Temmuz 2020 Fav10 Yönetici Değerlendirmeleri / Başvuruları Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakacağım, belki canım ister belki istemez. :A Ne kadar yoğun olsam da foruma uğramayı hiç bırakmıyorum sonuçta. Yeniden yetkiyi ele almak hoş olabilir... :A
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştı :A şansına :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştı :A şansına :A
Evet biraz garip olmuştu, benden sonra konu açma kotasını kaldırdılar. :A Neyse ben bunu MEnes mind palace'ta bir düşünüp karara bağlarım. :A Ya üşenip hiç bir şey yapmam ya da bir hamle yaparım, göreceğiz... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Forumdaki son editörlerden biri olarak yönetime başvurmayı düşünebilirim ama aktiflik konusu biraz düşündürücü :F

Sen de var mıydın ya editörler arasında hiç hatırlamıyorum editör olduğunu. :A
Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.
Rütbesiz, favori üye olarak 2018 Ocak sonundan bu yana fazlasıyla katkı sağladığımı düşünüyorum. Şu son 1 sene etkinlik ve müziğe yoğunlaştım ama öncesinde teknolojiden güncel habere, film konuları hatta sporda bile konu açıyordum :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Emeklilikte huzurum çok yerinde ama forumu ele geçirme adına tekrar geri mi dönsem yönetime, hazır konu açma kotası da kaldırılmışken... :A İki adaş bu işi rahatlıkla hallederiz bence... :A @Sherlock
Şaka yapmıyorum, gerçekten sıranı bekle. :A @Bully şu an kayıt işlemlerimi tamamlamak üzere, yeşillenmeme az kaldı. :A

Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.
Rütbesiz, favori üye olarak 2018 Ocak sonundan bu yana fazlasıyla katkı sağladığımı düşünüyorum. Şu son 1 sene etkinlik ve müziğe yoğunlaştım ama öncesinde teknolojiden güncel habere, film konuları hatta sporda bile konu açıyordum :A
Bu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi