önceden planlanması gerekirdi.)

Hikaye daha nereye gidebilir dedim ama aslında ana hikayede pek ilerledikleri de söylenemez.

Noah ve Alison'un hikayeleri arasındaki farklılıklar dizinin en dikkat çekici yanı bana kalırsa. Aynı olayı hem kadının hem de erkeğin gözünden görmek ilgi çekici. Tabii ikisinden biri yalan söylüyor bazı noktalarda ki bence bu kişi Noah. Alison'u reddetmesi akıl alır bir şey gibi gelmiyor çünkü. :D

@destere o kısımda "sister" dedi orijinal olarak. Zaten yenge, baldız için ayrı kavramlar yok onlarda bildiğim kadarıyla. Çevirmen arkadaş akrabalık ilişkilerini karıştırdı herhalde. :D

8'e yakın da olsa:

7/10
ikisinden biri yalan söylüyor ama ayrıntılarda yalan var? asıl olayların gidişatı doğru anlatılıyor ... mesela karşılaştıklarını söyledikleri yer tutuyor evet karşılaşmışlar öpüştüklerini söyledikleri yerde tamam ama hangisi ilk başlattı o kısımda farklılık var bence iki anlatım farklı olsada icraat aynı yani sonuç değişmiyor :)

çeviri hatası beni nerden nereye sürükledi:) ben orda dedim kesin scoty baldız lafıyla dolaylı yolla noah a gönderme yaptı ? :) demekki çeviriyi ustası yapmalı yoksa seyirciler kendi kafalarından başka bir destan yazarlar :))

ikisinden biri yalan söylüyor ama ayrıntılarda yalan var? asıl olayların gidişatı doğru analtılıyor ... mesela karşılaştıklarını söyledikleri yer tutuyor evet karşılaşmışlar öpüştüklerini söyledikleri yerde tamam ama hangisi ilk başlattı o kısımda farklılık var bence iki anlatım farklı olsada icraat aynı yani sonuç değişmiyor :)

çeviri hatası beni nerden nereye sürükledi:) ben orda dedim kesin scoty baldız lafıyla dolaylı yolla noah a gönderme yaptı ? :) demekki çeviriyi ustası yapmalı yoksa seyirciler kendi kafalarından başka bir detan yazarlar :))
Çeviri işi öyle, bazen gerçekten karışıklık yaratan hatalar çıkıyor ama çevirdiklerine şükretmek lazım. Çok zor bir iş ve büyük çoğunluğu ücretsiz yapıyor. :)

Yalanlarla ilgili asıl nokta Noah, Alison kendisini zorlamış gibi gösteriyor. Alison ise tam tersi. Birbirlerini suçluyorlar yani. Belki de pişmanlık duyduklarından o şekilde ifade etmek istiyorlar. (b)

Çeviri işi öyle, bazen gerçekten karışıklık yaratan hatalar çıkıyor ama çevirdiklerine şükretmek lazım. Çok zor bir iş ve büyük çoğunluğu ücretsiz yapıyor. :)

Yalanlarla ilgili asıl nokta Noah, Alison kendisini zorlamış gibi gösteriyor. Alison ise tam tersi. Birbirlerini suçluyorlar yani. Belki de pişmanlık duyduklarından o şekilde ifade etmek istiyorlar. (b)
noah, romanın konusunu anlatırken kitabın sonunda şehirli evli adam kadını öldürüyor dedi ? dizinin gidişatı bu yöne doğru kayabilirmi sence ?

noah, romanın konusunu anlatırken kitabın sonunda şehirli evli adam kadını öldürüyor dedi ? dizinin gidişatı bu yöne doğru kayabilirmi sence ?
Hiç sanmam. Kadının yaşadığını biliyoruz zaten. :):)

Bence Cole'un kardeşi öldürüldü. Ya da öyle düşünmemiz isteniyor. :)

1x3
Hikayeler birbirini tutmuyor bence yalan söyleyen kesinlikle Noah, Allison'a karşı koyamaz :F İki hikayede de ikisi de eşleriyle sevişiyor ama akılda olan başka olan karşı taraftakilere oluyor. :D
Oscar'dan hiç böyle atarlı giderli şeyler beklemezdim, şaşırttı :X
8/10