Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3
Hikayeler birbirini tutmuyor bence yalan söyleyen kesinlikle Noah, Allison'a karşı koyamaz :F İki hikayede de ikisi de eşleriyle sevişiyor ama akılda olan başka olan karşı taraftakilere oluyor. :D
Oscar'dan hiç böyle atarlı giderli şeyler beklemezdim, şaşırttı :X
8/10
hikayeler birbirini tutmuyoda sonuçta alan razı veren razı durumları var :) kimin önce hamle yaptığı önemli değil bence nasıl olsa her türlü götürüyorlar işi :)
demin bir yeri anlatmayı unutmuşum? noah uykudayken karısına yanaştı dediki uyanma poziyonunu bozma ben işimi yaparım dedi :) sonra aynı sahneyi alison yaşadı yanında uyuyan cole e dedi aman sen pozisyonunu bozma ben işimi yaparım :) hikayeler farklı anlatılsada ikisinin fantazileri bayağı benzer durumda :)
oscar denen vatandaş bir önceki bölümdede alison a asılıyordu ama onun asıl meselesi sanırım dükkanın önüne yeni yer açmak bu işede cole engel olunca vatandaş tozuttu gibi :)

Hiç sanmam. Kadının yaşadığını biliyoruz zaten. :):)

Bence Cole'un kardeşi öldürüldü. Ya da öyle düşünmemiz isteniyor. :)
ya da oscar ölen kişi :)

1x2

Dizinin en çekici yönü, iki bakış halinde ilerleyen bölümlerde giyilen kıyafetler ve kullanılan kelimelerin farklı olması. Birde Noah anlatırken bilmiyorum sizlerde farkındamısınız Alison daha cazibeli, Alison'un gözünden ise yaşadığı trajik olayların etkisini hissediyor.

Şöylede diyebiliriz kadın can derdinde erkek et derdinde olayını özet geçmiş bir dizi. :)

Bence kurban Cole'nin kardeşi Scotty :X

7/10

1x2

Dizinin en çekici yönü, iki bakış halinde ilerleyen bölümlerde giyilen kıyafetler ve kullanılan kelimelerin farklı olması. Birde Noah anlatırken bilmiyorum sizlerde farkındamısınız Alison daha cazibeli, Alison'un gözünden ise yaşadığı trajik olayların etkisini hissediyor.

Şöylede diyebiliriz kadın can derdinde erkek et derdinde olayını özet geçmiş bir dizi. :)

7/10
Aslında iki taraf için de geçerli ama biz kadına odaklandığımızdan daha öyle geliyor herhalde. Alison'un gözünden Noah da normalinden daha ilgi çekici bir adam. :):)

1x2

7/10
pek kadının can derdinde olduğunu sanmıyorum:) ben öyle kadının isteklerini pek masum göremedim ama kadın biraz daha sanki rastlantısal karşılaşmalardan bahsediyor gibi, noah ise sanki özellikle kadının olduğu yerleri yöreleri koklayarak buluyor, bu konuda haklı olabilirsin :) ama sonuçta karşılaştıklarnda her ikiside durumundan memnun fazla itiraz eden yok itiraz edermiş gibi yapan çok :)

S01B03 izledim

Aslında pek yorumlayacak bişey yok yine;
Kayınpeder neden havuzdan cıkan Noah'a gel senle konuşalım diyor?? sabah akşam yemeğini bunlar bir yemiyor mu? Laf sokmak için illa öyle kuytu bi saat mi beklenir? Noah acaba kayınpederini mi öldürdü @destere 'eee demeden edemedim:X

Noah'ın anlattiği kitabın hikayesi kesinlikle kendini anlatti, Öldürülen Cole'dur diyorum ama Scotty'i de yerli yersiz göstermeye başladılar :X

Noah sahilde Alison'u elleriyle tatmin ederken, Alison o sahne yerine kocasıyla tatmin oldu. Birde Noah'ın anlatımında Noah, Alison'dan yardım istemeden önceki gece karısıyla sevişti olarak gösterildi. Alison'ın anlatımda ise Alison, Noah'a yardım ettiği gün sahildeki sevişme yerine kocasıyla sevişti olarak gösterildi?? Hangisi doğru zaman? Üzerinden 24 saat geçmediyse aynı gün sayılır mı? :X

7/10 gibi 😕

Aslında iki taraf için de geçerli ama biz kadına odaklandığımızdan daha öyle geliyor herhalde. Alison'un gözünden Noah da normalinden daha ilgi çekici bir adam. :):)
pek kadının can derdinde olduğunu sanmıyorum:) ben öyle kadının isteklerini pek masum göremedim ama kadın biraz daha sanki rastlantısal karşılaşmalardan bahsediyor gibi, noah ise sanki özellikle kadının olduğu yerleri yöreleri koklayarak buluyor, bu konuda haklı olabilirsin :) ama sonuçta karşılaştıklarnda her ikiside durumundan memnun fazla itiraz eden yok itiraz edermiş gibi yapan çok :)
Alison'un başından bir çok olay geçmiş, çocuğu ölmüş, belliki kocasıylada sorunları var. Yoksa hangi adam karısıyla dışarıda tecavüz eder gibi seks yapar. :)

Noah öyle değil ama çocukları ve bir ailesi var bugüne kadar da mutlu mesut yaşamış. :)

@OzaN Noah zaten ilgi çekici bir adam sıradan bir insan değilki roman yazıyor. :)

1x3

Bu sezon The Newsroom dışında güzel bir dizi yakalayamadım. O da zaten bu sene başlamadı. Yeni dizileri sıkıla sıkıla izliyorum. :(

Helen'in ebeveynleri Noah'la evliliğini tasvip etmediği anlaşılıyor, herhalde kızlarının zengin ve daha kariyerli bir insanla evlenmelerini isterlerdi çünkü insanlara tepeden bakıyorlar. :)

Noah kitapıyla ilgili Harry ile bir toplantı yaptı ve henüz konuşmak için çok erken olduğunu söylemesine rağmen finalde adamın kızı öldürdüğünü söyledi. 😱

Alison hastanede kanser hastası küçük çocuğu görünce yaşadığı trajik olayları hatırladı. Yalnız hastaneden gizlice çok fazla hap ilaç aldı, hepsini bacağının yarası için kullanmayacaktır. Belliki psikolojik sorunları devam ediyor.

Bi önceki bölümde katilin Scotty olabileceğini tahmin etmiştim, bu bölümde hislerim daha da kuvvetlendi. Scotty'in Noah ve Alison'u beraber gördüğü sahnede de çeviri hatası var.:)

7/10

Pardon Brooklyn Nine-Nine'yi unutuyordum, şu an izlemekten en zevk aldığım dizi. :)

S01B03 izledim

Aslında pek yorumlayacak bişey yok yine;
Kayınpeder neden havuzdan cıkan Noah'a gel senle konuşalım diyor?? sabah akşam yemeğini bunlar bir yemiyor mu? Laf sokmak için illa öyle kuytu bi saat mi beklenir? Noah acaba kayınpederini mi öldürdü @destere 'eee demeden edemedim:X

Noah'ın anlattiği kitabın hikayesi kesinlikle kendini anlatti, Öldürülen Cole'dur diyorum ama Scotty'i de yerli yersiz göstermeye başladılar :X

Noah sahilde Alison'u elleriyle tatmin ederken, Alison o sahne yerine kocasıyla tatmin oldu. Birde Noah'ın anlatımında Noah, Alison'dan yardım istemeden önceki gece karısıyla sevişti olarak gösterildi. Alison'ın anlatımda ise Alison, Noah'a yardım ettiği gün sahildeki sevişme yerine kocasıyla sevişti olarak gösterildi?? Hangisi doğru zaman? Üzerinden 24 saat geçmediyse aynı gün sayılır mı? :X

7/10 gibi 😕
alisonun patronu olacak oscar denen vatandaşla, bruce dede den biri gidici gibi .. diğerlerinin öldüğünü sanmam :)
hikayede eğer noah kendisini anlattıysa, alison un sonu pek parlak gözükmüyor :)

