bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,462
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Çok tehlikeli olur gibi sanki... Bilemiyorum artık sonu ne olur...İki Enes bir oldu mu... İki adaş bir oldu mu... İki SABARİST bir oldu mu... Her şey ama her şey olabilir adaşım, önümüzü kimse alamaz.
Alımlar nasıl alınıyor? Yönetimdekilerin ortak kararı ile mi? Hep merak etmişimdir o kısmıOylarımı kullandım, forumumuza hayırlı olsun.
Çok tehlikeli olur gibi sanki... Bilemiyorum artık sonu ne olur...
O kadar yıl geçti ki ben de emin değilim en son nasıl yapıyorduk. Eskiden moderatör ve favori üye arasında editör vardı. Alımlar editörler arasından yapılıyordu ve editörlere de bu tarz değerlendirme oylamaları yapılıyordu. Büyük oranda değerlendirme sonuçları etkili oluyordu. Son kararı ben veriyordum. Fakat farklı uygulamalar yaptığımız çok fazla alım olmuştur 13 yıl boyunca.Alımlar nasıl alınıyor? Yönetimdekilerin ortak kararı ile mi? Hep merak etmişimdir o kısmı
Hayırdır bi niyetlendin mi.Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
Eskiden diktatörlük vardı @bazinga kafasına göre yapıyordu. @DosiO kadar yıl geçti ki ben de emin değilim en son nasıl yapıyorduk. Eskiden moderatör ve favori üye arasında editör vardı. Alımlar editörler arasından yapılıyordu ve editörlere de bu tarz değerlendirme oylamaları yapılıyordu. Büyük oranda değerlendirme sonuçları etkili oluyordu. Son kararı ben veriyordum. Fakat farklı uygulamalar yaptığımız çok fazla alım olmuştur 13 yıl boyunca.
Zaten vermesi lazım, benim gibi güvenilir bir insana anahtar verilmez mi sanki...Ahahahaha. Çok doğru adaşım, @bazinga forumun anahtarını falan da verir sana direkt hatta.
Öyle bir niyetim yok bu saatten sonra olmaz da Forumun en ekşınlı en aktif döneminde yöneticilik yaptıktan sonra bu dönemde yöneticilik cazip gelmiyorHayırdır bi niyetlendin mi.
@Sherlock'a hepimiz "çok kötü" deyip geçelim. (Şaka şaka, anketle uğraşamam zaten. )
@Dosi, @MEnes, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Maskeli Fedai.
Sende haklısın. En son 2017'de adayız diyenleri almıştınız. 3 sene geçmiş. Unutmanız normal ama editör meselenizi rafa kaldıralı çok olmuştuO kadar yıl geçti ki ben de emin değilim en son nasıl yapıyorduk. Eskiden moderatör ve favori üye arasında editör vardı. Alımlar editörler arasından yapılıyordu ve editörlere de bu tarz değerlendirme oylamaları yapılıyordu. Büyük oranda değerlendirme sonuçları etkili oluyordu. Son kararı ben veriyordum. Fakat farklı uygulamalar yaptığımız çok fazla alım olmuştur 13 yıl boyunca.
"Üşenirim" diyorum, "assolist" diyor adam.Ya kardeşim sen her konuda assolist olmak zorunda mısın...
Üşenirim diyorum, "assolsit" diyor adam.
Bekleme, anketi bile unuturum.Tam assolist hareketleri işte, son anı bekleyip "durun durun, ben de oylarımı gönderiyorum" gibisinden bir mesaj bekliyorum senden. @bazinga
İki işlemde tamam.Hayırlı olsun. Gün içinde adaylık başvurumu ve anketi halederim 😊
Bakacağım, belki canım ister belki istemez. Ne kadar yoğun olsam da foruma uğramayı hiç bırakmıyorum sonuçta. Yeniden yetkiyi ele almak hoş olabilir...İki işlemde tamam.
@MEnes sen kenara geç. Gençlere Yol ver
Gerçi sen senelerdir emeklisin. Girebilirsin aslında