Sus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??Çamurlaşma
Sus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??Çamurlaşma
Daha iyileri var bende ona yan bile bakmamSus yoksa o abiyi üstüne atarım susturur seni ??
Evet zenciler le takılıyonDaha iyileri var bende ona yan bile bakmam
Gıcıklıkta nirvanaya ulaştı mendebur
Ben şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @YiğittGıcıklıkta nirvanaya ulaştı mendebur
İnş. çıkar da bağlanamazsınBen şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Yiğitt
@xemrexxx le karşılıklı oynarsınızİnş. çıkar da bağlanamazsın
Kına yakarız artık@xemrexxx le karşılıklı oynarsınız
Ben şimdi gidiyorum gece evimden bağlanıcam inş foruma bir aksilik olmazsa @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Yiğitt
Şimdi şu sağ üst köşede 3 nokta var önce ona, sonra çıkan seçeneklerden Inline Spoiler’a tıkla. Kutucukların arasına istediğini yazıp sansürleyebilirsin bi kullan bakalım olacak mı. Bir kişi daha kazandıralım. @ÇiğdemHemen anlat
Ne buluyorsun o soğuk kadında.Başlı başına Abby'nin gitmesi yeter.
benim yolum hak yolu düşerse onun için çok iyi olur @dreamy
Vlla dün dedimde çok korktu @dreamy
Sen misin Serdar'a antilik yapan, oh olsun sana @dreamy Serdar kırmızı çizgimizdir
Bully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince benBir @DarkLegenD in şevki kaçıyor
Hahahaha Duruma göre müdahale edebiliriz, şu anlık bir tehlike görmüyorum.Bully, serhatt’ın yoluna girmeme kılını kıpırdatmayınca ve gerçeklerle yüzleşince ben
Sıkıntıdan patlıyorum ya.
bende yok o 3 nokta 😱Şimdi şu sağ üst köşede 3 nokta var önce ona, sonra çıkan seçeneklerden Inline Spoiler’a tıkla. Kutucukların arasına istediğini yazıp sansürleyebilirsin bi kullan bakalım olacak mı. Bir kişi daha kazandıralım. @Çiğdem