Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnız 12. bölüm değil 10. bölüm sezon finaliydi @OzaN

Kararsızlığı mesajın neresinden çıkardın ki benim kararım net.
net gibi duruyor ama sanki bir flu görüntü var hanı son bölümü çok beğendim keşke bırakma kararı almasaydım gibi bir pişmaniyet duygusu seziyorum

joshua ackson cbs in düzenlediği toplantıda önceden 20-22 bölümlük dizilerde çalışıyordum çok yorucuydu,kendime zaman ayıramıyordum şimdi affairde senede 10 bölüm yapıyoruz rahatız demiş kendisini türkiyeye davet ediyiz
@Forumdash @sürgünüm @destere @OzaN @Çiğdem-

jashua yuvarlağı 10 bölümdede gözükmüyorki
bir iki bölümde çıkıyor iki bölümde kayıp rolüde az
banada öyle bir iş verseler bende sevinirim hem arada bir ruth wilsonlada oynaşıyor bundan daha iyisini mi bulacak

imdboşa göre 10 bölümde de var gözüküyor

Hemen her bölümde vardı ya az da olsa.
cole karakteri sadece alisonlu bölümlerin yüzde 20 sinde çıkıyor genelde alson lu bölümler dizinin yüzde 40 ını kaplıyor yüzde kırkın yüzde 20 si demekki pekde önemli bir rolü yok

ayrıca bu adam daha önce başrolmüş sanırım the affair i beğenmiyorsun ama, ortalama bir dizide başrol olan the affair de çeyrek rol üstleniyor işte dizinin kalitesi

bazı bütyük oyuncular yabancı dizilerde bazen küçük rol kabul ederde diyemezsin o dediğin sadece yaşlı emektar oyuncular için geçerli

ortalama diziler değil totoş
dawson creek ergen; fringe bilim kurgu eefsanesi

7.bölümüde izlememişim, 4 bölüm nasıl tahammül edeceğim bu diziye. Ancak finalide merak ediyorum.

nuh ve ali'yi izleyesim gelmiyor hiç şu sıralar.ss