Alison'un başından bir çok olay geçmiş, çocuğu ölmüş, belliki kocasıylada sorunları var. Yoksa hangi adam karısıyla dışarıda tecavüz eder gibi seks yapar. :)

Noah öyle değil ama çocukları ve bir ailesi var bugüne kadar da mutlu mesut yaşamış. :)

@OzaN Noah zaten ilgi çekici bir adam sıradan bir insan değilki roman yazıyor. :)
yani sonuçta durum değişiyormu :)
biri derdinden biri zevkinden dolayı eşini aldatıyor? nedenleri pas geçersek sonuç kesinlikle aynı :)

S01B04 izledim

İlk ben izlemişim ilkkez :X

Bu bölüm pek birşey yoktu. Ama @destere çok sevecektir :X

Alison ve Noah adaya gittikler bir günü orda geçirdiler. Her manada al takke ver gülahlı bi bölümdü :X

Noah'ın anlatildiği bölümler bu sefer pek ip ucu yoktu yada ben bulamadım.Alison'ın bölümünde kafamı kurcalayan şeyler oldu.

Noah'ın bölümünde biten sevişme başlangıcı Alison'ın bölümünde devam etti. Noah'ın bölümünde anlatılan peter pan hikayesi sevişmeden önceydi ama Alison'ın bölümünde sevişmeden sonra yine değiştirilerek anlatıldı(b) Kafamı kurcaladı bu zaman kavramı. Alison'ın bölümünde o hikayeden sonra tekrar sevişilmek için odaya çıkıldı:X

Alison sorgudan 5'dklık sigara molası verdiğinde birisini aradı ve telaşlıydı(b) Noah kendi molasını telefonda boş konuşarak harcadı:X

En eğlenceli yer çekmeceli dolabın değiştirilmesi oldu :X

8/10

izlemek istediğim halde şu an izleyemem @Forumdash :)
gündüz vakti affair sakıncalı dizi, karanlık çöksün çevre bir tenhalaşsın sonra izleyeceğim :) arada sürpriz sahneler çıkıyor çevreye mahçup oluyoruz :)

1x4

Dizi gittikçe kötüye gidiyor. İlk kısım yine iyiydi ama ikinci kısım berbattı. Dizide hiçbir şey olmuyor, bomboş geçiyor bölümler. Arkaplandaki ana konu çok ama çok ağır işliyor hatta işlemiyor bile denebilir.

13 bölüm falan olsa büyük ihtimal bırakırdım bu bölüm sonrası ama sezonun bitimine 6 bölüm var. Bakalım belki sezon sonuna yaklaştıkça açılır dizi.

İlk defa zamanı geri sarmadan kalınan yerden devam edildi. Bu durum o kadar da iyi bir şey değilmiş demek ki.

Alison'un polislerle konuşmasında pek bir şüpheli davrandığı görüldü.

İlk kısım yine 7 alırdı, ikinci kısım anca 5 alır. Ortalaması:

6/10

1x4

Dizi gittikçe kötüye gidiyor. İlk kısım yine iyiydi ama ikinci kısım berbattı. Dizide hiçbir şey olmuyor, bomboş geçiyor bölümler. Arkaplandaki ana konu çok ama çok ağır işliyor hatta işlemiyor bile denebilir.

13 bölüm falan olsa büyük ihtimal bırakırdım bu bölüm sonrası ama sezonun bitimine 6 bölüm var. Bakalım belki sezon sonuna yaklaştıkça açılır dizi.

İlk defa zamanı geri sarmadan kalınan yerden devam edildi. Bu durum o kadar da iyi bir şey değilmiş demek ki.

Alison'un polislerle konuşmasında pek bir şüpheli davrandığı görüldü.

