Acaba dün akşamki sohbetin etkisi miHayırlı olsun. Gün içinde adaylık başvurumu ve anketi halederim 😊
Acaba dün akşamki sohbetin etkisi miHayırlı olsun. Gün içinde adaylık başvurumu ve anketi halederim 😊
Aklıma geldi benim deAcaba dün akşamki sohbetin etkisi mi![]()
SanmıyorumAklıma geldi benim de
Ee sen kullanacak mısın oy?![]()
Bu kez sonuçlanacaktır ama anlıyorum seniSanmıyorum![]()
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştıBakacağım, belki canım ister belki istemez.Ne kadar yoğun olsam da foruma uğramayı hiç bırakmıyorum sonuçta. Yeniden yetkiyi ele almak hoş olabilir...
![]()
Evet biraz garip olmuştu, benden sonra konu açma kotasını kaldırdılar.Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştışansına
![]()
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştışansına
![]()
Bana söylediğinde de destekliyordum seni yine destekliyorumBu kez sonuçlanacaktır ama anlıyorum seni![]()
Ayda 30 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyorduKonu açma kotası mı vardı? 😱
Ayda 8 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyordu![]()
Pardon 30 konuymuş aylık 😊Ayda 8 mi? Çok az...
Sen de var mıydın ya editörler arasında hiç hatırlamıyorum editör olduğunu.Ayda 30 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyordu
Editledim![]()
Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.Sen de var mıydın ya editörler arasında hiç hatırlamıyorum editör olduğunu.![]()
Şaka yapmıyorum, gerçekten sıranı bekle.Emeklilikte huzurum çok yerinde ama forumu ele geçirme adına tekrar geri mi dönsem yönetime, hazır konu açma kotası da kaldırılmışken...İki adaş bu işi rahatlıkla hallederiz bence...
@Sherlock
Bu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.
Rütbesiz, favori üye olarak 2018 Ocak sonundan bu yana fazlasıyla katkı sağladığımı düşünüyorum. Şu son 1 sene etkinlik ve müziğe yoğunlaştım ama öncesinde teknolojiden güncel habere, film konuları hatta sporda bile konu açıyordum![]()
Bende daha önce yönetime girmeden konulara bu kadar hakim favori üye nerdeyse görmedimBu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.![]()