1x3
8/10Hikayeler birbirini tutmuyor bence yalan söyleyen kesinlikle Noah, Allison'a karşı koyamaz İki hikayede de ikisi de eşleriyle sevişiyor ama akılda olan başka olan karşı taraftakilere oluyor.
Oscar'dan hiç böyle atarlı giderli şeyler beklemezdim, şaşırttı
hikayeler birbirini tutmuyoda sonuçta alan razı veren razı durumları var kimin önce hamle yaptığı önemli değil bence nasıl olsa her türlü götürüyorlar işi
demin bir yeri anlatmayı unutmuşum? noah uykudayken karısına yanaştı dediki uyanma poziyonunu bozma ben işimi yaparım dedi sonra aynı sahneyi alison yaşadı yanında uyuyan cole e dedi aman sen pozisyonunu bozma ben işimi yaparım hikayeler farklı anlatılsada ikisinin fantazileri bayağı benzer durumda
oscar denen vatandaş bir önceki bölümdede alison a asılıyordu ama onun asıl meselesi sanırım dükkanın önüne yeni yer açmak bu işede cole engel olunca vatandaş tozuttu gibi
demin bir yeri anlatmayı unutmuşum? noah uykudayken karısına yanaştı dediki uyanma poziyonunu bozma ben işimi yaparım dedi sonra aynı sahneyi alison yaşadı yanında uyuyan cole e dedi aman sen pozisyonunu bozma ben işimi yaparım hikayeler farklı anlatılsada ikisinin fantazileri bayağı benzer durumda
oscar denen vatandaş bir önceki bölümdede alison a asılıyordu ama onun asıl meselesi sanırım dükkanın önüne yeni yer açmak bu işede cole engel olunca vatandaş tozuttu gibi
Hiç sanmam. Kadının yaşadığını biliyoruz zaten.
Bence Cole'un kardeşi öldürüldü. Ya da öyle düşünmemiz isteniyor.
ya da oscar ölen kişi