Benim yolumdan gelirsen kazanırsın hiç şüphen olmasınBully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince ben
https://twitter.com/x/status/1165609201433042950
Benim yolumdan gelirsen kazanırsın hiç şüphen olmasınBully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince ben
https://twitter.com/x/status/1165609201433042950
Ne buluyorsun o soğuk kadında.
Mommy videoları izliyor bu totalcan demek ki
Bu nasıl bir etiketlemedir la buldog deseydin bari. ss
Kazasız belasız varırsın inşallah ablam.Ben şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa@Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Yiğitt
Anlaşılan canın tecavüz sahnesi istiyor.
Gerçi @Çiğdem de bir kayyum darbesi ile gelmişti başa.Direk Kayyum bence bu işin çözümü. Tekele dönüştürdü yarışmaları
Sıkıntıdan patlıyorum ya.
Bu nasıl bir etiketlemedir la buldog deseydin bari. ss
Aaa bismillah ayoll daha yeni bu gece geldik eve bahçelerde yatıp kalktık nerdeyse ne keyfi ayollAnlaşılan canın tecavüz sahnesi istiyor.
Hhaha geçen sezonda @sokak sanati koltuğumuzda gözü vardı zor savuşturmuştumDarbeyle gelen darbeyle gider
Aaa bismillah ayoll daha yeni bu gece geldik eve bahçelerde yatıp kalktık nerdeyse ne keyfi ayoll
Kaç haftadır yatağamıza hasret kaldık Nisan Mayıs ayıda forumda yoktumBaşvuru gelecek 1-2 güne eylülde kesintisiz yapıyor olacaz geçen yazdan 1 ay geçiktik oda eve bugün gelmemden kaynaklandı bahçeden yayın yapamadık halıyle
Aaa gelecek mesala ev boş kaldından tozlanmıs sabahtan beridir temizlik yapıyoruz 2 saat sonrada malzeme almaya gidecez bir nefeslenemiyoruz şefimizBari genel sohbet konusu açta millet hazırlıklarını yapsın ortam olsun. Zaten başvurulardan 1 haftasında başlıyor en erken yarışma.
Ablam mümkünse Pazartesi başlat.Aaa bismillah ayoll daha yeni bu gece geldik eve bahçelerde yatıp kalktık nerdeyse ne keyfi ayoll
Kaç haftadır yatağamıza hasret kaldık Nisan Mayıs ayıda forumda yoktumBaşvuru gelecek 1-2 güne eylülde kesintisiz yapıyor olacaz geçen yazdan 1 ay geçiktik oda eve bugün gelmemden kaynaklandı bahçeden yayın yapamadık halıyle
Aaa evet ortalık karışmış @Aserat yeni bişi daha baslatmış bakacam şimdi en iyisi öyle edelim zaten çalısmalarım gizlice sürüyor teaseri sildim reelde program patronları gibiAblam mümkünse Pazartesi başlat.
Aaa evet ortalık karışmış @Aserat yeni bişi daha baslatmış bakacam şimdi en iyisi öyle edelim zaten çalısmalarım gizlice sürüyor teaseri sildim reelde program patronları gibi@sokak sanati @xBUGRAx @Bully
Sen başlat bacım bir şey olmaz.Aaa evet ortalık karışmış @Aserat yeni bişi daha baslatmış bakacam şimdi en iyisi öyle edelim zaten çalısmalarım gizlice sürüyor teaseri sildim reelde program patronları gibi@sokak sanati @xBUGRAx @Bully
Yeni haftaya karar kıldıkSen başlat bacım bir şey olmaz.Bu gece açabilirsin geç değil.
Aaa gelecek mesala ev boş kaldından tozlanmıs sabahtan beridir temizlik yapıyoruz 2 saat sonrada malzeme almaya gidecez bir nefeslenemiyoruz şefimiz
Ama başvurular yarın başlatıcam gündüz , bugünde şu evi adam edelimdeAaa o konuda çalısmalarımız vardı ama sürpriz seçilen şarkıcılar var onları direk açıklıcaz bu sezon yine iddalı geliyoruz@xBUGRAx @dreamy @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @xemrexxx
Anladığım kadarıyla başvuru konusu yarın geliyor, ilk hafta da pazartesi başlıyor doğru mu.Yeni haftaya karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?