Kalbimi vermiyorum ki
@Sherlock İLE mi takılmaya başladınız 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash
@Maskeli Fedai @xBUGRAx çiftinden bile daha fantastik olmuşsunuz![]()
![]()
![]()
sen yokken senin bıyıklarından etkilendiğini söyledi @serhatt dikkat et seni de erkek sanıp üstüne atlamasın iyice kudurdu@Sherlock İLE mi takılmaya başladınız 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash
@Maskeli Fedai @xBUGRAx çiftinden bile daha fantastik olmuşsunuz![]()
![]()
![]()
biliyorum da açıkça söylenmez ceza alırımKalbimi vermiyorum ki![]()
Kız @xemrexxx bunlar birbirleriyle aşna fişna yapıyor zaar, bizi aradan çıkartıpTane tane anlatıyorum, son kez anlatıyorum.
Sherlock - @serhatt diye bir çift yok, @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx diye bir çift de yok.Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai ve ben yalnız takılırız...
Öldün, hortladın parlakçı mı oldun? ?
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyseBeyin takmaya çalıştım sadece ama bünyesi kabul etmiyor...![]()
sen yokken senin bıyıklarından etkilendiğini söyledi @serhatt dikkat et seni de erkek sanıp üstüne atlamasın iyice kudurdu![]()
Ödlekbiliyorum da açıkça söylenmez ceza alırım![]()
Beyin takmaya çalıştım sadece ama bünyesi kabul etmiyor...![]()
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyse![]()
YazıkKız @xemrexxx bunlar birbirleriyle aşna fişna yapıyor zaar, bizi aradan çıkartıp@Çiğdem @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Sherlock
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyse![]()
Sen fantastik dizi falan yaz benceSen nereden biliyorsun bunu? ? Sayın Gs’li dostum bunlar alttan alttan işi pişirmiş. Bizi hedef gösteriyorlarmış dikkat çekmemek için. ? @Maskeli Fedai
YazıkHayatta hiç dostu, kardeşi olmamış bunun sayın Gs'li dostum
Anlayamaz bizim kardeşlik bağımızı
![]()
Sen nereden biliyorsun bunu? ? Sayın Gs’li dostum bunlar alttan alttan işi pişirmiş. Bizi hedef gösteriyorlarmış dikkat çekmemek için. ? @Maskeli Fedai
Hadi be kardeş görmesekYazıkHayatta hiç dostu, kardeşi olmamış bunun sayın Gs'li dostum
Anlayamaz bizim kardeşlik bağımızı
![]()
? ? ? ? ?bunu anlamak için birkaç mesajını okumak yeterli serhatınay neyse hepiniz bayramda çok şeker yemişsiniz kafanız bulanmış
@Çiğdem e şunu hediye edip uyumaya gidiyorum cadoloz yarın sabaha 5000 bildirim yapAR Şİmdi.ss @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Dosi @Forumdash @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 68454
Hadi be kardeş görmesek![]()