Maskeli Fedai
Favori Üye
Bırak ne derlerse desinler sayın Gs'li dostum.. Bizi bilen biliyor
Bırak ne derlerse desinler sayın Gs'li dostum.. Bizi bilen biliyor
Sizin kafanızı kestik biz zamanında BİHTER ZİYAGİL olarakBİZ RACON KESMEYİZ KAFA KESERİZ!!! FAV10’UN SEFİRİ SAYIN GS’Lİ DOSTUMDUR!!! BİAT ET!!! @Maskeli Fedai
Sizin kafanızı kestik biz zamanında BİHTER ZİYAGİL olarak
Ekli dosyayı görüntüle 68455
Benim sonum böyle bişey olacak
Sen yokken @serhatt intihar ediyordu hiç parlakci kalmayınca seni sevdiğini farketmiş ;
Parlakçılar geri mi dönüyor sayın Gs'li dostum..
Buradaki tek parlakçının sen olduğu gerçeği ve can sisterlarının seni habire sattığı gerçeği. Kudur.
Çiğdem... 2 ay boyunca sattı seni, @xemrexxx için Hande Erçel ve Meryem Uzerli’li teklifler hazırladım. Ortaklarımdan birisi olacak.
Çiğdemi ben gönderdim ben getirdim kızdırmayın beni hepinizi gönderirim
Serhatin şerlok üzerinde altlı üstlü planları varmış neler oluyor burada 😱
Hhaha @serhatt ın vucuduyla dönünce biraz ayarlarım bozuldu diyecemde yok ayoll En doğru vucutla döndüm oda parlak seviyor ve ecünnü sevmiyor Yanı dönebilceğim en uygun erkek vucuduydu belkide tektirTane tane anlatıyorum, son kez anlatıyorum.
Sherlock - @serhatt diye bir çift yok, @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx diye bir çift de yok. Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai ve ben yalnız takılırız...
Öldün, hortladın parlakçı mı oldun? ?
kız seni @Dosi nin yanına göndermeye karar verdim ; durells dizisinde bu adam gay olduğu için teee isveçten yunan adalarına kaçmış sen de artık isveçten kutuplara gidersin kurtuluruz @Çiğdem @Sherlock @Maskeli FedaiBenim sonum böyle bişey olacak
Ekli dosyayı görüntüle 68457
uyucam ben rahatsız etmeyin plizzz
Yaz geldi hala tavuk gibi yatıyormusun @serhattuyucam ben rahatsız etmeyin plizzz Ekli dosyayı görüntüle 68460
@Harunnn60 bile bana özelden mesaj atıyor: "FTWD > TWD" diye.@mrt-06 duymasın yoksa geri kışkışlar beni 2 sezondur izleyemiyorum bu diziyi @xemrexxx @dreamy
@DarkLegenD CW izliyor ama @MasacRE den daha anti takılıyor yanı @MasacRE en azından izlemiyorda anti takılıyor @DarkLegenD gitsin fearını tek başına izlemeye devam etsin
Yine şu tuhaf adamını koymuşsun@Harunnn60 bile bana özelden mesaj atıyor: "FTWD > TWD" diye.
Hoşgeldin 😱Aaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndüm
@destere de dönebilmesi için @Sherlock un da bir fotosu lazım en azından vucudu lazım Kafasına fok koyar desterede döner bu görevi @xemrexxx e veriyorum fotosunu bulamasada gizlice çeker @DarkLegenD @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MEnes
Cuma günü final sınavım var sonra bitiyor inşallah...Bitmedi mi doktor bey çilen.
Girl power kıskananlar çatlasın aramızı kimse bozamaz @xemrexxx @Sherlock
Sen git oraya, tek yön gidiş biletin benden @Çiğdemkız seni @Dosi nin yanına göndermeye karar verdim ; durells dizisinde bu adam gay olduğu için teee isveçten yunan adalarına kaçmış sen de artık isveçten kutuplara gidersin kurtuluruz @Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 68459
Huylu huyundan vazgeçer miYaz geldi hala tavuk gibi yatıyormusun @serhatt
Tane tane anlatıyorum, son kez anlatıyorum.
Sherlock - @serhatt diye bir çift yok, @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx diye bir çift de yok. Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai ve ben yalnız takılırız...
Öldün, hortladın parlakçı mı oldun? ?
Sal artık beni sal.. Hastalıklı şey..Doğru demiş çift nedir.. Biz o aşamaları geçtik.. Alın yazısıyız birbirimizin artık. @Maskeli Fedai @Sherlock @Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Doğru demiş çift nedir.. Biz o aşamaları geçtik.. Alın yazısıyız birbirimizin artık. @Maskeli Fedai @Sherlock @Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Buğra hedefe kilitlenmiş gibiSal artık beni sal.. Hastalıklı şey..
ben yaşadığım sürece kimse kimsenin alın yazısı olamaz @xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @ÇiğdemDoğru demiş çift nedir.. Biz o aşamaları geçtik.. Alın yazısıyız birbirimizin artık. @Maskeli Fedai @Sherlock @Çiğdem @serhatt @xemrexxx