Küfür sayılmaz ablacım yani müstehcen kelimelerimi diyeyim.
Küfür sayılmaz ablacım yani müstehcen kelimelerimi diyeyim.
Sana gerçek küfür yakışır
Forumda çok doktor var @Harunnn60 @dreamy @cookies birde bir üyenin daha oldunu öğrenmiştik ama unuttum şuan Doktorlarımızın aslında en büyük ortak özellikleri doktorluk etmeleri olması lazım ama en büyük ortak özellikleri reelde hiçbirinin doktorluk yapmamasıDoktor olduktan sonra çok değişti. @dreamy
@xBUGRAx de dil doktoru ablacım.Forumda çok doktor var @Harunnn60 @dreamy @cookies birde bir üyenin daha oldunu öğrenmiştik ama unuttum şuan Doktorlarımızın aslında en büyük ortak özellikleri doktorluk etmeleri olması lazım ama en büyük ortak özellikleri reelde hiçbirinin doktorluk yapmaması
Bu spoi şeysini küfürleri buzlamak için forumda kullananan ilk benim herhalde.
kız senin kardeşin değil mi her şeybeklenir bundan
Hatalarını göstersem buradan Ankara'ya yol olur. Neyse ki bu sefer -da eki doğru.İşimle forumu karıştırmıyorum. Öyle yazmak kolay çocuklarla iletişim kursun da göreyim. @Aserat
Hatalarını göstersem buradan Ankara'ya yol olur. Neyse ki bu sefer -da eki doğru.
İşimle forumu karıştırmıyorum. Öyle yazmak kolay çocuklarla iletişim kursun da göreyim. @Aserat
Hahaa Aaa zaten o konuda çok şey yapanları ciddi bulmuşumdur hep O yüzden sen daha oynaksın zaten @xBUGRAx bizdensin yanı @Aserat @mrt-06Hatalarını göstersem buradan Ankara'ya yol olur. Neyse ki bu sefer -da eki doğru.
Geliyor evet artık seti basacak insanlar şefimiz @sokak sanati da onlardan yanaBugün tanıtım açacaksan dizimi yarın yayınlayacağım ablacım ona göre
Estağfurullah canım doktor sayılmam daha okuyoruz.Doktor olduktan sonra çok değişti. @dreamy
Ya illa küfür ederken mi kullanılıyor o sansür dizi film hakkında spoiler verirken oldukça kullanışlı ve kolay.