Sen rahatsız önceki sezonu izlemiştinDaha bakmadım yeni sezona bakalım nasıl olacak yeni sezon hayırlı olsun
Aaa henüz sen de geçmedin demek İyi sen o 3 bölümü izleyene kadar sezonu hallederim ben3 bölümüm kaldı. İzleyip geçeceğim.
Bir izleyince bölüm bitiyor aslındaSen rahatsız önceki sezonu izlemiştin
Aaa bir başlasam 2 güne bitiririm ama işte insan üşeniyorBir izleyince bölüm bitiyor aslında
Bir baktığında bölümlerin hepsi izleniliyor ama işte üşengeçlikten bölümler kalıyor bu şekilde iki diziyi yarıda bıraktımAaa bir başlasam 2 güne bitiririm ama işte insan üşeniyor
Dün bir bölüm daha izledim. Sonlara doğru açıldı hele Oktavia'nın dövüştüğü bölüm efsaneydi. @turkuazzAaa henüz sen de geçmedin demek İyi sen o 3 bölümü izleyene kadar sezonu hallederim ben
Aaa biz sen yokken @destere @Forumdash falan dünyaya açıldık dizi heyeti kurupDün bir bölüm daha izledim. Sonlara doğru açıldı hele Oktavia'nın dövüştüğü bölüm efsaneydi. @turkuazz
La Pasacel mi neydi onu mu diyorsın. Abim izliyor şuan onu yanımda.Aaa biz sen yokken @destere @Forumdash falan dünyaya açıldık dizi heyeti kurup
İspanyol dizi izledik Soygun mutlaka sanada öneririm forumun hit dizisi oldu Sonra Kore dizilerine meraks ardık 2 tane Kore dizisi izledik haftalık diziler birikti halıyle
Aaa tam onu diyorum O kütük nasıl keşfetmiş o diziyi 😱 Kütük bey @MasacRE- sen üstüne alınma sana demedimLa Pasacel mi neydi onu mu diyorsın. Abim izliyor şuan onu yanımda.
Ben korktum o diziden maskeler korkunç zaten küçüklükten beri korkarım öyle maskeli şeylerden. Abime de sevgilisi önermiş galiba kendi bulmamış yani.Aaa tam onu diyorum O kütük nasıl keşfetmiş o diziyi 😱 Kütük bey @MasacRE- sen üstüne alınma sana demedim
Hahah Aaa evet pala bıyıklı maskeler vardıBen korktum o diziden maskeler korkunç zaten küçüklükten beri korkarım öyle maskeli şeylerden. Abime de sevgilisi önermiş galiba kendi bulmamış yani.
La Casa zaten son zamanların en popüler dizisi, duymayan mı var sanki. Öyle bir dizi duymadım diyen insan mağarada yaşıyordurAaa tam onu diyorum O kütük nasıl keşfetmiş o diziyi 😱 Kütük bey @MasacRE- sen üstüne alınma sana demedim
Kütükleri bile çekmiş helal olsun vlla Senin kadar olmasada @mrt-06 ın abiside az biraz kütük sayılırLa Casa zaten son zamanların en popüler dizisi, duymayan mı var sanki. Öyle bir dizi duymadım diyen insan mağarada yaşıyordur