İlk kısım yine 7 alırdı, ikinci kısım anca 5 alır. Ortalaması:

6/10
Bu saatte nasıl izledin :X

1x4
Bence güzel gidiyor dizi. :)
Sorgu dışına da çıkılmaya başlandı az da olsa, iyiye işaret bence. Çift zamanlı ilerleyecek gibi artık dizi. :)

Noah asla boşanmam falan diyor ama hiç öyle gelmiyor bana. Yakında boşanırlar.
8/10

1x4 bölüm

süperdi muhteşemdi, @Forumdash ın dediği kadar benlik sahneleri bol bir bölümdü :) alisonun gözleri ne renk ya su damlası gibi :) birde bölümün en heyecanlı yerlerinde noah görüntüyü kapatmasa manzaramızı bozmasa dahada harika olacaktı ama kenarda köşede alison a ait gördüklerimizde yeterli bence umduğumuzla değil bulduğumuzla yetinmesini biliriz :))

dolap değiştirme hikayesini anlamadım @Forumdash @OzaN @yatutarsa @sürgünüm ?
para vermemek için yaptılarda noldu orda dolap değişince o kısmı çözemedim ?
ayrıca ben sadece alisonla noah ın anlattığı hikayelerde farklılıklar var sanıyordum ama bunları sorguya çeken dedektifte farklı hikaye anlatıyor mesela dedektif noah a karısından ayrıldığını, çocukların velayetini tümden kaybettiğini söyledi ama aynı dedektif bozuntusu alison a anlatırken o kısmı, karımla ilk günkü kadar mutluyuz şeklinde anlattı.. noluyor orda anladınızmı durumu ?
alison'un sorgu sırasında telaşla telefon ettiği kişi acaba noah mıydı ?
whitney i göremedik özledik çitlembik kızı, onada bir baksaydık napıyor nediyor diye :))

1x4 bölüm

süperdi muhteşemdi, @Forumdash ın dediği kadar benlik sahneleri bol bir bölümdü :) alisonun gözleri ne renk ya su damlası gibi :) birde bölümün en heyecanlı yerlerinde noah görüntüyü kapatmasa manzaramızı bozmasa dahada harika olacaktı ama kenarda köşede alison a ait gördüklerimizde yeterli bence umduğumuzla değil bulduğumuzla yetinmesini biliriz :))

dolap değiştirme hikayesini anlamadım @Forumdash @OzaN @yatutarsa @sürgünüm ?
para vermemek için yaptılarda noldu orda dolap değişince o kısmı çözemedim ?
ayrıca ben sadece alisonla noah ın anlattığı hikayelerde farklılıklar var sanıyordum ama bunları sorguya çeken dedektifte farklı hikaye anlatıyor mesela dedektif noah a karısından ayrıldığını, çocukların velayetini tümden kaybettiğini söyledi ama aynı dedektif bozuntusu alison a anlatırken o kısmı, karımla ilk günkü kadar mutluyuz şeklinde anlattı.. noluyor orda anladınızmı durumu ?
alison'un sorgu sırasında telaşla telefon ettiği kişi acaba noah mıydı ?
whitney i göremedik özledik çitlembik kızı, onada bir baksaydık napıyor nediyor diye :))
Sorgudaki adamın dediklerini pek takmıyorum herhalde ki farketmedim ben. :D (Alison ile olan kısmı hatırladım da diğeri yok. :))

Noah sinirlenince dolaba vurdu ya zarar gördü dolap, o zararı Noah'a ödeteceklerdi. Fakat dolabı değiştirince zarar ortadan kalktı. :D

Sorgudaki adamın dediklerini pek takmıyorum herhalde ki farketmedim ben. :D (Alison ile olan kısmı hatırladım da diğeri yok. :))

Noah sinirlenince dolaba vurdu ya zarar gördü dolap, o zararı Noah'a ödeteceklerdi. Fakat dolabı değiştirince zarar ortadan kalktı. :D
dolap olayını şimdi anladım ben o vurma kısmını kaçırmışım :) ben dedim heralde iki dolabı birleştirip üstünde alisonla birlikte aksiyona başlayacaklar öylede olmayınca konuyu kaçırdım :)

dedektif alisondan önce noah la konuşurken , noah telefonda çocuğuyla konuştuğunu söylüyor dedektifte benim de iki çocuğum var yalnız yıllardır anneleriyle birlikte annelerinden ayrıldım velayet hakkı annede kaldı demişti orayı kaçırmışsın :)

2006'daki videoya Affair reklamını nasıl koymuşlar :D
aff.png