Benim foruma çok hakim olmama şaşırmaman gerekirBu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.![]()
Benim foruma çok hakim olmama şaşırmaman gerekirBu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.![]()
@XanTier nerelerde sahi üşengeçlikte @Araf'la yarışabilecek düzeyde ender kişiliklerdendi.Benim foruma çok hakim olmama şaşırmaman gerekirdetaycılık ve gözlemleme konusunda iyiyim
zamanında yöneticiler içindi bu kota. Onlar kendisi belirtiyorlardı ay bitmek üzere doldurmalıyız diye
alım sonuçlarında da kural konuda yazıyordu. Ben XanTier kotasını dolsursun diye ona özellikle Aleyna Tilki ile alakalı haberler bulmaya çalışıyordum
![]()
2018'te son dersini vermek için çabalıyordu. Arada hayalet gibi takılıyor foruma ama pek yazmıyor. En son Aylar önce ona Yakamoz Asi'nin selamını iletmiştim forumda. Ogün bugündür benimde iletişimim yok
Neden ankette olmadığımı soruyorsan, şu anda admin olmamdan dolayı. Zamanında ben de fazlasıyla yer aldım anketlerde.@Bully profesör hayırdır ayrılıyor musun?😁
Akşam dolduracaksan yetişirsin.Sakin kafa ile akşam doldurabilirim. Umarım ben anketleri yapmadan kapanmaz @Bully
Yıllardır aynı hikaye.Şaka yapmıyorum, gerçekten sıranı bekle.@Bully şu an kayıt işlemlerimi tamamlamak üzere, yeşillenmeme az kaldı.
![]()
Ankette olmadığını sorgulamadım, yönetici olmaktan sıkıldın mı ki başvuru alımlarına başladın.Merakım bundan 😂Neden ankette olmadığımı soruyorsan, şu anda admin olmamdan dolayı. Zamanında ben de fazlasıyla yer aldım anketlerde.![]()
Belli dönemlerde yönetime alım yapılıyor, sıkılıp sıkılmamamla bir ilgisi yok bu durumun.Ankette olmadığını sorgulamadım, yönetici olmaktan sıkıldın mı ki başvuru alımlarına başladın.Merakım bundan 😂
Benim olduğum yerde sen anca yedek ele geçirici olursun...Şaka yapmıyorum, gerçekten sıranı bekle.@Bully şu an kayıt işlemlerimi tamamlamak üzere, yeşillenmeme az kaldı.
![]()
Ama Sizin Adminlik düşmüyor.Yanınıza eleman arıyorsunuz.Belli dönemlerde yönetime alım yapılıyor, sıkılıp sıkılmamamla bir ilgisi yok bu durumun.![]()
Kimse benden üşengeç olamaz...
İhtiyaç olduğu sürece buradayız. Estağfurullah, eleman değil de birlikte çalışacağımız arkadaşlar diyelim. Buradan hiçbirimiz para kazanmıyoruz.Ama Sizin Adminlik düşmüyor.Yanınıza eleman arıyorsunuz.![]()
Elbet bir gün gerçekleşecek... (gerçekleşmedi.)Yıllardır aynı hikaye.![]()
Zamanında yetişememiştin ama cuk oturdu şimdi.
Elbet bir gün gerçekleşecek... (gerçekleşmedi.)
Onları değerlendirmek hiçbirimizin haddine değil.@Emre Ozansoy ile @serhatt'ı da koysaydınız listeye keşke @bazinga ve @Bully. Adamlar öyle bir çalışıyor ki, bütün yönetimi toplasan, bu ikili kadar çalışmış olmuyor. Gömmek gibi olmasın da yönetimi, çok çalışıyorlar kendileri.![]()