Sus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??Çamurlaşma![]()
Sus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??Çamurlaşma![]()
Daha iyileri var bende ona yan bile bakmamSus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??
Evet zenciler le takılıyonDaha iyileri var bende ona yan bile bakmam![]()
Gıcıklıkta nirvanaya ulaştı mendebur![]()
Ben şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsaGıcıklıkta nirvanaya ulaştı mendebur![]()
İnş. çıkar da bağlanamazsınBen şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa@Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Yiğitt
Kına yakarız artık
Ben şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa@Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Yiğitt
Şimdi şu sağ üst köşede 3 nokta var önce ona, sonra çıkan seçeneklerden Inline Spoiler’a tıkla.Hemen anlat![]()
Ne buluyorsun o soğuk kadında.Başlı başına Abby'nin gitmesi yeter.![]()
benim yolum hak yolu düşerse onun için çok iyi olur@dreamy
Bully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince benBir @DarkLegenD in şevki kaçıyor![]()
HahahahaBully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince ben
Sıkıntıdan patlıyorum ya.![]()
bende yok o 3 nokta 😱Şimdi şu sağ üst köşede 3 nokta var önce ona, sonra çıkan seçeneklerden Inline Spoiler’a tıkla.Kutucukların arasına istediğini yazıp sansürleyebilirsin bi kullan bakalım olacak mı. Bir kişi daha kazandıralım.
@Çiğdem