CW The 100 - 5. Sezon Yorumları

Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır.

Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar

Ben de GoT'un ilk 11 bölümünü yazabilirim.

Senin aklın fikrin şeyde olduğundan, güzelim dizinin de o kısımlarına odaklanıyorsun. Biraz dizinin diğer taraflarını takip etsen ne kadar iyi bir iş olduğunu anlardın

Senin aklın fikrin şeyde olduğundan, güzelim dizinin de o kısımlarına odaklanıyorsun. Biraz dizinin diğer taraflarını takip etsen ne kadar iyi bir iş olduğunu anlardın
O bölümlerde sadece 'şey'ler yaşandığı için aklımda o tarafı kalmış dizinin. Sen ne izledin 11 bölümde, hadi anlat?

O bölümlerde sadece 'şey'ler yaşandığı için aklımda o tarafı kalmış dizinin. Sen ne izledin 11 bölümde, hadi anlat?
Ha işim yok oturup sana dizi anlatacağım, sen anlayamamışsan ben ne yapayım

Elimde kalacak diyeceğim dev gibisin, nasıl etkisiz hale getirsek bu odunu acaba.
@Çiğdem-

Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır.

Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar

Ben şimdi ağzımı bozmayayım ablam gelince sana haddini bildirir.
@Çiğdem-
Daha yeni oradan geldim dur la
Aaa bu ne ayoll her konuda senle uğraşmış bu kütük

Kadın yap dizinde sonra @cookies i onun üstüne sal ayoll
@serhatt bile imana gelmişti