Doğru demiş çift nedir.. Biz o aşamaları geçtik.. Alın yazısıyız birbirimizin artık. @Maskeli Fedai @Sherlock @Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Sal artık beni sal.. Hastalıklı şey..
Aaa şimdi benim gelmemle @Sherlock kurtuldu @serhatt dan ama @Maskeli Fedai dahada battı @xBUGRAx ın destekçisiyim sonuctaBuğra hedefe kilitlenmiş gibi
Seni tekrar öldürmek lazım..Aaa şimdi benim gelmemle @Sherlock kurtuldu @serhatt dan ama @Maskeli Fedai dahada battı @xBUGRAx ın destekçisiyim sonucta
Seni tekrar öldürmek lazım..
Aaa şimdi benim gelmemle @Sherlock kurtuldu @serhatt dan ama @Maskeli Fedai dahada battı @xBUGRAx ın destekçisiyim sonucta
Seni tekrar öldürmek lazım..
Bu yıl MS bizi daha da yakınlaştıracak.
Bu yıl MS'de yarısmayacam Buğra muğra tuğra da umrumda değil..
Aaa bak muğra tuğra sana özel lakaplarda koymaya başlamıs @xBUGRAxBu yıl MS'de yarısmayacam Buğra muğra tuğra da umrumda değil..
Sayın Gs'li dostum kurtarın beni..Aaa bak muğra tuğra sana özel lakaplarda koymaya başlamıs @xBUGRAx
Ablacığına mı güveniyorsun hayırdır ne bu laflarO kadar siliksin ki unutmuşum hemen.
Kız ben ona mı kaldım Asıl ben kurtuldumAaa şimdi benim gelmemle @Sherlock kurtuldu @serhatt dan ama @Maskeli Fedai dahada battı @xBUGRAx ın destekçisiyim sonucta
@Bully de merak içindeydi her yeri bırakmışsın, ona da haber etseydin.
Aaa Bully yine benden önce döndü demek 😱😱😱 @mrt-06@Bully de merak içindeydi her yeri bırakmışsın, ona da haber etseydin.
Ben de son sezona daha başlamadım haftaya inşallah start vereceğim
Oklavama güveniyor tabikide Ve söylediği sözde çok haklı kütük bey @mrt-06Ablacığına mı güveniyorsun hayırdır ne bu laflar
Senin oklavanın hammaddesi bile benim, ona göre akıllı olun ayağınızı denk alın @mrt-06
Ne oluyor gııı forumda yeni bir gay çift mi çıktı. Epeydir yokum bilgilendirin beni. @ÇiğdemBuğra hedefe kilitlenmiş gibi