Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isminde güzel orda
eminim hiç yabancılık çekmemişsindir ismime
geçen sene hogatha zorla facebook hesabı açtırmıştı bana hesabı açtıktan bir süre sonra unuttum girmeyi
bu sene silinmiş yeni bir hesap açarak tekrar bir sosyal kişilik kazanalım dedik

he gördüm çünkü benimde yorum yaptığım bir fotografa yorum yaptığın için bildirim geldi banada

ve evet burdaki gibi ordada özündesin

he gördüm çünkü benimde yorum yaptığım bir fotografa yorum yaptığın için bildirim geldi banada

ve evet burdaki gibi ordada özündesin
madem ordasında niye kendini belli etmedin
ben seni keşfetsem ehemen arkadaşlık teklifi fırlatırdım

sanırım doğru adresi keşfettim
evet kabul ettim, yanliz ben daha yeni zamanda paylasimlarimi arkadaslara acik olarak ayarladim. sayfamda cok fazla birsey göremezsin

ben kendi fotografimi cekmeyi sevmedigim gibi paylasmayida sevmem

evet kabul ettim, yanliz ben daha yeni zamanda paylasimlarimi arkadaslara acik olarak ayarladim. sayfamda cok fazla birsey göremezsin

ben kendi fotografimi cekmeyi sevmedigim gibi paylasmayida sevmem
olsun kendi resimlerin olmasada olur isveçli bayan singelları arada bir eklesende yeterlidir benim açımdan

gittiğin yerlerde hiç isveçli kız yokmu hep ağaçları göllerimi çeker insan
bari dişi ren geyiklerini çekeydin o da olurdu
Kisin cok kiz yok disarda
olanlarda cok giyinik

yazin deniz kenarinda cekerim senin icin

Kisin cok kiz yok disarda
olanlarda cok giyinik

yazin deniz kenarinda cekerim senin icin
olsun giysili olsun farketmez ben onu düşlerimde soyarım

hep bir bahane buluyorsun çarşıya çıksan yüz resim bulursun kış mış diyorsun bari git bir alışveriş merkezinde çek oralar sıcak olur pek kalın giyinmezler sanmıyorum

tamam birgün senin icin yapacam birseyler

umarım o gün tiz vakitte gelir
önumuzdeki hafta tatiliz, sonraki hafta insallah
yada telefonuma bakayim eski resimlerden bulursam birseyler koyarim. hatta ibonun sarkisiyla cosan kisiler vardi. umarim silinmemistir

önumuzdeki hafta tatiliz, sonraki hafta insallah
yada telefonuma bakayim eski resimlerden bulursam birseyler koyarim. hatta ibonun sarkisiyla cosan kisiler vardi. umarim silinmemistir
ibodan ve arebeskten nefret ederim koyacağın resimde ibo veya arabeskle alakalı hiçbişey olmasın
isveçten bahset diyoruz kız bize iboyu ısıtıp satmaya çalışıyor
boşver ibo zaten buraları fok etti isveçi kirletmesede olur