Başvuru pazartesi geliyorAnladığım kadarıyla başvuru konusu yarın geliyor, ilk hafta da pazartesi başlıyor doğru mu.
Başvuru pazartesi geliyorAnladığım kadarıyla başvuru konusu yarın geliyor, ilk hafta da pazartesi başlıyor doğru mu.
Neden? Ondan bir hafta sonrada ilk hafta konusu açılır, umarım Ekim’i bulmaz başlaması zaten yeterince gecikti.Başvuru pazartesi geliyor
Yayınlanmıs programları bölmeyelim diye rica geldi Yok yok ne ekimi Zaten şarkıcıların yarısı seçildi bileNeden? Ondan bir hafta sonrada ilk hafta konusu açılır, umarım Ekim’i bulmaz başlaması zaten yeterince gecikti.
Sanki gerçek TV ortamındayız anlayamıyorum sizi.Yayınlanmıs programları bölmeyelim diye rica geldi Yok yok ne ekimi Zaten şarkıcıların yarısı seçildi bile
Masaüstünden giriyorsan farklılık olabilir belki ben çoğunlukla telefondan giriyorum. Mesaj yazdığın kutucuğun sağ üst köşesinde olması lazım.bende yok o 3 nokta 😱
Bende ortadaymış şimdi gördümMasaüstünden giriyorsan farklılık olabilir belki ben çoğunlukla telefondan giriyorum. Mesaj yazdığın kutucuğun sağ üst köşesinde olması lazım.
Kullanırsın artıkBende ortadaymış şimdi gördüm
Asıl seni banlamalı bunadığın içinKötü örnek olmaktan banlanmanı gündeme getirecem yönetime @dreamy Tabi MS bitince
Biz para kazanıyoruz kanal sahipleri olarak kimsenin haberi yok.
Aaa bugünde hiç müsait olamadım denk gelmiş hayatta hiç bişi boşa olmuyor gerçektenBiz para kazanıyoruz kanal sahipleri olarak kimsenin haberi yok.
Sen küfürlerin en iyilerine layıksın anam
Bu spoi şeysini küfürleri buzlamak için forumda kullananan ilk benim herhalde.