Kalbimi vermiyorum kine taktı kız sana @Sherlock 😱 ayol teneke bile takılmaz sana bedavaya veriyorsun kalbini herkese
@Sherlock İLE mi takılmaya başladınız 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash
@Maskeli Fedai @xBUGRAx çiftinden bile daha fantastik olmuşsunuz
sen yokken senin bıyıklarından etkilendiğini söyledi @serhatt dikkat et seni de erkek sanıp üstüne atlamasın iyice kudurdu@Sherlock İLE mi takılmaya başladınız 😱 😱 😱 @MasacRE @Forumdash
@Maskeli Fedai @xBUGRAx çiftinden bile daha fantastik olmuşsunuz
biliyorum da açıkça söylenmez ceza alırımKalbimi vermiyorum ki
ne taktı kız sana @Sherlock 😱 ayol teneke bile takılmaz sana bedavaya veriyorsun kalbini herkese
Kız @xemrexxx bunlar birbirleriyle aşna fişna yapıyor zaar, bizi aradan çıkartıp @Çiğdem @xBUGRAx @Maskeli Fedai @SherlockTane tane anlatıyorum, son kez anlatıyorum.
Sherlock - @serhatt diye bir çift yok, @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx diye bir çift de yok. Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai ve ben yalnız takılırız...
Öldün, hortladın parlakçı mı oldun? ?
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyseBeyin takmaya çalıştım sadece ama bünyesi kabul etmiyor...
sen yokken senin bıyıklarından etkilendiğini söyledi @serhatt dikkat et seni de erkek sanıp üstüne atlamasın iyice kudurdu
Ödlekbiliyorum da açıkça söylenmez ceza alırım
Beyin takmaya çalıştım sadece ama bünyesi kabul etmiyor...
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyse
Yazık Hayatta hiç dostu, kardeşi olmamış bunun sayın Gs'li dostum Anlayamaz bizim kardeşlik bağımızıKız @xemrexxx bunlar birbirleriyle aşna fişna yapıyor zaar, bizi aradan çıkartıp @Çiğdem @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Sherlock
onun beyni basşka bir organının yerinde ama neyse
Sen fantastik dizi falan yaz benceSen nereden biliyorsun bunu? ? Sayın Gs’li dostum bunlar alttan alttan işi pişirmiş. Bizi hedef gösteriyorlarmış dikkat çekmemek için. ? @Maskeli Fedai
Yazık Hayatta hiç dostu, kardeşi olmamış bunun sayın Gs'li dostum Anlayamaz bizim kardeşlik bağımızı
Sen nereden biliyorsun bunu? ? Sayın Gs’li dostum bunlar alttan alttan işi pişirmiş. Bizi hedef gösteriyorlarmış dikkat çekmemek için. ? @Maskeli Fedai
Hadi be kardeş görmesekYazık Hayatta hiç dostu, kardeşi olmamış bunun sayın Gs'li dostum Anlayamaz bizim kardeşlik bağımızı
? ? ? ? ?bunu anlamak için birkaç mesajını okumak yeterli serhatın ay neyse hepiniz bayramda çok şeker yemişsiniz kafanız bulanmış @Çiğdem e şunu hediye edip uyumaya gidiyorum cadoloz yarın sabaha 5000 bildirim yapAR Şİmdi.ss @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Dosi @Forumdash @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 68454
Hadi be kardeş görmesek