Acaba dün akşamki sohbetin etkisi miHayırlı olsun. Gün içinde adaylık başvurumu ve anketi halederim 😊
Acaba dün akşamki sohbetin etkisi miHayırlı olsun. Gün içinde adaylık başvurumu ve anketi halederim 😊
Aklıma geldi benim deAcaba dün akşamki sohbetin etkisi mi
SanmıyorumAklıma geldi benim de
Ee sen kullanacak mısın oy?
Bu kez sonuçlanacaktır ama anlıyorum seniSanmıyorum
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştı şansınaBakacağım, belki canım ister belki istemez. Ne kadar yoğun olsam da foruma uğramayı hiç bırakmıyorum sonuçta. Yeniden yetkiyi ele almak hoş olabilir...
Evet biraz garip olmuştu, benden sonra konu açma kotasını kaldırdılar. Neyse ben bunu MEnes mind palace'ta bir düşünüp karara bağlarım. Ya üşenip hiç bir şey yapmam ya da bir hamle yaparım, göreceğiz...Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştı şansına
Konu açma kotası nedeniyle çıkmıştımin, sen gittin o zorunlulukta kalkmıştı şansına
Bana söylediğinde de destekliyordum seni yine destekliyorum Oy kullanmama gerek yokBu kez sonuçlanacaktır ama anlıyorum seni
Ayda 30 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyorduKonu açma kotası mı vardı? 😱
Ayda 8 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyordu
Pardon 30 konuymuş aylık 😊Ayda 8 mi? Çok az...
Pardon 30 konuymuş aylık 😊
Sen de var mıydın ya editörler arasında hiç hatırlamıyorum editör olduğunu.Ayda 30 mi galiba bu kadar düşük bir sayı vardı. Herkes son gün yükleniyordu
Editledim
Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.Sen de var mıydın ya editörler arasında hiç hatırlamıyorum editör olduğunu.
Şaka yapmıyorum, gerçekten sıranı bekle. @Bully şu an kayıt işlemlerimi tamamlamak üzere, yeşillenmeme az kaldı.Emeklilikte huzurum çok yerinde ama forumu ele geçirme adına tekrar geri mi dönsem yönetime, hazır konu açma kotası da kaldırılmışken... İki adaş bu işi rahatlıkla hallederiz bence... @Sherlock
Bu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.Yok ben hiç olmadım. Ne yani olmadım diye alınmama olmaz herhalde 😱 Sonuçta editör olmadan giren baya kişi oldu 2017'de.
Rütbesiz, favori üye olarak 2018 Ocak sonundan bu yana fazlasıyla katkı sağladığımı düşünüyorum. Şu son 1 sene etkinlik ve müziğe yoğunlaştım ama öncesinde teknolojiden güncel habere, film konuları hatta sporda bile konu açıyordum
Bende daha önce yönetime girmeden konulara bu kadar hakim favori üye nerdeyse görmedimBu alımlarla ilgili bir şey söylemedim, sadece konuya hakim olduğun için (konu sayısı vs) merak ettim.