ayol bellamy kalabilir nasılsa ileride akraba olucaz
ayol bellamy kalabilir nasılsa ileride akraba olucaz
Bak bu iyiymiş işte, The 100'de miymiş yalnız bu kız, güzel bir diziye gelsin de izleyelim böyle dandik dizilerde harcamasın kendiniayol bellamy kalabilir nasılsa ileride akraba olucazoctavia ile evlenince o da aileden olacak@MasacRE- octavia ya da gözlük atarsan gözün çıksın
Ekli dosyayı görüntüle 59252
Bellmy benim herifim yalnız.@xemrexxx
Aaa sende iyice herifçi oldun gerçekten ayollayol bellamy kalabilir nasılsa ileride akraba olucazoctavia ile evlenince o da aileden olacak@MasacRE- octavia ya da gözlük atarsan gözün çıksın
Ekli dosyayı görüntüle 59252
üzüm üzüme baka baka şaparmışAaa sende iyice herifçi oldun gerçekten ayoll
gerçek biz ve sahte biz olarak senin ümüğünü sıkar öldürürüz 2 dk de
Bir favorim bu işte başka yok.Aaa sende iyice herifçi oldun gerçekten ayoll
Bir favorim bu işte başka yok.
@xemrexxx in dediği doğru çıkıyor ozamangerçek biz ve sahte biz olarak senin ümüğünü sıkar öldürürüz 2 dk de
Yaratıklar falan yok oyüzden biraz üvey evlat kaldı bende
Ama aksiyonu iyi değil mi ya? Bayağı sürükleyici bence.Yaratıklar falan yok oyüzden biraz üvey evlat kaldı bende@Forumdash Hiç izlemedi sanırım ben izledim en azından son sezonu henüz bakamasamda
Aaa tabi güzel dizi cnm ama nedense geçen sezona bakamadım ama toparlayacam bir başlasam hemen hallederim diyorum ama başlamak önemli tabiAma aksiyonu iyi değil mi ya? Bayağı sürükleyici bence.
13 bölüm zaten hemen biter istersen yarın başla ablacım veya bu gece.Aaa tabi güzel dizi cnm ama nedense geçen sezona bakamadım ama toparlayacam bir başlasam hemen hallederim diyorum ama başlamak önemli tabi
Çok şeyi yarım bıraktık yabancı diziler birikti sonra forumda yapılacak etkinlikler yarışmalar var evde ki yoğunluk otel çalıştırıyoruz sankı o da ayrı mesele13 bölüm zaten hemen biter istersen yarın başla ablacım veya bu gece.Aslında ramazanda da izlenir öyle seks sahnesi yoktu bu sezon.
O itici dedikoducu komşuların mı geliyor her gün yoksa.Çok şeyi yarım bıraktık yabancı diziler birikti sonra forumda yapılacak etkinlikler yarışmalar var evde ki yoğunluk otel çalıştırıyoruz sankı o da ayrı meseleYarın bakarız diye diye geçiyoruz bakalım yarın gelir elbet bir gün cnm
Aaa her sene aynı şeyler cnm kışı havaların erken kararmasından dolayı yoğun geçiriyoruz çünkü ev işi bitiyor hemen akşam yemeğine başlaO itici dedikoducu komşuların mı geliyor her gün yoksa.Sen süper kızsın halledersin bir tanem.
Tek kurtuluşun evlenmek bu gerçeği sen de ben de biliyoruz.Aaa her sene aynı şeyler cnm kışı havaların erken kararmasından dolayı yoğun geçiriyoruz çünkü ev işi bitiyor hemen akşam yemeğine başlaYazın rahatız diyecem ama Ramazan iftar yoğunluğu hiç bir şeye benzemiyor o bitincede bu sefer de köye fındığa git
Biri bitiyor başka bir şey başlıyor ayoll
Aaa orda da el evinde aynı şeyler bir bakıma olacak cnmTek kurtuluşun evlenmek bu gerçeği sen de ben de biliyoruz.
Saf bir koca bul işte kraliçe gibi yaşatsın seni. El işi yapma.Aaa orda da el evinde aynı şeyler bir bakıma olacak cnm
Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bendeSaf bir koca bul işte kraliçe gibi yaşatsın seni. El işi yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?