CW dizilerinin baş düşmanıyım ben be ne diyorsun senSen izliyordun bu diziyi. 😱
benim bedenim o magandaya mı kaldı
O kadar siliksin ki unutmuşum hemen.CW dizilerinin baş düşmanıyım ben be ne diyorsun sen
bedenime sahip olbilirsiniz ama ruhuma asla
Aaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndümBen bu konuyu zaten Yürüyen Ölüler Fav10'da işlemiştim sıkı izleyicilerim hatırlar. @DarkLegenD @MasacRE
Sonunda. 2 ay sonra senden yeni mesaj görebilmek ne güzelmiş hoş geldin. Yalnız araya hiçbir şey girmemiş gibi devam etmen..Aaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndüm
@destere de dönebilmesi için @Sherlock un da bir fotosu lazım en azından vucudu lazım Kafasına fok koyar desterede döner bu görevi @xemrexxx e veriyorum fotosunu bulamasada gizlice çeker @DarkLegenD @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MEnes
Aman döndün ya kimin neresinde dönersen dön @xemrexxxAaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndüm
@destere de dönebilmesi için @Sherlock un da bir fotosu lazım en azından vucudu lazım Kafasına fok koyar desterede döner bu görevi @xemrexxx e veriyorum fotosunu bulamasada gizlice çeker @DarkLegenD @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MEnes
Aaa @Forumdash abiciğimede ayrıca parantej açalım Gitmemiştir inş @xemrexxx @serhattAaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndüm
Aaa @serhatt ın bir fotosu geçmişti elime kafasına şirinlerden azmanı koymuştum @xemrexxx in bu mesajını görünce baktım foto hala avşimimde mi diye @serhatt ın vucudunda döndüm
Sen yokken daha da pisleşti musibet mendebur @xemrexxx
burda burda gitmedi geberesice
burda burda gitmedi geberesice
Sen yokken @serhatt intihar ediyordu hiç parlakci kalmayınca seni sevdiğini farketmiş ;
Vallaha ders oldu çikomun yokluğu kıymetini anladım @ÇiğdemSen yokken @serhatt intihar ediyordu hiç parlakci kalmayınca seni sevdiğini farketmiş ;
Parlakçılar geri mi dönüyor sayın Gs'li dostum..Hadi itiraf et, çok mutlu oldun, kına bile yakarsın.