Telefon Alacak Olsaydınız Hangi Markayı Tercih Ederdiniz?

Hangi markayı tercih edersiniz

• iPhone

Oy: 11 47.8%
  • Samsung

Oy: 5 21.7%
  • Oppo

Oy: 1 4.3%
  • Realme

Oy: 0 0.0%
  • Xiaomi

Oy: 7 30.4%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 1 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    23
Benim de kısa bir süre içerisinde yeni telefon almam lazım :A annemin telefonu bozulunca Lenovonun baya eski model telefonunu kullanıyor idarelik ama telefon pert kullanılmıyor :A
Benim lenovoyu şu an annem kullanıyor akıllı telefonu yoktu hiç bana yeni almayın seninkini kullanıyım sana yeni telefon alalım dedi ondan almıştım oppoyu :A

• Harika
Reactions: EmreCan
iPhone da mı ücretli? :A
iPad'de
------

Benim lenovoyu şu an annem kullanıyor akıllı telefonu yoktu hiç bana yeni almayın seninkini kullanıyım sana yeni telefon alalım dedi ondan almıştım oppoyu :A
İyi yapmışsın ama ben annem bana yeni alma elindekini ver dedi de ben kabul etmedim bu telefon yaşadı yaşayacağını anneme layık değil daha iyilerine layık o yüzden sıfır birşey almayı düşünüyorum ama sıfır alayım diyince de kabul etmedi bir ara süpriz yapacağım ona :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
iPad'de
------

İyi yapmışsın ama ben annem bana yeni alma elindekini ver dedi de ben kabul etmedim bu telefon yaşadı yaşayacağını anneme layık değil daha iyilerine layık o yüzden sıfır birşey almayı düşünüyorum ama sıfır alayım diyince de kabul etmedi bir ara süpriz yapacağım ona :A
Benim annem pek bilmiyor bu işlerden işimi görsün yeter diyor telefon zaten daha çok kardeşimde :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Artık ucuz fp Xiaomi telefonu kalmadı fiyata göre idare eder

Dolar + vergiler sağolsun piyasayı mahvettiler :)

Benimde hoşuma çok gidiyor Samsung, iPhone bir başka geliyor gözüme

Ben artık sevmiyorum Xiaomi'yi ya kullana kullana sıkıldım :A

Oppo güzel marka ya Sadakatsiz dizisinde ki modeli hoşuma çok gidiyor Reno 4 sanırım :A

Samsung'un yeri başka :bhr: arayüzü felan daha hoş @Cervantes
------

Sonuçları göremediğim için cevapta yok :A
------

Sonuçları göremediğim için cevapta yok :A
------

Karşında Xiaomi antisi duruyor :F
Maalesef yapacak bir şey yok. Redmi Note 8'i en ucuz fiyatındayken (1.500) almıştım. Telefon bozulursa yine oralara yönelmeye çalışacağız. Şimdi baktım VatanBilgisayar'da 1.000-2.000 TL arasına. Manasız, 2GB Ram'li, 32 gb hafızalı dandik telefonlar var. :D Umarım bozulmaz, ne diyeyim.

• Beğendim
Maalesef yapacak bir şey yok. Redmi Note 8'i en ucuz fiyatındayken (1.500) almıştım. Telefon bozulursa yine oralara yönelmeye çalışacağız. Şimdi baktım VatanBilgisayar'da 1.000-2.000 TL arasına. Manasız, 2GB Ram'li, 32 gb hafızalı dandik telefonlar var. :D Umarım bozulmaz, ne diyeyim.
Bende o zaman pahalı diyordum Note 8'e :A param eksik olunca şuan uçmuş o fiyattan hayatta bulamazsın keşke Note 8 alsaydim diyorum Mi 9 Se yerine umarim boyle güzel fiyat performans telefonlari cikar tekrardan

Bende o zaman pahalı diyordum Note 8'e :A param eksik olunca şuan uçmuş o fiyattan hayatta bulamazsın keşke Note 8 alsaydim diyorum Mi 9 Se yerine umarim boyle güzel fiyat performans telefonlari cikar tekrardan
Maalesef çıkamaz. Böyle giderse neyse konuşmayacağım.

• Beğendim
Maalesef çıkamaz. Böyle giderse neyse konuşmayacağım.
Özelden konuşurux :A
------

Screenshot_2021-07-18-02-08-57-129_com.android.chrome.jpg

Bundan ümidim var @xdragxx

Xiaomi.

Zaten neredeyse tüm akıllı telefonlarda hemen hemen temel aynı özellikler var, 10 sene öncesindeki gibi uçurum yok aralarında. Şarj konusu benim için en önemli detay. Xiaomi de hepsinden iyi bence bu konuda.

• Beğendim
O nasıl bir marka. Baya adını duydum ama hiç almayı düşünmedim.
Bence sen Samsung'da kalmalısın senin telefon 2018 model bile olsa şuanki performansı gayet iyidir iyi marka benim her işimi görüyor ancak bataryasının 3000 mah olması çok kötü bir de şöyle birşey var o 3000 mah batarya Samsung veya Oppo'da olsun çok daha iyi performans verir bu cihaz niye böyle bilmiyorum ya şöyle de diyebilirim 1 sene 1 ay 18 gündür kullanıyorum arayüzü güzel ama bir Samsung kadar değil ben fazla şişirilmiş bir marka olduğunu düşünüyorum arayüz yüzünden fazla pil yiyor ve yazılımsal hataları da çok araştırdığıma göre bende de oldu zaten

• Beğendim
Reactions: Gizmen
iPhone evrenine alıştıktan sonra bırakmak çok zor. Fakat Çin markalarının kameraları gerçekten çok iyi.
iPhone kadar canlı olmuyor ya kamerası olsun telefonun akıcılığı olsun eğer parayı tamamlayabilseydim iPhone'u seçerdim Çin'in telefonlarını alacağıma :A
------

@cehennet gelll