"The 100" 7.Sezonuyla Son Bulacak!

Sen şu MS'yi baslatacaksan başlat artık. Forumu aktif tutan bi uygulama var oda senin keyfin yüzünden olmuyor. Yapamıyorsan yapacak birini buluruz.:A @xBUGRAx @mrt-06 @Bullock sinirlendim:A
Sıkıntıdan patlıyorum ya. :A
Bu nasıl bir etiketlemedir la buldog deseydin bari. ss
Anlaşılan canın tecavüz sahnesi istiyor. :A
Aaa bismillah ayoll daha yeni bu gece geldik eve bahçelerde yatıp kalktık nerdeyse ne keyfi ayoll :F :F :F

Kaç haftadır yatağamıza hasret kaldık Nisan Mayıs ayıda forumda yoktum :A Başvuru gelecek 1-2 güne eylülde kesintisiz yapıyor olacaz geçen yazdan 1 ay geçiktik oda eve bugün gelmemden kaynaklandı bahçeden yayın yapamadık halıyle :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Bully
Gerçi @Çiğdem de bir kayyum darbesi ile gelmişti başa. :A:A
Darbeyle gelen darbeyle gider:A
Hhaha geçen sezonda @sokak sanati koltuğumuzda gözü vardı zor savuşturmuştum :F Milli Şef ettik yarışmayada göz koydu taaa geçen sezonda böyleydi bu :F :F :F @Bully @xBUGRAx
kizilderilidekupeeeed4566c8e.jpg

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Bully
Aaa bismillah ayoll daha yeni bu gece geldik eve bahçelerde yatıp kalktık nerdeyse ne keyfi ayoll :F :F :F

Kaç haftadır yatağamıza hasret kaldık Nisan Mayıs ayıda forumda yoktum :A Başvuru gelecek 1-2 güne eylülde kesintisiz yapıyor olacaz geçen yazdan 1 ay geçiktik oda eve bugün gelmemden kaynaklandı bahçeden yayın yapamadık halıyle :A :A :A

Bari genel sohbet konusu açta millet hazırlıklarını yapsın ortam olsun. Zaten başvurulardan 1 haftasında başlıyor en erken yarışma.:A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bari genel sohbet konusu açta millet hazırlıklarını yapsın ortam olsun. Zaten başvurulardan 1 haftasında başlıyor en erken yarışma.:A
Aaa gelecek mesala ev boş kaldından tozlanmıs sabahtan beridir temizlik yapıyoruz 2 saat sonrada malzeme almaya gidecez bir nefeslenemiyoruz şefimiz :F

Ama başvurular yarın başlatıcam gündüz , bugünde şu evi adam edelimde :A Aaa o konuda çalısmalarımız vardı ama sürpriz seçilen şarkıcılar var onları direk açıklıcaz bu sezon yine iddalı geliyoruz :Z :Z :Z @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @xemrexxx

Ablam mümkünse Pazartesi başlat. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Aaa gelecek mesala ev boş kaldından tozlanmıs sabahtan beridir temizlik yapıyoruz 2 saat sonrada malzeme almaya gidecez bir nefeslenemiyoruz şefimiz :F

Ama başvurular yarın başlatıcam gündüz , bugünde şu evi adam edelimde :A Aaa o konuda çalısmalarımız vardı ama sürpriz seçilen şarkıcılar var onları direk açıklıcaz bu sezon yine iddalı geliyoruz :Z :Z :Z @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @xemrexxx
Yeni haftaya karar kıldık :A :A :A
Anladığım kadarıyla başvuru konusu yarın geliyor, ilk hafta da pazartesi başlıyor doğru mu. :A

• Güldürdün